Community Status Updates
Shikamaru → miko-chin
σου ευχομαι να τα καταφερεις και να περασεις και απ'οτι μου εχουν πει οι καποιοι απο τους συμμαθητες που καθονται και διαβαζουν σε αντιθεση με μενα αν οχι φετος που πας 2 λυκειου του χρονου οπωσδηποτε πρεπει να ξεκινησεις αν οντως θελεις πραγματικα να περασεις γιατι μονη σου λιγακι δυσκολουτσικο ειναι αλλα απο που και ως που σε τραβηξε η ψυχολογια ?
Jan 21 2009 23:16
miko-chin → Shikamaru
ψυχολογία ή πολιτικές επιστήμες.Αλλά ψυχολογία θα επιλέξω μόνο Θεσ/νίκη γιατί μόνο εδώ έχει δικαστική ψυχολογία.Βέβαια φοβάμαι λίγο γιατί τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ο βαθμός και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περάσω.Και το θέλω τόσο πολύ ρε γαμώτο!!!Αφού να φανταστείς μπορεί να αρχίσω φροντιστήριο για τα μαθήματα κατεύθυνσης.Ποιος εγώ?Θα ρίξω τα μούτρα μου γι'αυτό το λόγο.Το λέω γιατί είμαι άτομο που δε δέχεται καθόλου βοήθεια και θέλει να τα κάνει όλα μόνο του....
Jan 21 2009 22:57
Shikamaru → miko-chin
που να δεις το απολιθωμα που εχουμε εμεις για καθηγητη Φυσικης να φανταστεις στο διαγωνισμα που γραψαμε ενας του γραψαμε 18 και ολοι οι αλλοι κατω απο 10 εγω φυσικα δεν γλιτωσα και του γραψα 3 και απο τοτε μ'εχει βαλει στο ματι ο σκατιαρης....μαλλον λεω να περασω κανα Τ.Ε.Φ.Α εσυ που κανεις κεφι να περασεις?
Jan 21 2009 22:44
miko-chin → Shikamaru
αν είμαι τυχερή θα βγάλω κάνα 17 το πολύ.Παραπάνω αποκλείεται.Έχουμε μια στρίτζο στην κατεύθυνση και επειδή της έγραψα 12 Φιλοσοφία και 20/40 στο άγνωστο θα με χαντακώσει πιστεύω.Πάντως θα χω να το λέω μια ζωή ότι φέτος πρώτη φορά στην ζωή μου κατάλαβα φυσική και μάλιστα πήρα 17.Πραγματικά με εντυπωσίασα!!!Σε τι σχολή θες να περάσεις?
Jan 21 2009 22:33
Shikamaru → miko-chin
δες εγω τι εγραφα την προηγουμενη εβδομαδα για να χαζεψεις......Τριτη-Αλγεβρα,Τεταρτη-Θρησκευτικα,Πεμπτη-Ιστορια,Παρασκευη-Κειμενα και συνεχιζουμε με Γαλλικα σημερα,αυριο αρχαια και μεθαυριο Κοινωνιολογια οοοουυυυυφφφφφφφ δεν παλευετε με τι τιποτα η φαση..... αντε να τελειωνουμε να παρουμε βαθμους και να χαλαρωσουμε και παλι ποσο λες να βγαλεις?:P
Jan 21 2009 22:19
miko-chin → Shikamaru
αχχχ τι να κάνω κι εγώ...προσπαθώ!έχω προβλήματα με το σχολείο.εκεί που είπα οτι πάνε τα διαγωνίσματα τελείωσαν,τσουπ μας βάζει η φιλόλογος διαγώνισμα στην Αντιγόνη για αύριο και Έκθεση μεθαύριο...Έλεος...δεν μας λυπάται κανείς!Εσύ τι κάνεις?Πως πας?
Jan 21 2009 22:05
Shikamaru → miko-chin
;) τι χαμπαρια miko-chin καιρο εχουμε να τα πουμε τι νεα? :rofl:
Jan 21 2009 21:59
Shikamaru → AristidisK
γιατι ρε τι εχεις να κανεις ολη μερα και βαριεσαι? αν δεν βλεπεις που και που κανα anime τι σοι animefan εισαι
Jan 21 2009 21:53
AristidisK → Shikamaru
[I][COLOR=black]Δεν βλέπω τίποτα δυστιχός και βαριέμαι πολύ!!![/COLOR][/I]
Jan 21 2009 21:42
Shikamaru → Erisadesu
μιλαμε τα'χω παιξει :nbleed: :rofl:ενα τετοιο γαματο site εψαχνα τοσο καιρο και πουθενα δεν εβρισκα τιποτα...... προσκυναω :respect: καθομαι τωρα και ακουω trip hop και'χω γκαυλωσει :music: η μονη ******* ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τα κομματια που ακους
Jan 21 2009 21:13
Erisadesu → Shikamaru
go there : [url=http://www.last.fm]Last.fm - Discover new music with free internet radio and the largest music catalogue online[/url]
είναι ένα γαμάτο site βρίσκεις τα πάντα από συγκροτήματα και τέτοια
και επίσης σου φτιάχνει Playlists με βάση αυτά που ακούς αρκεί να κατεβάσεις το
προγραμματάκη τους.
Jan 21 2009 00:12
Shikamaru → AristidisK
τιποτα το σπουδαιο απλως εδω χαλαρωνω οπως παντα εσυ τι λεει?βλεπεις κανα anime αυτον τον καιρο?
Jan 20 2009 23:28
AristidisK → Shikamaru
[I][COLOR=black]:tensai:Για καιρό έχουμε να τα πούμε:hi: τι κάνεις:hmmm:;[/COLOR][/I]
Jan 20 2009 23:18
Shikamaru → Erisadesu
τι σημαινει αυτο το last.fm?(αν καταλαβα καλα ραδιοφωνικος σταθμος ειναι)
ok θα αρχισω να το κατεβασω να δω τι ειναι και αυτο γιατι τωρα τελευταια πολυ φασαρια γινεται για αυτην σειρα
Jan 20 2009 20:01
Erisadesu → Shikamaru
lol και εμένα μου αρέσουν οι Foo Fighters (σήμερα ανακαλύπτω τους Aphrodite's child)
έχεις last.fm?
σου αρέσει το blood plus ψυλομαλακία είναι αλλά εμένα μου άρεσε.
να κατεβάσεις και το Ga Rei Zero θα σου αρέσει.
Jan 20 2009 19:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed