Community Status Updates
Shikamaru → miko-chin
ε τοτε αστην να λεει θα συνηθισει εσυ πια anime βλεπεις αυτο τον καιρο εγω αρχισα το Blood και μεχρι το πεμτο επεισοδιο δεν με τραβαει καθολου να κατσω να δω 50 επεισοδια με ενα κοριτσι το οποιο σκοτωνει 10 τερατα στην καθισια του εντωμεταξυ ειδα χθες το animatrix και μου φυγε το κεφαλι με πορωσει τοσο αγρια που για μιαμιση ωρα ο εγκεφαλος μου δεν εδινε καμια αλλη εντολη εκτος απο το να εχω τα ματια μου ανοιχτα τετοια πορωση μονο με την ταινια ειχα φαει~εκατσα και χθες το βραδι να δω λιγο Byousoku 5 centimeter αλλα δεν αντεξα και επεσα για υπνο
Dec 15 2008 15:24
miko-chin → Shikamaru
μωρέ της έχω εξηγήσει πολλές φορές τι είναι αυτό που βλέπω...και να φανταστείς βλέπουν και ο ξάδερφός μου και ο αδερφός μου αλλά σε αυτούς δεν λέεει τίποτα.Πιστεύει οτι χάνω το χρόνο μου αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια για τα anime και έτσι δεν καίγομαι για το τι πιστεύει.Ειδικά τώρα που αγοράζω και μάνγκα παραπονιέται ακόμη περισσότερο!!!
Dec 15 2008 15:10
Shikamaru → miko-chin
περα απ'τη πλακα ομως γιατι δεν καθεσαι να της εξηγησεις-αν γουσταρεις- τι ακριβως ειναι τα anime εγω αυτο εκανα με τους γονεις μου και τωρα οταν με πετυχαινουν στο pc με κανα anime αντι να μου λενε οτι σε λιγο πρεπει να παντρευτω:terror2: καθονται και βλεπουν και αυτοι :hahaha::hahaha:λεμε τωρα :Blissfull:
Dec 15 2008 14:52
miko-chin → Shikamaru
:hahaha::hahaha::hahaha:λες να πετύχει?είναι λίγο τραβηγμένο για να το πιστέψει...:hahaha:
Dec 14 2008 17:02
Shikamaru → miko-chin
πες στη μητερα σου οτι βρηκες γκομενο ο οποιος μενει Ιαπωνια και βλεπει anime :hahaha::hahaha:
Dec 14 2008 11:00
Seirios → Shikamaru
έφιαξα το θέμα που ζήτησες με το ντεζαβού...:)
θα το βρεις στο θρεντ με "οι πυλες του ανεξηγητου"
Dec 10 2008 14:09
Shikamaru → Zoro
αν και το ξερα ηδη το photobucket δεν ειχα σκεφτει να ψαξω και τελικα βρηκα κατι λιγες εικονες πιο ωραιες βρηκα απ'το google γραφοντας fan art μπορει να ηταν σκορπια αλλα μου αρεσαν περισσοτερο,παντως σ'ευχαριστω με βοηθησες αρκετα
Dec 07 2008 11:21
Zoro → Shikamaru
Κοίτα,το καλύτερο μέρος για τέτοια θεωρώ είναι το [URL="http://photobucket.com/images/shikamaru/shikamaru/"]photobucket[/URL],αν δεν το ξέρεις ήδη :)
Μετά βέβαια θέλει να ψάξεις google για διάφορα forums όπου ανεβάζουν τα fan arts τους κάποιοι..εκεί θεωρώ μπορείς να βρεις ακόμη καλύτερα έργα από το photobucket,αλλά το κακό είναι ότι συνήθως δεν είναι κατηγοριοποιημένα...δλδ βρίσκεις έργα για όλους τους χαρακτήρες και δεν ξέρεις αν θα βρεις shikamaru.
Εγώ λέω τσέκαρε αρκετές σελίδες από photobucket μπας και βρεις τπτ που σε ενδιαφέρει και αν όχι,googlare σε διάφορα fan art forums στο net...πχ γράψε naruto fan art forum ή τπτ τέτοια στο google.
Ελπίζω να σε βοήθησα,κι εγώ έτσι βρήκα τόσες καλές εικόνες από One Piece...αν δεν σε βοήθησα αρκετά,ρώτα καμιά iristella,είναι πιο ειδική από μένα σε narutardισμό και εικόνες:P
Dec 06 2008 21:30
Shikamaru → Zoro
sorry που ρωταω ρε συ zoro αλλα επειδη βλεπω οτι postαρεις αρκετα στο art gallery θελω να σε ρωτησω αν ξερεις κανα site με εικονες γιατι ψαχνω για εικονες του shikamaru και οπου εχω βρει ειναι λιγες και καθολου ωραιες.Αν ξες και δεν βαριεσαι απαντα μου ρε συ
Dec 06 2008 17:12
anime-dono → Shikamaru
It was nothing, I am here to help if you need anything [IMG]http://www.laymark.com/i/bo/bo029.jpg[/IMG]
Nov 28 2008 21:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed