Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Επ !! Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Καιρό έχουμε να τα πούμε !!
Sep 16 2008 20:23
Photo

Hikari-sama → Erisadesu

Arigato Erisabetsu-san !! To Rozen Maiden είναι το 1o στα top anime μου !! I want a 3rd season so baddly T.T
Sep 12 2008 15:43
Photo

Erisadesu → Hikari-sama

I love your ava and sig!!!!!
Sep 12 2008 15:39
Photo

Ευχαρήστησή μου !! Αν δεις το Lucky Star, πες μου αν σου αρέσει, αν και σου είπα, δεν έχει συγκερκιμένη υπόθεση !! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις με τις εικόνες !!
Sep 10 2008 16:55
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ευχαριστω πολυ Sofia-chan και για τη βοηθεια και για το site!!!!!Ελπιζω να βγαλω και ακρη με τις εικονες!!! ^___^
Sep 10 2008 16:46
Photo

Κανένα πρόβλημα Μαριάννα -chan !! Έτσι είναι οι φίλες, για να βοηθάν η μια την άλλη ~_^ Το Lucky Star βλέπω στο [URL="http://www.rawranime.com"]www.rawranime.com[/URL]. Έχει πάρα πολλά anime, σε αλφαβητική σειρά στην αριστερή πλαυρά. Θα το βρεις εύκολα !!
Sep 10 2008 12:22
Photo

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!Σε λατρευω αληθεια!!!Ηταν κατι τοσο απλο αλλα τα εχασα^__^!!!Πως παει το lucky star????Απο που τα βλεπεις ή τα κατεβαζεις γιατι το veoh δεν το εχει με υποτιτλους????????
Sep 10 2008 07:08
Photo

Λοιπόν, filetype είναι η κατάλυξη της εικόνας, δηλαδή, μια εικόνα της Rue, την λένε Rue.jpg. Aυτό το .jpg είναι το filetype. Filesize είναι το πόσα byte πιάνει η κάθε εικόνα, ένας αριθμός δηλαδή.
Sep 09 2008 13:43
Photo

Σοφια-chan!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!Μου απαντησαν για το προβλημα με τις εικονες και τωρα δεν ξερω τι να απαντησω!!!!Μου ζητησε filetype και filesize.Τι πρεπει να τους απαντησω γιατι δεν εχω ιδεα τι σημαινουν αυτοι οι οροι!!!! ?)
Sep 08 2008 21:07
Photo

Τι να σου πω...Υποθέτω αν περιμένεις λίγο, θα απαντήσουν !! Ναι, το λένε Lucky Star !! Μιλάει για 4 κοπέλες, την otaku Κοnata, την ολίγον εγωίστρια Kagami, την αφελή Tsukasa και την ευγενική Miyuki. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπόθεση, απλά μιλάει για την καθημερινή ζωή των κοριτσιών και έχει τρελό γέλιο. Είναι το είδος των anime που βλέπεις απλά για να γελάσεις και να περάσει ευχάριστα η ώρα.
Sep 04 2008 22:32
Photo

Μπα τι βλεπω ξεκινησαμε καινουργιο ανιμε????Τι λεει????
Sep 04 2008 16:42
Photo

Ναι αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!!!Τι να κανουμε θα το αντεξω!!!!
Sep 04 2008 16:40
Photo

Καλά !! Ρώτησες κανέναν άλλο ? 'Η στο section με τα προβλήματα του φόρουμ ?
Sep 04 2008 16:35
Photo

Δεν πετυχε!!!Δεν πειραζει παντως ευχαριστω για τη βοηθεια!!! ^__^
Sep 04 2008 16:32
Photo

Δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται, αλλά ας προσπαθήσουμε !! Λοιπόν, πας στο άλμπουμ σου στο Photobucket. Διαλέγεις την εικόνα που θες και κάνεις copy το Direct Link. Μετά πας στο album στο φόρουμ, διαλέγεις upload pictures και κάνεις paste το link !!Ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρη αν θα δουλέψει, αλλά προσπάθησε ^__^
Sep 04 2008 15:26