Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
ΟΚ ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα οι ελπιδες να εχω την τυχη της Ahiru ειναι λιγες εως μηδαμινες.Ομως εχεις δικιο καποια στιγμη θα αποκαληφθει το ταλεντο μου!!!!(ελπιζω να γινει αυτο πριν αποφασισω να αυτοκτονησω!!!!!) Πλακα κανω!!!!Η ζωη ειναι ωραια και δεν θα τη θυσιαζα για τιποτα στον κοσμο!!!!Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα Σοφακι μου που μου δινουν κουραγιο ακομα κι αν δεν τους εχω συναντησει ποτε!!!!!
Aug 29 2008 09:13
Hikari-sama → Raven Princess
Δεν θυμάμαι αυτό το επισόδειο..Αλήθεια, πρέπει να κάνω μια επανάληψη στην Tutu..Και μην λες οτι είσαι ασήμαντη για το περιβάλον σου, όλοι είναι σημαντικόι !!Απλά πρέπει να περιμένεις λίγο για να αποδείξεις την αξία σου. Και μην ξεχνάς πως η Ahiru από αδέξιο παπάκι μεταμορφώθηκε σε μια πριγκίπισα όλο χάρη !!
Aug 27 2008 14:40
Νομιζω πως σε καποιο επεισοδιο η Rue αναφερεται ως Raven Princess αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη.Ωστοσο ειπα οτι μοιαζω με την Ahiru οσων αφορα στο γεγονος οτι και εγω ειμαι ασημαντη γι το περιβαλλον μου και το ταλεντο μου στο μπαλλετο ειναι ετσι και ετσι!!!!Αλλα δεν εχω βρει καποιο χαρακτηρα ανιμε που να μοιαζει απολυτα οπως εσυ με τη Minto!!!!Οχι ακομα τουλαχιστον!!!
Aug 27 2008 11:17
Ε, μιας και ο "πατέρας" της Rue ήταν το Κοράκι (=Raven), και η Rue μεταμορφωνόταν σε Princess Kraehe, υπέθεσα οτι βγάζει νόημα =P Εγώ μάλλον με καμια τουσ δεν μοιάζω, Μαριάννα μου !! Το'χω ξεκαθαρίσει, ο anime χαρακτήρας που μου μοιάζει πολύ είναι η Minto !!
Aug 25 2008 12:10
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!Μαλιστα!!Ωραιο!!!Ναι απο τη Rue.Που το καταλαβες?????Παντως οφειλω να ομολογησω πως αν και θα ηθελα να μοιαζω με τη Rue μαλλον πιο πολυ με την Ahiru μοιαζω!!!!!!!
Aug 25 2008 11:12
Βασικά από πουθενά ! Απλά μ'αρέσει η λέξη Hikari(=φως) και ήθελα να βάλω και μια κατάληξη από δίπλα. Και μιας και το -sama μου αρέσει πιο πολύ απ'τις υπόλοιπες, διάλεξα αυτό !! Εσυ να υποθέσω απο την Rue,έτσι ?
Aug 24 2008 12:37
Μια αδιακριτη ερωτηση.........Απο που εμπνευστηκες το ονομα σου στο φορουμ Σοφακι???
Aug 24 2008 09:44
Hikari-sama → cheery girl!
Αχ ωραία !! Επιτέλους, θα μπορώ να μιλάω με κάποιον για RM !! Μπορείς να κατεβάσεις από'δώ όλα τα episodes:[url]http://www.muffindomain.com/index.php[/url] ^__^
Aug 22 2008 14:51
cheery girl! → Hikari-sama
Αααα πλακα κανεις??????Ενω η υποθεση δεν με πολυτρελανε αρχικα,τωρα που εμαθα για τον ακαταμαχητο συνδιασμο των Peach-Pit και των (ΘΕΩΝ!!!!) ALI Project,τρεχω να το δω!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ μικρη μου.....!
Aug 22 2008 14:42
A, ξέχασα να προσθέσω οτι το Rozen Maiden δημιούργισαν οι Peach-Pit, oι συγγραφείς του Shugo Chara! που νομλιζω πως είναι απ' τα αγαπημένα σου anime, και τα Opening Themes τα τραγουδούν οι τρομερές ALI Project, που νομλιζω οτι ξέρεις απο το Kamichama Karin ^_^
Aug 22 2008 13:52
Kαλά είμαι και'γω γλυκιά μου ^__^Έχω φάει τρελή πόρωση με ένα anime ονόματι Rozen Maiden. Μιλάει για ένα μοναχικό αγόρι, τον Jun, που βρίσκει (ή μάλλον, τον βρίσκει) μια ζωντανή κούκλα ονόματι Shinku. Γενικά, το anime μιλάει για τις εμπειρίες του Jun με την Shinku και τις 6 κουκλοαδελφές της, καθώς και μια μάχη μεταξύ των κουκλών. Επειδή σου αρέσουν τα romance, δεν ξέρω αν θα ήθελες να το δεις, γιατί έχει μόνο κοκκινίσματα και καναδύο φιλάκια στο μάγουλο, και δεν υπάρχει σοβαρό romance. Eίναι κομικοδραματικό (νέα λέξη) anime, με έναν ελαφρώς σκοτεινό τόνο. Το έχω τελειώσει, αλλά ακόμη έχω πόρωση XD Tώρα βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αλλά δεν μπορώ να σου κάνω περίληψη, γιατί είμαι ακόμη στο 3ο, άσε που προβάλονται με μπερδεμένη σειρά (Πχ, το 5 είναι ουσιαστικά το 3, κτλπ), Εσύ?
Aug 21 2008 21:45
cheery girl! → Hikari-sama
hi there!!!!!!!!!!!Τι νεα Σοφακι μου???Για πες,για πες με ποιο anime ασχολεισαι αυτον τον καιρο???
Aug 21 2008 21:28
Καλό είναι και το One Piece, πλάκα έχει, αλλά soujo και πάλι soujo !!!!Παιχνίδια με ξύλο ε?? Μπλιαχ, και πιστολίδια φαντάζομαι και όλα αυτά τα πολεμοχαρή παιχνίδια που αρέσουν στα αγόρια...Φρίκη σκέτη ακούγεται !! Το καλό που δεν έχω αδελφό είναι οτι μπορώ να κλαίω χωρίς φόβο όταν βλέπω soujo, αλλιώς θα μου το κοπάναγε για την υπόλοιπη ζωή μου !!
Aug 21 2008 16:09
Ναι εχω εναν μικροτερο αδερφο.14 χρονων!!!Εκεινος βλεπει μονο one piece και απεχθανεται τα shoujo με αγαπες και kawai χαρακτηρες!!!Οποτε καταλαβαινεις την κατασταση!!!Ασε που παιζει και κατι παιχνιδια με ξυλο και αιματα και τρελαινομαι.......!!!!!
Aug 21 2008 14:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed