Community Status Updates
Kon_Okami
→
Azathoth
Pou to katalaves vre??? Sta eipe i roufiana i Nagato sto school festival??? :redcard2:
Ton teleytaio mina ekopsa MMO, anime, Xbox kai oti allo paremferes kai de vazw kwlo katw!
Na nai kala i Megi pou xe ntertia kai tin evgala na kseskasei. An den eixame vgei ekeino to vrady akoma de tha thymomoun poso wraia einai i Athina by night....kai posoi peirasmoi kykloforoun eleftheroi!!! :kakaka:
Sep 05 2010 17:43
Azathoth
→
Kon_Okami
heh. paati animaru. ti lei? vgikes apo tin tripa sou ke stamatises na pezeis ta diafora online games su ? :D
Sep 05 2010 17:37
Kon_Okami
→
Azathoth
Likewise an kai sygkritika me paliotera den exoume kai toso kairo...apo to maid mono xD
Kala eisai twra pou ksanapira fora de m antexoune oi dikoi mas xD
I megi me vrizei idi pou prospathw na tin travologaw apo dw ki apo kei oli tin wra xaxaxaxa
Turned back to my mainstream self in full powaaahhhh!!!!! xD
Sep 05 2010 17:10
Azathoth
→
Kon_Okami
a re party animal. koble' emis tha erthume kata tis 9.30 malon optoe sigoura tha ta pume esto ke ligo :D tha xaro na se/sas ksanado meta apo toso kero
Sep 05 2010 16:39
Kon_Okami
→
Azathoth
Yuppers! Tha perasw gia merikes writses na dwsw to parwn alla de tha katsw poly. Lew na mazepsw kana pyrovolimeno akoma kai kata tis 11:30-12:00 na pame gia afteraki kata Gkazi plevra...J-parties are too quiet for my tastes :P
Sep 05 2010 16:13
Nozomu
→
Azathoth
Thank Cthulhu! (<-petuxa tin or8ografia yay! xD) An exeis msn kane kai ekei add na min mporeis na me 3efwrto8eis me tpt... xD sxetikes plirofories entos tou [S]katastimatos[/S]profil...
Sep 03 2010 15:44
Azathoth
→
Nozomu
tora den tha se xaso tulaxiston mexri na alasko kinito XD hopefully tha parei xronia na alakso :P
Sep 03 2010 15:39
Nozomu
→
Azathoth
Wraia 8a sou kanw anapantiti apo ton what's up mou gia na exeis auton na min xrewnomai kiollas. :P (has both vodafone and cosmote :P )
Sep 03 2010 15:33
Azathoth
→
Nozomu
alaksa mono siskevi eftixos. alaksa ke sim vasika ala kratisa ton idio arithmo :O :O :O tora exo skliro kinito gia na kano poles pics next saturday :D
Sep 03 2010 14:41
Nozomu
→
Azathoth
xaxaxaxa se douleia na vriskesai ee? alla3es ari8mo i mono suskeui?
Sep 03 2010 14:39
Azathoth
→
Nozomu
the offer is tempting :P i ilke koliva :O
anyways, tha ta kanonisume me parapano leptomeries otan ine (Y) fisika na kseris pos alaksa gia ali mia fora kinito so gia ali mia fora dne exo to noumero sou XD
Sep 03 2010 14:29
Nozomu
→
Azathoth
:P i know alla pote den feugw apo to spiti xwris estw 5 eurw... u never know.. :/ an kai logika eimai mesa! ;) twra an me patisei fortigo mexri tote ti na pw... 8a sas kerasw koluva... xD
Sep 03 2010 14:27
Nozomu
→
Azathoth
To skeftomoun na pw tin ali8eia alla den 3erw an 8a exw kana psilo... :S No money no j-party... An kai logika 8a er8w... :/
Sep 03 2010 14:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed