Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → xANTONISx

υπάρχουν και 30axronoi που γράφουνε αηδίες άλλωστε. και είναι γελοίο ένας 16χρόνος να σχολιάζει τον άλλον λέγοντας τον 14άχρονο. αν κάθεσαι και σχολιάζεις οποιον γραφει αηδίες τότε θα εξής πρόβλημα εδώ πέρα.
Aug 07 2010 10:48
Photo

xANTONISx → Azathoth

[COLOR=DarkRed]Ναι, 16χρονος. Αλλά με βλέπεις να τρελαίνομαι με την βυζαρού ή να λέω ότι ο biftekos; Και για το avatar, έχω βρει ένα καινούριο γαμάτο, αλλά ψάχνω και sig. [/COLOR]
Aug 07 2010 10:45
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Μια χαρά ρε, δεν βλέπω να διαφωνούμε τελικά. Και εγώ τον Αιζεν τον προτιμούσα όπως ήταν παλιότερα να λέμε την αλήθεια.
Aug 06 2010 11:33
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Για το συγκεκριμένο chapter ήταν πραγματικά stunned και όχι φτιαχτό. Μάλιστα τον είδαμε πρώτη φορά τόσο θυμωμένο. Για τις υπόλοιπες είναι απλά ανόητος τρόπος του συγγραφέα να αφήνει cliffhanger. Παρόλα αυτά δουλεύει, δεν ξέρεις πόσοι πίστεψαν ότι ο Aizen όντως θα πέθαινε εδώ, λες και ήταν αυτό ποτέ δυνατό. Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι τύποι θεωρούν το chapter πολύ καλό ενώ στο επόμενο "πέφτουν απο τα σύννεφα" και το χαρακτηρίζουν "troll". Εγω γι'αυτό λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα ή σε κάποιον που δεν του αρέσει το πως πάει η σειρά. Προφανές και έχω βαρεθεί να βλέπω τον Aizen να πολεμά. Αυτό μας δείχνει εδώ και 30 chapters τώρα. Αλλά όχι και troll επειδή η πλοκή δεν πάει έτσι όπως σου αρέσει. Υπήρξαν πολλά troll σε αυτήν την σειρά αλλά σίγουρα όχι αυτό.
Aug 05 2010 21:47
Photo

Azathoth → laraska

μια χαρά μια χαρά όλα :Ο όλο το καλοκαίρι λούζομε στη γνώση διαβάζοντας άπειρα ιστορικά και φιλοσοφικά βιβλία και βλέποντας ντοκιμαντέρ
Jul 31 2010 20:03
Photo

laraska → Azathoth

τι γίνεσαι ρε ?
Jul 31 2010 18:48
Photo

Azathoth → Nozomu

ta spai to dmc. pantos, an thes simvuli gia na agorazis parapano manga ke na plironis ligotera lefta i lisi ine afti: [url]www.bookdepository.co.uk[/url] fast shipping, free shipping and good prices!!!!! Ømgz0rzzzzÅ
Jul 09 2010 10:17
Photo

Nozomu → Azathoth

mia xara edw... peira ena manga tin imera pou se peira tilefwno (Orange Crows legetai) kai piga kai tin tetarti kai pariggeila ta 2 prwta vol tou FMA (den ta eixan kai lew na to mazepsw olo *_*) Twra vlepw to DMC... :P It's fucking crazy! (mou kollise to opening... SATSUGAIIIII!)
Jul 09 2010 01:08
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

xronia pola ke as ine 2 ores kathisterimena :P
Jul 09 2010 01:03
Photo

Azathoth → Nozomu

eia! indeed kero exume na ta pume :O ti kanis? ola kala eki? pires tipota apo solaris? ego exo kseskisti sto diavasma (oxi gia panepistimio ofc XD)
Jul 09 2010 00:55
Photo

Nozomu → Azathoth

yo! ginetai kala? kairo exoume na ta poume :P
Jul 09 2010 00:24
Photo

valadorn → Azathoth

Ειναι κτ μλκ για να διαβαζεις manga.Τελικα βρηκα ακρη στο [url]www.electronicmanga.com.Ευχαριστω[/url] παντως για το ενδιαφερον.^^
Jul 07 2010 09:28
Photo

Azathoth → valadorn

lipame ala den ksero kan ti ine afta arxia :O
Jul 05 2010 18:41
Photo

valadorn → Azathoth

Sorry που σε απασχολω παλι για μια χαζη ερωτηση αλλα επειδη με καιει αυτη τη στιγμη, υπαρχει προγραμμα που να ανοιγει αρχεια τυπου .manga ?Αν ναι ποιο ειναι?
Jul 05 2010 17:58
Photo

AzathothAnelis

XD και εγώ μια από τα ίδια, έχω δει και εικόνες από αυτό το βιβλίο (έχει διαφορες αυτό που διάβασα) και φαίνονται γνήσιες του κερατα
Jul 05 2010 16:44