Community Status Updates
cheery girl! → Zoro
Ok then,θα κανω οσο πιο γρηγορα μπορω......!!!!Προς στο παρον ειμαι στο επεισοδιο 57,με την api-chan και το lost island!!!!Αντε,να σωσουνε τον δρακο να τελειωνουμε διοτι ανυπομονω οσο τιποτ'αλλο να φτασουνε στην κοκκινη γραμη!!!!
Οσο για το πληρωμα ειμαι πολυ χαρουμενη για τα νεα που μου διαλαλησες!!!Φανταστικα...9 ατομα ειναι πολυ καλος αριθμος....με την καμια δεν ηθελα το πληρωμα του ''Βασιλεια των Πειρατων'' να γεμισει με ανηκανους-τεμπελιδες πειρατες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους......!!!!Οπως ειπες κι εσυ,η ποιοτητα πανω απ'ολα....
Μιας και μιλαμε για το πληρωμα,ρε συ zoro,ο ussop το ρολο βαραει????Ξερω οτι γινομαι λιγο κακια,και πιθανον να εχω αδικο μιας και ειμαι ακομα στην αρχη,αλλα ο τυπος ειναι ολιγον αχρηστος....μεχρι και η nami μπορει να τον πλακωσει ανετα......και τουλαχιστον η κοπελα,εχει μυαλο ξυραφι.....ενω αυτος???
Οσο για την robin θα την προσεξω οσο τιποτ'αλλο,για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις.....Παρολο που την αγαπη μου για τον zoro :kawaii: δεν προκειται να την ξεπερασει κανεις!!!!!!!Η λεξη [B][U]cool[/U][/B] νομιζω πως δημιουργηθηκε μονο και μονο για να τον περιγραψει......
Και τελος,μια ερωτηση που με βασανιζει απο την πρωτη μερα που εμαθα πως το anime αυτο,θα διαρκεσει γυρω στα 10 χρονια σε συνολο.....
Απο την εμπειρια μου,εχω διαπιστωσει πως τα μεγαλα μηκους animes,ενω ξεκινανε καλα,χαλανε καποια στιγμη στη μεση.....Εγω ομως δεν θελω να πιστεψω πως το θρυλικο one piece ισως καποια στιγμη εκτροχιαστει στο μελλον.....Προς το παρον,η ποιοτητα,η δραση,και η αρμονικη διαδοχη του κωμικου στοιχειου απο το δραματικο,ειναι καποια πραγματα που κανουν το anime να ξεχωριζει και το εχουν ανεβασει πολυ στα ματια μου....
Παρολ'αυτα καθομαι και σκεφτομαι.....ε,δεν γινεται....επι 10 χρονια,τι στο καλο θα μας διηγειται αυτος ο (συγγραφεας???δεν εχω ιδεα πως λεγεται αυτος που αναλαμβανει την υποθεση καποιου anime...συγγνωμη για την αδαημοσυνη μου,προφανως με θεωρεις πολυ αρχαρια ακομα.....:'() Και επανερχομαι...τα χρονια ειναι πολλα,καποια στιγμη αυτο το ανεξελεγχτο κηνηγητο δεν θα καταντισει κουραστικο...???Η μαλον φορτικο....θα εχουμε φαει τους ηρωες στην μαπα για πολυ καιρο,θα τους εχουμε ψυχαναλυσει 100%....τι παραπανω θα μπορεσει αραγε να μας προσφερει????
Προς το παρον στο 300 κατι επεισοδειο που βρισκεσαι εσυ τα πραγματα πως ειναι???Το quality του anime συνεχιζει να βρισκεται ψηλα ε???
Sorry για την φλυαρια μου,ειναι ενα κακο συνηθειο αλλα τι να κανουμε?Δεν μπορω να το κοψω........:laugh:
See you soon,zoro-sama!!!!!!:byejg9::joyful::blush2::riiight:
Aug 22 2008 14:23
Hikari-sama → cheery girl!
A, ξέχασα να προσθέσω οτι το Rozen Maiden δημιούργισαν οι Peach-Pit, oι συγγραφείς του Shugo Chara! που νομλιζω πως είναι απ' τα αγαπημένα σου anime, και τα Opening Themes τα τραγουδούν οι τρομερές ALI Project, που νομλιζω οτι ξέρεις απο το Kamichama Karin ^_^
Aug 22 2008 13:52
Raven Princess → cheery girl!
Ακομα μια ερωτηση απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ????Εγω γινει κουραστικη με αυτη την ερωτηση αλλα θελω τοσο πολυ να μαθαινω για νεα ανιμε!!!!
Aug 22 2008 09:12
Χαιρομαι που δεν εδωσες σημασια σε τετοια λογια !!!!Ξερω εισαι ανωτερος ανθρωπος εσυ γιάυτο και σε συμπαθω τοσο!!!!!
Διακοπες πηγα Σαμο (ωραια ηταν αν εξαιρεσεις τα μαθηματα με τη μητερα μου!!!!) και μετα στο "χωριο" για μπειμπισιττινγκ στα ξαδερφακια (με μπονους μαθημα ιστοριας με τη θεια μου!!!!)Εσυ???Ελπιζω να γεμισες ευχαριστα τις μπαταριες σου!!!!
Εγω μενω Σπατα .Εσυ???
Απο ανιμε μολις τελειωσα το vampire knight εξαιρετικο αν και δεν εχει :kawaii:kawai στοιχεια συγκαταλεγεται στα shoujo και τα σχεδια ειναι φανταστικα!!!Στο προτεινω ανεπιφυλακτα αν δεν το εχεις ηδη δει!!!Τωρα ετοιμαζομαι να ξεκινησω Cardcaptor Sakura καθως το ειχα δει παλια στο σταρ και θα ηθελα να το συνεχισω.Τι λες εσυ??Κανα νεο ανιμε????:congrats:
Aug 22 2008 08:51
Zoro → cheery girl!
{δεν κανει τπτ για την βοηθεια...οπου μπορω βοηθαω παντα!}
Μην ανυσηχεις,ολοι οι τρελοι ειναι ευπροσδεκτοι στο group μας!:P
Αν δεν ησουν θα σε διωχναμε!XD
Απλα κανε λιγο γρηγορα να δεις την σειρα αν θες να μπεις στο group γιατι δεν ξερω ποσο θα κρατησει η κατασταση,φημολογειται οτι θα σβηστουν τα groups...ειτε μονο το δικο μας ειτε ολα....{οταν το δεις θα καταλαβεις την κατασταση!!}:sigh2:
Τωρα,οσο αφορα το πληρωμα...μετα τον Sanji ερχονται αλλα 4 ατομα σε συνολο 9 ατομων μαζι με τον Luffy...καποια στιγμη ο mangaka ειχε πει οτι θα θελε να εχει ενα πληρωμα 10 ατομων περαν του Luffy αρα περιμενουμε 2 προσθηκες ακομη!;)
Oσο για τ'αλλο που λες,ειναι γιατι ο luffy προτιμαει ενα ποιοτηκο πληρωμα παρα ενα ποσοτικο...ετσι μπορει μεν να εχει λιγα ατομα το πληρωμα του αλλα απο την αλλη ειναι παρα πολυ δυνατο...συγκρινετε ανετα με ενα πληρωμα 10000 και βαλε ατομων{ο Luffy στα τελευταια επεισοδια νικησε 10000+ στρατιωτες μονος του απ οσο θυμαμαι...βεβαια μιλαμε για απλους στρατιωτες...αδυνατους ανθρωπους...}...ασε που θα χανοταν η πλακα αν ειχαν περισσοτερα ατομα..που να τους παρακολουθουμε ολους?!!:nanana:
Κι ενας απο τους πιο κακους πειρατες τις σειρας,που θα γνωρησεις πιο κει,εχει πληρωμα λιγων αλλα πολυ δυνατων ατομων...θα τα βρουν σκουρα εναντιον τους πιο κει οι δικοι μας...
Επισης,μεχρι τωρα ερχετε και μια 2η γυναικα στο πληρωμα μετα την Nami και αυτη ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ανιμε...να δεις αυτη τι ωραιο παρελθον που εχει..διαλαει αυτο της Nami!!{αλλα το δειχνουν αργα...απο το επεισοδιο 250 και μετα!}
Anw,καλη συνεχεια λποιπον με την σειρα!;)
Που εφτασες ειπαμε btw?
Τεσπα,τα λεμε και παλι λοιπον...ενημερωνε με που και που για την προοδο σου!!^^
:byejg9:
Aug 21 2008 22:39
Hikari-sama → cheery girl!
Kαλά είμαι και'γω γλυκιά μου ^__^Έχω φάει τρελή πόρωση με ένα anime ονόματι Rozen Maiden. Μιλάει για ένα μοναχικό αγόρι, τον Jun, που βρίσκει (ή μάλλον, τον βρίσκει) μια ζωντανή κούκλα ονόματι Shinku. Γενικά, το anime μιλάει για τις εμπειρίες του Jun με την Shinku και τις 6 κουκλοαδελφές της, καθώς και μια μάχη μεταξύ των κουκλών. Επειδή σου αρέσουν τα romance, δεν ξέρω αν θα ήθελες να το δεις, γιατί έχει μόνο κοκκινίσματα και καναδύο φιλάκια στο μάγουλο, και δεν υπάρχει σοβαρό romance. Eίναι κομικοδραματικό (νέα λέξη) anime, με έναν ελαφρώς σκοτεινό τόνο. Το έχω τελειώσει, αλλά ακόμη έχω πόρωση XD Tώρα βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αλλά δεν μπορώ να σου κάνω περίληψη, γιατί είμαι ακόμη στο 3ο, άσε που προβάλονται με μπερδεμένη σειρά (Πχ, το 5 είναι ουσιαστικά το 3, κτλπ), Εσύ?
Aug 21 2008 21:45
cheery girl! → Hikari-sama
hi there!!!!!!!!!!!Τι νεα Σοφακι μου???Για πες,για πες με ποιο anime ασχολεισαι αυτον τον καιρο???
Aug 21 2008 21:28
cheery girl! → Zoro
Οκ zoro μου,ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου εδοσες.....!!!!Θα περασω σιγουρα απο το social group.....!Εμ τι,χανω νομιζεις τοσο ευκολα τους συναδελφους στην τρελα????(Παει θα το καψουμε το φορουμ!:P)
Απλα περιμενω μωρε,να εμπλουτισω τις γνωσεις μου πανω στο anime γιατι ειμαι ακομα στην αρχη......Και μετα θα θρονιαστω στο group,και δεν θα ξερετε πως να με ξεφορτωθειτε!!!
Μια τελευταια ερωτηση....ποσα ατομα μετα τον sanji συμμετεχουν στο πληρωμα και....ποτε εν τελη,ολοκληρωνεται???(Δεν ξερω μωρε αλλα βλεπω ολους τους πειρατες που εχων 100+ ατομα στις υπηρεσιες του και μου κακοφαινεται που ο loufy εχει μονο 4,εκ των οποιοων οι 2 ειναι ολιγον αχρηστοι στις μαχες....Θελω να δω περισσοτερο ξυλο,χοχοχο!:kakaka:)
Και παλυ ενα θερμο ευχαριστω για το πολυτιμο ενδιαφερον σου.....!Τα λεμε λοιπον!!!!!!!
Aug 21 2008 17:59
cheery girl! → Raven Princess
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Raven princess μου......!!!!!!Μη φοβασαι,τον εχω ξεχασει τον τσακωμο ηδη.....Να σου πω την αληθεια,δεν εδοσα και πολυ μεγαλη σημασια διοτι το παιδι αδιαφορουσε πληρως γι αυτα που του εγραφα και επαναλαμβανε τα ιδια ξανα και ξανα....γι αυτο και την σταματησα ολη την ιστορια...ειχε καταντησει κουραστικο!!!!!
Τεσπα,τι νεα καλη μου???Που πηγες διακοπουλες???Εχεις κανενα καλο anime που βλεπεις αυτον τον καιρο,να μου προτεινεις...(κατα προτημηση shoujo,ξερεις εσυ!!!)
Και μια τελευταια ερωτηση....που μενεις????(Ασχετο!Αλλα ειμαι περιεργη,τι να κανουμε!:P)
Aug 21 2008 17:48
Cheery girl!!!!!Διαβασα ολη τη λογομαχια με τον Kenny και οφειλω να σε συγχαρω που υπερασπιστηκες επαρκως τον εαυτο σου!!!!Ως φιλη(γιατι τωρα πια σε θεωρω πολυ καλη μου φιλη!!!) σε συμβουλευω να το ξεχασεις γιατι ο θυμος μονο θα σε βλαψει!!!!World peace my friend!!!!
Aug 19 2008 13:22
Zoro → cheery girl!
OMG μπηκες full fangirl mode βλεπω:P:hahaha:
[δεν πειραζει καλα εκανες,δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια!]
Τωρα,οσο αφορα την σειρα,ξερω και σε καταλαβαινω...ειδικα αν εισαι τυπος που συγκινειτε ευκολα αυτη προσφερει πολλες συγκινισεις και ειδικα το αρκ με τον Arlong ειναι το πρωτο πραγμταικα καλο αρκ της σειρας για μενα{οχι οτι και τα προηγουμενα δεν ηταν αλλα εκει ανεβηκε ενα βημα πιο πανω!}
Αυτο του Zoro δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση οσο τα αλλα...πιο κει οταν δεις του παρελθον της [COLOR=White]Robin[/COLOR]{mini-spoiler ο ονομα:P}θα καταλαβεις τι εννοω...εκει να δεις κλαμα που θα ριξεις...και αν οχι κλαμα θα σε συγκινησει πολυ σιγουρα...βεβαια και του Zoro ωραιο απλα οχι οσο μερικα αλλα...παντως ναι ο συγκραφεας,το χει να συγκινει γενικως!
Οσο για το πληρωμα που λες και με καλεσες,εχουμε ηδη ενα το siteXD...βλεπω εχεις αρκετη τρελα κι εσυ μεσα σου και αν αντεχεις αλλη τοση το λιγοτερο,τοτε περνα απο το
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group[/URL] συστησου,πες οτι σε εφερα εγω φυσικα:P και εκει παιζουμε ενα ειδος rpg παιχνιδιου οπου ολοι εχουμε εναν ρολο σε ενα υποτιθεμενο πλοιο...{swordsman,caprtain,μουτσοι κλπ}....ζητα το και ο GkLoc θα σου βαλει την λιστα με τους ρολους του καθενα στο group...επισης πες τα ενδιαφεροντα σου και ποιοι σ'αρεσουν στο ανιμε και θα σου βρουμε κι εσενα θεση!
Απο κει και περα παιζεις τον ρολο σου και ορισμενες στιγμες εχει πολυ πλακα...ειμαστε ολοι μια παρεα εκει και πιστευω θα σ'αρεσει...ερωτησεις περι της σειρας,εκτος απο μενα μπορεις να κανεις και εκει λοιπον!
{btw Daskede kurasai δεν ξερω γενικως τι σημαινει αρα μην σε νοιαζει το spelling!xD}
Οσο για τov mu-mu,αν σ'αρεσε τοσο πολυ δεν εχεις παρα να διασταυρωσεις μια αγελδα με μια φαλαινε και εισαι ετοιμη;){one piece of cake δλδ!!}
Αw,τωρα ειμαι σε ξενο pc και δεν μπορω να μεινω πολυ ωρα...δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω αυτες τις μερες αλλα απο την αλλη βδομαδα ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα...οπως ειπα οτι χρειαστεις σε μενα:)
Kαλη Συνεχεια με την σειρα..αφηνε εντυπωσεις που και που!^^
Aug 16 2008 01:04
cheery girl! → Zoro
zoro sama!!!!!!!!!!!
Daskede kurasai!!!!!!!!!!!!(σιγουρα εχω κανει λαθος στο spelling!Anyway καταλαβες τι θελω να πω.......)
Αχ,zoro μου τι ηταν αυτο....βρισκομαι στο ep 42,στον κυκλο του Arlong.....
Το κλαμα που εχω ριξει δεν περιγραφεται!!!!
Τι να πρωτο πω.....κατ'αρχας,δεν νομιζω να χει πονεσει κανας αλλος ανθρωπος σαν την Nami....εχασε μητερα και αναγκαστηκε να δουλεψει 8 ολοκληρα χρονια στο πλευρο αυτου που τη σκοτωσε......και στο τελος....την εξαπατησε κι ολας!!!!!
[B]Mισω τον Arlong!!!!!!!!Θελω να παρω την μυτη του,και να του την χωσω βαθια μεσα στο ξεβαμμενο-μπλε κρανιο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευελπιστω οτι ο loufy,θα του κανει τη ζωη του κολαση!!!!!!![/B]
Δευτερον,[B]ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ZORO!!!([/B]Τον πρωτοτυπο,μην τα παιρνεις ολα πανω σου....:P)
Τι ιστορια ηταν αυτη με την kuina??????Τι πεισμα ειναι αυτο?????Και τι ψυχη!!!!Ο συγγραφεας του συγκεκριμενου anime δεν εχει καθολου συναισθηματικη υποληψη μου φαινεται!!!!!!Γκρρρρρρ!!!!!!
Γιατι???Γιατι???DOSTE????? Μα γιατι δινει στους ηρωες του τοοοσο πονο...εγω δεν νοιζω να τον αντεχα.....
Ακομα, ο Loufy ειναι το παιδι-αφασια!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!Ειναι απλα αξιολατρευτος!!!!!!Πραγματικος καπετανιος!!!!!!!!!!
Ετσι μου ρχεται να παρω το πρωτο ιστιοφορο που θα βρω μπροστα μου,και να βγω στα πελαγα ψαχνωντας για περιπετειες!!!!!!Ενδιαφερεσαι να συμμετασχεις στο πληρωμα??????:clap:
Και κατι τελευταιο!Θελωωωωωω μια αγελαδα σαν αυτη του Αρλονγκ!!!!!Μα καλα δεν ειναι γλυκα?????Η καημενουλα,εβαλε τα κλαματα!!!!!!(Θα τον σκοτωσω τον Sanji!!!!!!Αυτη τη φορα,δεν θα τον λυπηθω!Ακομα κι αν,κανει την φατσουλα-κραδουλα!!!!!!!Οχι δεν θα υποκυψω....!!!!!!Χα!)
Aug 15 2008 23:43
Zoro → cheery girl!
{sry που αργησα να απαντησω,ξεχαστηκα!}
[B][I]
Αμα αρχισεις να βλεπεις τη σειρα η αληθεια ειναι οτι δεν ξεκολας ευκολα....αχ!
[/I][/B]Yep,τα παθα κι εγω παλια....ετσι ξεκινησα την εισαγωγη μου στον κοσμο των ανιμε:P
{κι εγω απο το alter την εμαθα!}
Oσο για τα επεισοδια,αν καταλαβα καλα και οντως τα κατεβαζεις σε rmvb κανεις πολυ καλα γιατι κι εγω ετσι τα βλεπω και ειναι μια χαρα ποιοτητα...πιανουν και λιγο χωρο!!
Προχωρα λοιπον την σειρα και ασε εντυπωσεις που και που....ή οτι αποριες εχεις παντα διαθεσιμοι;)
Καλη Συνεχεια και απο μενα λοιπον!;)
[B][/B]
Aug 14 2008 05:10
GkLoc → cheery girl!
"Κι εγω αμα σου πω οτι μου μιλας Κινεζικα,τι θα κανεις???"
:tongue:
Αυτο^^^
Εμ αμα δεν καταλαβες τα αρχεια που εχεις τωρα ειναι rmvb με πιο καλη αναλυση,ενω επισης εχουν βγει και Avi που παει να πει οτι ειναι καλη αναλυση!!
Παντως οπως σε βολευει...:canthelp:
Τα λεμε!!
Aug 12 2008 21:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed