Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → dbgoku

Nai
Aug 03 2008 00:40
Photo

dbgoku → anime-dono

naruto ship. βλεπω και εγω.. Υ.Γ. τον Minato εννοεις??
Aug 02 2008 21:02
Photo

anime-dono → dbgoku

naruto ship.,one piece,D.Gray-man και soul eater οσο για Bleach το εχω αφησει τωρα με τα fillers και περιμενω να επιστρεψει στο story του Aizen. O btw nice profile pic. λατρευω τον Yondaime.:burningbe3:
Aug 02 2008 19:49
Photo

dbgoku → anime-dono

nc to meet u too..βλεπω naruto and bleach αυτο το καιρο και αρχιζω one piece..u???
Aug 02 2008 18:39
Photo

anime-dono → dbgoku

yo nice to meet you yoroshikou onegaishimas . Τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Aug 02 2008 15:38
Photo

dbgoku → Ephialtes

ΧΑΧΑ μαλλον δικιο εχεις...σθμφωνουμε γιαυτο ;)XDXDXD
Aug 01 2008 13:23
Photo

Ephialtes → dbgoku

Τα σπαει ο Minato, τα σπαει και το αβαταρ;)
Aug 01 2008 13:02
Photo

dbgoku → Ephialtes

[B]Ephialtes ειμαι καινουριος στο site αλλα για καποιο λογο σε παω πολυ...μαλλον επειδη μαρεσει ο minato XDXDXDXD [/B]
Aug 01 2008 00:06
Photo

GkLoc → dbgoku

Oh,αμα ηδη το κατεβαζεις πρεπει να περασεις και απ'το Groupaki!! μην ανυσηχεις,δεν ριχνουμε Spoiler εκει μεσα,και εχουμε και πολλους αλλους που μολις το αρχισανε,Περνα απο εδω [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url] Ελπιζω να μπεις,Και ελπιζω να σου αρεσει το One Pieceaki!!
Jul 30 2008 12:31
Photo

dbgoku → GkLoc

Το θυμαμαι...το εβλεπα φανατικα να σου πω την αληθεια...Μονο που σε καποιο σημειο εχασα αρκετα επεισοδεια και...καταλαβανεις.... τεσπα αποφασισα να το αρχισω.. ηδη κατεβαζω...ok thanks cu around!!!
Jul 30 2008 12:25
Photo

dbgoku

χαχα καταλαθως εκανα ποστ στο δικο μου profil γιαυτο τωρα τοκανα edit...
Jul 30 2008 12:24
Photo

GkLoc → dbgoku

Ναι Αυτο Ειναι,Καμμια Σχεση Ομως Japanese με ελεεινο Greek Dub, Εγω φυσικα Σου Προτεινω One Piece,μιας και εγω αρχισα Naruto,Bleach,One Piece μαζι,Με το τριτο κολλησα αφανταστα,δεν εχω δει ακομα ολα τα επεισοδια,αλλα οπως ειπες και εσυ,ειναι must see!!! εγω προτεινω One Piece,πιστευω ειναι σε μερικα σημεια ανωτερο,ομως δεν θα στα λεω εγω,δες κανενα επεισοδιο,και βγαλε τοτε συμπερασμα,(Και ελπιζω να βγαλεις καλο), Αυτα,Αμα θες τιποτα αλλο,με σχεση One Piece,ρωτα με,Θα χαρω να σε βοηθησω! ciao!
Jul 30 2008 12:21
Photo

dbgoku → GkLoc

αν δε κανω λαθος το one piece δεν ειναι το ελληνικο ''ντρεικ''??? Μπορει να λεω βλακειες τωρα αλλα ετσι κι αλλιως τωρα θα το αρχισω γιατι ξερω οτι ειναι must-see!!!αλλα λεω να προχωρησω λιγο το bleach πρωτα... τι μου προτεινεις εσυ??
Jul 30 2008 12:17
Photo

GkLoc → dbgoku

Νιce, Btw,One Piece εχεις δει καθολου??? Και επισης,Αχ κριμα, Διοτι Εγω ειμαι με το Badass Side,vegeta ftw!!
Jul 30 2008 11:54
Photo

dbgoku → GkLoc

Μπορεις να πεις μαλλον goku πλησιαζω τη χαζομαρα του που και που χε,χε...Οσο για τα thread...ελπιζω να διορθοθω;)nice to mt u too whatever...τσιμπα και ενα request...
Jul 30 2008 11:35