Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

πως ειναι λοιπον η ζωη στην Ροδο......λεει τιποτα ή νεκρα?μαθαινετε και αραβικα στη σχολη? γουσταρω!!!!!!!
Ιαν 29 2009 19:33
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Οπα δικος μας!!! και εγω θεωρητικη ημουνα και μπορω να πω οτι μισουσα τα αρχαια...! Και εγω που διαβαζα παντως τι καταλαβα? Εξαιτιας της σχολης μενω ροδο...εγω ειμαι απο αθηνα....
Ιαν 29 2009 19:27
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

εγω παω θεωρητικη και επειδη ειμαι και ονειροπολος ο βλακας δεν πολυ διαβασω αλλα μαλλον λεω να περασω κανα Τ.Ε.Φ.Α επειδη γενικα ασχολουμαι με διαφορα αθληματα και βλεπουμε,εσυ εξαιτιας της σχολης ζεις Ροδο ή εκει μεγαλωσες?
Ιαν 29 2009 19:23
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Mωρε ελευθερος χρονος υπαρχει αλλα τον σπαταλαω λιωνοντας για καφε με φιλους! :P Βσκ η σχολη μου ασχολειται με την ιστορια της μεσογειου και με γλωσσες...Στο τριτο ετος επιλεγουμε κατευθυνσεις (αρχαιολογια, γλωσσολογια, διεθνης σχεσεις) και αναλογως οτι επιλεξεις κανεις...εσυ τι κατευθυνση εισαι???
Ιαν 29 2009 19:15
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

αααα καταλαβα.........και δεν εχεις καθολου ελευθερο χρονο δεν πειραζει αφου λοιπον διαβαζεις σου ευχομαι καλη επιτυχια,τι σπουδαζεις λοιπον αν επιτρεπεται?
Ιαν 29 2009 19:08
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Γεια σου Shikamaru!!!! τι κανεις??? Ασε ρε...εχουμε εξεταστικη και εχω πηξει στο διαβασμα..... :(
Ιαν 29 2009 18:59
Φωτογραφία

Shikamaru → Elizabeth

αυτον τον καιρο εχω αρχισει soul eater,michiko to hatchin,casshern sins και Lost memories και τα 4 ειναι εξαιρετικα χθες ειδα και το Tokyo Godfathers μια ταινια εκπληκτικη και αυτη.......θελω ομως ν'αρχισω κανα anime στυλ skip beat αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε συ εσενα τι εντυπωσεις σου εχει αφησει
Ιαν 29 2009 18:26
Φωτογραφία

Elizabeth → Shikamaru

Χμ,τώρα που το λες δεν έχω βάλει και πολλές photo αλλά είναι επειδή συνηθως δεν προλαβαίνω...Αυτό καιρό έχω καταπιαστεί με Skip Beat, Kuroshitsuji και Cutey Honey Flash (το τελευταίο είναι λίγο έως πολύ κουλό αλλά μου αρέσει τι να κάνω; ) Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτό το καιρό?
Ιαν 29 2009 18:18
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

που χαθηκες βρε Emmy.........nice profile picture
Ιαν 29 2009 18:18
Φωτογραφία

Shikamaru → Elizabeth

Arigato η αληθεια ειναι οτι εχω μια τρελα με την μπαλα....γιατι δεν βαζεις και συ καμια αγαλημενη σου εικονα....για πες ποια anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Ιαν 29 2009 18:12
Φωτογραφία

Elizabeth → Shikamaru

Arigato για το request!Yorosiku-ne?Παρεπιπτόντως όμορφο profile!
Ιαν 29 2009 18:07
Φωτογραφία

Shikamaru → Elizabeth

:hi:hi there
Ιαν 29 2009 18:05
Φωτογραφία

Shikamaru → Hikari-sama

:hi:Hi Hikari-sama what's up;)
Ιαν 29 2009 18:01
Φωτογραφία

Shikamaru → Erisadesu

εγινε thanks!!!
Ιαν 28 2009 14:56
Φωτογραφία

Erisadesu → Shikamaru

Παίρνεις την Μητροπόλεως απο Αριστοτέλους προς Βενιζέλου. Κοινώς έχεις πίσω σου την Αριστοτέλους και στα αριστερά σου τον Γερμανό (στη Μητροπόλεως) προχωράς ευθεία συναντάς στα αριστερά σου την Adidas στρίβεις σε εκείνο το στενό αριστερά και ακριβώς μετά την βιτρίνα της adidas βρίσκετε το comic's cave [url=http://www.comicscave.gr/shop/news.php?&cat_id=637]Comics Cave (e-shop)[/url]
Ιαν 28 2009 14:05