Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Zouhan

Χρόνια πολλά!!!Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!!!Ό,τι επιθυμείς!!!:yahoo:
Jan 07 2011 15:56
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Well, με σκληρή δουλειά, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα να το παίξεις αυτο. Πού να ξέρω εγώ πώς έμαθε αυτό το παιδάκι. Ποσώς με ενδιαφέρει κιόλας :P. Και γιατί ξεφτυλίστηκα; Εγώ μια χαρά πέρασα μπρο :P
Jan 05 2011 09:30
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

[url]http://www.youtube.com/user/bodomcovers09[/url] εξηγησε το μου αυτο με την θεωρια της σκληρης δουλειας που εχεις
Dec 25 2010 21:40
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

παει φιλε... παλι κουρουμπελο εγινες!! ξευτιλιστηκες τελειως!!
Dec 23 2010 11:34
Photo

DarkElf → Zouhan

Χμμμ...Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλουμε ταινία που να μη μπορεί να σταθεί μόνη της(δηλαδή να βάλουμε την πρώτη τώρα και ν'ακολουθήσουν οι επόμενες).Το συζητάμε όλοι μαζί και βλέπουμε τι επιλογές υπάρχουν (αν και προσωπικά θα μ'άρεσε να τις δούμε και σε κάποιο σπίτι).
Dec 22 2010 17:09
Photo

Zouhan → DarkElf

Κοίτα, για το Garden of Sinners, το ξανασκέφτηκα και είναι περίεργη υπόθεση αν ήταν να το δείχναμε μαζεμένο, απλά και μόνο λόγω αριθμού ταινιών. Οι 5 ταινίες (1,2,3,4,6) είναι περίπου 1ας ώρας και οι 2 ταινίες (5,7) των 2 ωρών. Αν μας αφήσουν να δέιξουμε τρίωρα, το βγάζουμε σε 3 μήνες, που δεν είναι κάτι θεμιτό. Εκτός και αν μπορέσουμε να τους πείσουμε να αυξήσουν τις προβολές μας σε 2 το μήνα. Ή να το δούμε σε κάνα σπίτι αν μαζευτούμε, που θα είναι λίγο πρόβλημα αν σκεφτείς το πόσοι είμαστε, το μέγεθος μιας απλής οθόνης και το κατα πόσο θα βολεύεται κανένας με τόσα άτομα στο σπιτι του (για οποιονδήποτε λόγο). Για αυτό και είπα για την πρώτη την μικρή (51 λεπτά για την ακρίβεια). Θα είναι καλύτερο για να μην βλέπουμε όλο το ίδιο και βαρεθούμε. Θα μιλήσουμε και καλύτερα όταν βρεθούμε μίτινγκ.
Dec 22 2010 16:31
Photo

DarkElf → Zouhan

Το είπα και στην Αθηνά και θα κοιτάξουμε να το δούμε μέσα στις γιορτές. Όσον αφορά το Garden of Sinners,εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα.Αν επιτρέπεται το προτείνουμε στα υπόλοιπα παιδιά.
Dec 21 2010 22:14
Photo

Zouhan → DarkElf

Συμφωνώ. Και προτείνω και το Summer Wars. Και σαν πρόγευση, πριν την κανονικη ταινία, να βάλουμε την 1η από τα Garden of Sinners, αν μας παίρνει (κανα 40λεπτο ειναι).
Dec 21 2010 10:20
Photo

zulabar → Zouhan

Dude sorry για την Κυριακη αλλα εκτος του οτι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι να βλεπω τις ενημερωσεις στο forum ειχα ηδη φυγει για Καλαματα. Επανερχομαι δριμυτερος μεταξυ 8-10 Γεναπη οποτε κανονιζουμε κατι τοτε για σπιτικη προβολη. Have a nice evening and a merry merry Christmas !!!
Dec 20 2010 22:47
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

Δεν μπαινω καν στον κοπο να σβησω τα σπαμομνμ που μου λερωνεις το προφιλ... ενιγουει, 21 Δεκεμβρίου το βράδυ θα ειμαι Πατρα με εορταστικη αδεια, αν δεν εχεις φυγει να βρεθουμε, παρε με τηλεφωνο
Dec 20 2010 20:50
Photo

DarkElf → Zouhan

Καλησπέρα!Τι κάνεις?Ξεκινήσαμε συζητήσεις για την επόμενη προβολή και είπαμε με την Geu-chan να προτείνουμε το The Girl Who Leapt Through Time.(το είδα χθες και μου άρεσε πάρα πολυ...:wooi2:)Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα?Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?
Dec 20 2010 16:36
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

TROLL
Dec 15 2010 11:34
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

You are the troll, troll. Troll.
Dec 15 2010 11:33
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

μικρο μου τροοοοολ ... θελω αποσπαση σε φυλακιο στην Ιαπωνια τωρα
Dec 12 2010 16:33
Photo

Geutella → Zouhan

Καλησπέρα, καλησπέρα! Σχετικά με την ταινία που θα κάνουμε προβολή, προσπάθησα να φανώ όσο το δυνατόν πιο δίκαιη και με όσα παιδιά μπόρεσα να έχω μια επικοινωνία, τα ρώτησα ποια ταινία του Miyazaki προτιμούν από τις δυο, και τα περισσότερα άτομα μου είπαν το κινούμενο κάστρο. Ξέρω πως σε στεναχωρώ λίγο, αλλά ούτως ή άλλως σίγουρα θα προβάλλουμε και την Ναυσικά, ακόμα και στην αμέσως επόμενη προβολή αν δεν έχετε πρόβλημα. Έστειλα mail στο Κοφεπ οπότε τώρα αναμένουμε την απάντηση.
Nov 25 2010 16:36