Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hikari-sama
Πω.. τι κουκλι.. τι μαναρι... τι ματαρες (μωβ σε στυλ Ζερο) quelle elegance!!!
Arigatou gozaimashita, τελειωνω shaman king και σπευδω για massive lelouch nosebleeds!!
Oct 15 2008 01:17
Hikari-sama → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ξέρω, κουκλί δεν είναι:nbleed::nbleed: ?? Είναι ο Lelouch-sama, ο main character απ' το Code Geass: Lelouch of the Rebelion
Oct 14 2008 19:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hikari-sama
Ρε συ, να σε ρωτησω κατι? Απο ποιο ανιμε ειναι αυτο το μαναρι? :p[IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s255/jillvalentine24/lelouch.jpg[/IMG]
Oct 14 2008 18:43
Hikari-sama → Raven Princess
Κυρίως από Photobucket, και από ένα ανιμε φορουμ, το animesuki.com, που έχει εικόνες από διάφορα ανιμε, αν κι εγω ως πορωμένη, παίρνω μόνο εικόνες Rozen Maiden ^_^
Oct 08 2008 20:45
Raven Princess → Hikari-sama
Μια ερωτηση.... απο που βρισκεις ολες τις εικονες που ανεβαζεις στο φορουμ για αβαταρ και εικονα προφιλ????
Oct 08 2008 17:44
Death Note εεε? Έχω ακούσει τόσα πολλά γι'αυτό, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το δω. Ίσως φταίει το οτι όλο λέω πως θα το δω, αλλά μετά διαλέγω άλλο ανιμε, ή το ότι έχει μόνο έναν κύριο γυναικείο χαρακτήρα (την Misa Misa λέω).Χαζή δικαιολογία, αλλά τεσπα !! Εγώ όποτε προλάβω βλέπω Chobits, ένα πολύ καλό ανιμε, με κάποια ecchi στοιχεία απ' τις δημιουργούς της Sakura, ή το Clannad, ένα χαριτωμένο harem anime, με πολύ καλό animation !!
Oct 07 2008 19:01
Προς το παρον ξεκλεβω λιγο χρονο τα σαββατοκυριακα για να βλεπω Death Note το οποιο ενω αρχικα μου φανηκε περιεργο τελικα αποδειχθηκε φοβερο!!!ειμαι στην αρχη ακομα αλλα ανυπομονω να δω το επομενο επεισοδιο!!!!Εσυ????
Oct 07 2008 14:42
Hikari-sama → Dark_Venus
Καλά, το οτι θα το δω είναι σίγουρο(μιας και έχει να κάνει με vampires !!) To πότε δεν ξέρω =/
Oct 07 2008 13:25
Hikari-sama → Dark_Venus
Vampire Knight εεε? Είναι απ'τα must see anime στην λίστα μου, αλλά να δω πότε θα προλάβω να το δω !!
Oct 06 2008 21:20
Παρακαλώ γλυκιά μου !!!Να σε χαιρόμαστε !!
Λοιπόν, υπάρχει ένα ανιμε, το Tsubasa Reservoir Chronicles, που είναι κατά κάποιον τρόπο συνέχεια της Sakura,αλλά σε άλλο σύμπαν. Η Sakura είναι πριγκίπισα, όπως και η Tomoyo. Δεν έχω ιδέα τι άλλο γίνεται, αλλά η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στον Shaoran. Μιας και είσαι φαν, είπα μπας και ήθελες να το δεις. Τι άλλα νέα,έχεις κανένα άλλο ανιμε να δεις ?
Oct 06 2008 19:19
Ευχαριστω πολυ Σοφακι!!!!Τουλαχιστον εσυ με θυμηθηκες οχι κατι αλλοι που τους βλεπω καθε μερα και μαλλον με εχουν γραμμενη!!!!!
Ναι τις ειδα τις ταινιες.Η πρωτη δεν ελεγε και πολλα δηλαδη και να μην την εβλεπα δεν θα γινοταν και τιποτα.
Αλλα η δευτερη ηταν ολα τα λεφτα!!!!! Καλα που μου το ειπες και τις ειδα αλλιως θα εμενα για παντα με την απορια ''Τι εγινε τελικα με την Sakura και τον Shaoran''????
Να σαι καλα!!!!^__^ και παλι ευχαριστω και για τα γενεθλια και για τις ταινιες!!!!
Oct 06 2008 14:28
Hi !!! Eίχες γεννέθλια Μαριάννα-chan ?? Καλά, ωραία φίλη είμαι που δεν σου ευχήθηκα Τ.Τ Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα !! Τι κάνεις, είδες τις ταινείες Sakura ?
Oct 05 2008 15:44
Τις βρηκα στο veoh σε συνδυασμο με το youtube.Ειναι χωρισμενες σε κομματια και το ενα εχει αυτα που δεν εχει το αλλο!!!!
Sep 29 2008 14:24
Dark_Venus → Hikari-sama
ναι οντως!!!:)αν και σκεφτομουν ν αλλαξω...να βαλλω κατι απο vampire knight...αλλα ειναι τοσο τελεια η εικονα αυτη...
Sep 28 2008 16:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed