Community Status Updates
Black Kaiser
→
Azathoth
Εντάξει, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν λένε. Εξάλλου αποκλείεται να αρέσει στον πολύ κόσμο χωρίς λόγο. Γούστα είναι αυτά όμως. Εγώ το είχα ξεκινήσει και βαρέθηκα στην αρχή ακόμα. Αλλα τι να κάνεις.
Feb 25 2010 00:18
Black Kaiser
→
Azathoth
Ναι για το OP. Εγώ βέβαια δεν το διαβάζω (το σχέδιο is burning my eyes) αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε.
Feb 25 2010 00:13
Azathoth
→
Night Wizard Seal
ke pali den mou ipes sigrotimata re! thelo na do an ise dikos mu :O pes pes pes pes :D
Feb 24 2010 23:12
Black Kaiser
→
Azathoth
Ναι, έχουμε κιόλας. Δεν χάσαμε καιρό όπως βλέπεις. Κάποιοι μάλιστα αποφάσισαν και το επόμενο cosplay που θα κάνουμε !
Feb 24 2010 22:19
Night Wizard Seal
→
Azathoth
Ξες είναι από τις μουσικές που αν τις ακούσω δεν θα θέλω να τις αλλάξω, δεν έχω κάποια προτίμηση, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με χαλάει. Άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν μου αρέσουν τα πάρα πολύ "άθλια φωνή". Υπάρχουν και κάποια που μου αρέσουν.
Feb 24 2010 22:15
Black Kaiser
→
Azathoth
Καλά τότε, στο επόμενο cosplay που θα κάνω να κανονίσω να μην φοράω κάτι που θα κρύβει το πρόσωπο σε περίπτωση που με συναντήσεις randomly κάπου-κάποτε στην μικρή πόλη της Αθήνας :P
Feb 24 2010 18:00
Black Kaiser
→
Azathoth
Χαχα όντως το μουστάκι ήταν το καλύτερο gadget γιατί δεν επέτρεπε να δουν το πρόσωπο μου. Δεν ξέρεις πόσοι με κοιτούσαν στην διαδρομή σπίτι-σημείο συνάντησης να προχωρώ κρατώντας ένα μεγάλο τσεκούρι. Άσε ρε, το μουστάκι με έσωσε :P
Feb 24 2010 17:39
Black Kaiser
→
Azathoth
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να είχα λίγο χρόνο περισσότερο για να φτιάξω κάποιες λεπτομέρειες (πχ ζώνη κλπ) αλλά βγήκε καλό και έτσι. :)
Feb 24 2010 17:25
Azathoth
→
Night Wizard Seal
otan les :[QUOTE] Και Νορβιγική μουσική καλή είναι.[/QUOTE]ti sigrotimata enois? :O
Feb 24 2010 16:29
Black Kaiser
→
Azathoth
Γι'αυτό και ήταν προφανέστατα fake. Σιγά μην την πάθαινε έτσι ο Madara. ;)
Feb 24 2010 14:43
Black Kaiser
→
Azathoth
Σε αυτό έχεις δίκιο. Τα κανονικά ήταν κλάσεις ανώτερα, ευτυχώς :P
Feb 24 2010 14:35
Black Kaiser
→
Azathoth
Κοίτα ρε χαρά που δεν ήταν τα δικά μου spoilers σωστά ! :P
Feb 24 2010 14:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed