Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Emmanouela

εγω εκτος απο shikamaru μ'αρεσουν επισης ο Gaara(αυτη η ψυχροτητα στο προσωπο του ειναι ολα τα λεφτα) ο Rock Lee με ειχε πορωσει αγρια η μαχη του με τον Gaara και τελος ο Neji φοβερα cool ματια.Αυτον τον καιρο τι αλλo anime βλεπεις εκτος απο naruto?
Dec 17 2008 14:07
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Απο naruto θα ελεγα η Sakura, ο Gaara και ο Shikamaru! Αν και η Sakura δεν κανει και τπτ το ιδιαιτερο...Ο Shikamaru στα τελευταια επεισοδια οχι μονο τα σπαει...ειναι γμτος!!!
Dec 17 2008 00:24
Photo

Shikamaru → Emmanouela

οντω ο shikamaru τα σπαει αγρια και τωρα στα τελευταια επεισοδια του Naruto ζουμε μεγαλες στιγμες η μια μαχη καλυτερη απο την αλλη εσενα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας?
Dec 16 2008 21:41
Photo

Shikamaru → miko-chin

κυριως ακουω alternative rock δηλαδη Gorillaz,Foo fighters,Linkin park,Rage against machine γουσταρω κιολας Lenny Kravitz,Rob zombie επισης ακουω και hip hop active member και ετσι αλλα αυτον τον καιρο εχω κολησει με ενα γαλλικο regae συγκροτημα τις Dobacaracol.
Dec 16 2008 21:33
Photo

miko-chin → Shikamaru

ακούω ξένα κυρίως alternative mainstream rock πχ.Muse αλλά ακούω και κλασσική κυρίως Vivaldi.μην την ψάχνεις ούτε γω δεν ξέρω τι μου αρέσει είναι να με τραβήξει το τραγούδι.Εσύ τι ακούς???
Dec 16 2008 20:25
Photo

Emmanouela → Shikamaru

hi! thnx! και εσυ μου αρεσει η φοτο με Shikamaru και L! τα σπανε!
Dec 16 2008 18:51
Photo

Shikamaru → miko-chin

γιατι τι ειδος μουσικη ακους?
Dec 16 2008 16:33
Photo

miko-chin → Shikamaru

πλάκα κάνεις...αν είναι δυνατόν.Πάντως μου φάνηκε περίεργο που μ'άρεσε γιατί δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική.
Dec 16 2008 15:09
Photo

Shikamaru → miko-chin

οντως ειναι τελειο και να φανταστεις οτι αυτη η εκπομπη παιχτηκε την προηγουμενη παρασκευη δηλαδη μια μερα πριν τον θανατο του 15χρονου ουτε σε κανα μαντειο να 'χαν παει και ξεραν τι θα συμβει
Dec 16 2008 15:00
Photo

miko-chin → Shikamaru

τι τέλειο τραγούδι ήταν αυτό που μ'έστειλες χθες.Καλά μιλάμε έπαθα...
Dec 16 2008 14:23
Photo

miko-chin → Shikamaru

ok καληνύχτα τα λέμε αύριο
Dec 15 2008 22:34
Photo

Shikamaru → miko-chin

ρε συ sorry αλλα πρεπει να την κανω τωρα συνεχιζουμε την συζητηση αυριο σε καληνυχτιζω με αυτο το videακι [url=http://www.youtube.com/watch?v=u7XqC_U9Als]YouTube - ΞΞ―Ο„ΟΞΉΞ½Ξ± Ξ*οδήλατα - Ξ*Ξ®ΟΞ± Ο†ΟΟΞ± (Άμα τα πάΟΟ‰)[/url]
Dec 15 2008 22:25
Photo

miko-chin → Shikamaru

όχι δεν πήγα γιατί δεν έχω τα κότσια πιστεύω για να πάω.Ασε που οι περισσότεροι το πήραν πατριωτικά ενώ δεν θα'πρεπε.Κι εγώ στεναχωριέμαι που ένα νέο παιδί σκοτώθηκε και που η αστυνομία αυτήν την εποχή είναι διακοσμητική αλλά δεν χρειαζόταν να γίνουν όλα αυτά.Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις την βία με βία.
Dec 15 2008 22:13
Photo

Shikamaru → miko-chin

σωστη σε βρισκω αρα να υποθεσω οτι πηγες πορεια εγω δεν πηγα γιατι ουτε οι μαθητες στο σχολειο μου δεν κανονισαν τιποτα αλλα και γιατι τα φιλαρακια μου δεν γουσταραν αλλιως χαλαρα πηγαινα ο αδερφος ομως με τους φιλους του κατεβηκε κατω και μου λεγε διαφορα για το τι χαμος γινοταν
Dec 15 2008 22:03
Photo

miko-chin → Shikamaru

όχι δεν πάω σε ΕΠΑΛ σε ενιαίο πάω.Κάναμε δηλαδή κάνανε κατάληψη κατά τον Οκτώβριο 1 βδομάδα περίπου και την προηγούμενη υποτίθεται κάναμε δηλαδή κάνανε αποχή και πορεία.Γενικότερα είμαι ενάντια των καταλήψεων όταν δεν υπάρχει λόγος γιατί πιστεύω οτι όταν μια μέρα βρεθεί ένας σοβαρός λόγος για να κάνουμε κατάληψη(πάρε για παράδειγμα την δολοφονία του 15χρονου) δεν θα μας παίρνουν στα σοβαρά...
Dec 15 2008 21:48