Jump to content

Community Status Updates

Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

Nice...Γιατι το megavideo εχει και πολυ αργο streaming.. Θα το δοκιμασω..Thanks!!!
Oct 19 2008 14:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku

Με τιποτα απο Megavideo γιατι εχουν μια καινουρια πολιτικη συμφωνα με την οποια δεν μπορεις να δεις πανω απο 2 ωρες βιντεο. Να σου κοβει το επεισοδειο στη μεση δηλαδη.. Οχι εγω τα εβλεπα απο Veoh.com και ηταν μια χαρα.. κ γ@μω τις ποιοτητες.. υποτιτλοι σωστοι ολα καλα..
Oct 19 2008 14:18
Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν με πειραζει να τα βλεπω και online.... Απο megavideo τα βλεπεις???
Oct 19 2008 13:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku

Wari,wari... δεν κατεβαζω τα ανιμε τα βλεπω online.. Εσυ θα εννοεις με torrents σωστα? Τι να σου πω, εγω 3 επεισοδεια απο shaman king που μου αρεσαν τα κατεβασα αφου εφτιαξα account στο veoh.com αλλα δε στο συνιστω μιας και πιανει το καθενα 200mb.. Δεν μπορω να σε βοηθησω :(
Oct 19 2008 02:30
Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

Απο που κατεβαζεις shaman king???Το εβλεπα και οταν το εδειχνε εδω αλλα δεν βρισκω τωρα απο καπου να κατεβαζω...
Oct 18 2008 22:52
Photo

the goblin → dbgoku

αυτο τον καιρο βλεπω naruto shipuden εσυ:tensai:
Oct 16 2008 08:43
Photo

dbgoku → the goblin

Wops sorry που αργω να απαντησω αλλα δεν ειχα μπει καθολου αυτες τις μερες....Αληθεια τι βλεπεις αυτον τον καιρο???
Oct 14 2008 20:42
Photo

the goblin → dbgoku

πως παει:wis:
Oct 13 2008 20:35
Photo

the goblin → dbgoku

thanks for the request:hahaha:
Oct 13 2008 09:41
Photo

dbgoku → Etemon

Hello narutard thanks for the request... +one piece fun e?Εγω κανω catch up ακομακαι το εχω ψιλο(χοντρο)παρατησει γυρω στο 100... Βλεπω slam dunk αυτο τον καιρο το εχεις δει καθολου μηπως??Λιγα episodes εχει το τελειωνω οπου ναναι...
Oct 08 2008 21:43
Photo

dbgoku → GkLoc

Τα σπαει ο Haku αλλα και του Lee fifth gate manipulation +lotus μετα μαμει...
Sep 30 2008 20:03
Photo

dbgoku → GkLoc

Ξερεις απλα ειναι λιγο αγγουραξι τα missions 5 matches in a row κτλ... Αλλα το εχουν καταφερει κι αλλοι οποτε καπως θα το κανω κ εγω...
Sep 29 2008 15:54
Photo

GkLoc → dbgoku

Στην αρχη χρησιμοποιυσα Naruto Sasuke Gaara... Ομως δεν τα πηγαινα καλα,και διαλεξα μετα Naruto Haku Lee Ο Haku τα σπαει απλα,ο αγαπημενος μου παιχτης εκει μεσα,ειναι πολυ φοβερος... Και τωρα ειμαι εγω CHuunin και σταματησα με την ομαδα Naruto Shippuden,Haku,Zabuza.. Επισης σου εστειλα ενα invite για να μπεις στην Clan μας,στο Clan Panel πηγαινε και θα το βρεις..
Sep 29 2008 12:51
Photo

dbgoku → GkLoc

Εγινα genin χθες κ αρχιζω τις missions μπας και ξεκλειδωσω καναν τουμπανο...Τωρα στα μικρα lvl προτιμω sasuke-naruto-lee...Εσυ με ποιους επαιζες???(TSITSGR me λενε)
Sep 29 2008 12:42
Photo

GkLoc → dbgoku

Eτσι να γεμιζουμε οι φανατικοι του Naruto-Arena... Ξερω εγω 1 εβδομαδα επαιξα και το παρατησα,το βαρεθηκα βασικα,αλλα καλα που μου το θυμισες,,παω να ξαναπαιξω τωρα να δω ποσο ασχετος εγινα..xD
Sep 29 2008 12:17