Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → dimitorisu

Kαλα Χριστουγεννα ρε και οτι επιθυμεις!(να με νικησεις σε μια μονομαχια.Για εσενα θα ειναι παντα μια επιθυμια ανολοκληρωτη xD)[URL="http://imageshack.us"] [/URL]
Dec 25 2008 15:25
Photo

Yunancy → dimitorisu

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 12:42
Photo

jimmare → dimitorisu

I am the strongest,dattebayo!!!
Dec 21 2008 16:07
Photo

dimitorisu → jimmare

let's see who's the strongest lol
Dec 21 2008 14:30
Photo

jimmare → dimitorisu

Screw with the rules,i am jimmare!
Dec 20 2008 11:04
Photo

dimitorisu

λολ μην ανησυχεις... Το email μου τοσοι το ξερουν...
Dec 16 2008 13:55
Photo

Erisadesu → dimitorisu

δεν τους έχω εγώ. και μη βάζεις το Mail σου οπου να ναι.
Dec 16 2008 12:32
Photo

Erisadesu → dimitorisu

λογικά θα σου σταλουν dvd με το επεισόδιο και το ειδικό πρόγραμμα τώρα αν θες μόνο τους υπότιτλους γίνεται και αυτό. αν για οποιαδήποτε λόγο νιώθεις ότι δεν είσαι καλός γνώστης της ιταλικής μου λες τους υπότιτλους δεν τους έχω για να σου τους δείξω δες αν υπάρχει κάποιο video online με ιταλικούς υποτίτλους.
Dec 15 2008 19:18
Photo

dimitorisu → Erisadesu

Να σε ρωτησω εαν δεχτω θα μου στειλεται τους υποτιτλους σε μηνυμα? Πως θα γινει η δουλεια αν ειναι? Το πα κ στον Φλειμ κ περιμενω απαντηση του Αν γινεται θα θελα να τους δω πρωτα τους υποτιτλους λολ
Dec 15 2008 18:41
Photo

Erisadesu → dimitorisu

δεν ξέρεις και δεν θα σου πω :P αν ξέρεις καλά ιταλικά θα είναι εύκολο για σένα πιστέυω. για την μετάφραση δες το πρόγραμμά σου αν έχεις ελεύθερο χρόνο και μπορείς πες μου για να μιλήσω και εγώ με τον υπεύθυνο απο την animeclipse.
Dec 15 2008 14:26
Photo

dimitorisu → Erisadesu

lol ξερω για τι μιλας... κ σε περιπτωση που δε ξερω πες πρωτα για τι μιλας οκ θα δω για την μεταφραση τι μπορω να κανω. Μπορει να ναι αρκετα ευκολο για μενα
Dec 15 2008 14:04
Photo

dimitorisu

lol ξερω για τι μιλας... κ σε περιπτωση που δε ξερω πες πρωτα για τι μιλας οκ θα δω για την μεταφραση τι μπορω να κανω. Μπορει να ναι αρκετα ευκολο για μενα
Dec 15 2008 14:04
Photo

Erisadesu → dimitorisu

....ε? αφού δεν ξέρεις γιατί το είπα γιατί προ τρέχεις και με προσβάλλεις; anyway αφού μιλάτε ιταλικά μίλα με τον flame και πείτε μου αν ψήνεστε να μπείτε για μετάφραση απο ιταλικά στα ελληνικά για την animeclipsε και για το anime Blue Noah για το οποίο έχουμε μόνο ιταλικούς υπότιτλους. αν δεν μπορείτε δεν τρέχει και τίποτα.
Dec 15 2008 13:45
Photo

dimitorisu → Erisadesu

lololol Το ξερω οτι το flame μου κ οι ατακες μου ειναι περαν καλυτερες απ τις δικες σου αλλα δεν ειναι αναγκη κ να κλαιγεσαι. Ολοι χανουν στον κοσμο να το ξερεις... κ δε σημαινει οτι βρισκεσαι περισσοτερο καιρο απο μενα στο Φορουμ οτι σκιζεις στις ατακες... Χμμ οι βαθμολογια για τις ατακες σου για μενα ειναι στο 3/10 πολυ χαμηλο η 2/10 αντε στο κανω 3/10 γ να χαιρεσαι... Οσο για το get a life εχω ειδη μια. Εσυ θα επρεπε να παρεις μια νομιζω τωρα πια στα 27 σου δε νομιζεις? kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dec 15 2008 13:36