Community Status Updates
Zoro → moutzah3d1n
Kαλως σε βρηκα κι εσενα μουτζα-san!!
Μπορει η iristella να σε εχει προλαβει για τις γνωσεις σχετικα με death note[αλλα πραγματικα πιστεψε με δεν εχουν τπτ να ζηλεψουν οι γνωσεις μου αν θες να με ρωτησεις τπτ για την σειραXD],αλλα οσο αφορα το One Piece μιας και ειδα ειδα εισαι καμμενος,I'm your expert!!
Για οτι αποριες,links και αποψεις περι one piece εχεις ρωτα με αφοβα!!
See Ya pal;)
Aug 09 2008 21:04
moutzah3d1n → Monkey.D.Luffy
καλως ηρθες φιλε μου στο anime.gr!!!! δες στο προφιλ μου το γροθπ για το strawhat crew!!!
Aug 07 2008 01:09
sintar → moutzah3d1n
nai ξερω...θεικη σκηνη...πολυ γαματος ηταν o Zoro..το ειπα και στο σχολιο της εικονας...απλα respect!!!
Jul 18 2008 09:27
moutzah3d1n → sintar
φιλε μου sintar σε αυτη την φωτο ο zoro εσωσε τον luffy διοτι θα τον σκοτωνε ο kuma!!! γι'αυτο και μονο απλα respect
Jul 17 2008 19:55
iristella → moutzah3d1n
Δεν κανει τιποτα...... γενικα το συγκεκριμενο παιδι ξερει πααρα πολλα πραγματα...
(sama ακουω με φωναζεις.... Μπραβο παιδι μου εισαι σε καλο δρομο συνεχισε ετσι - και το Hime μου αρεσει επισης XDDDD)
Jul 14 2008 05:16
moutzah3d1n → iristella
θα τα μαθω ολα iristella-sama!!!! thanx a lot
best regards moutzah3d1n
Jul 14 2008 05:12
iristella → moutzah3d1n
Κοιτα αν καιγεσαι να το δεις και θες να το κατεβασεις πιο μετα πηγαινε [URL]http://anime-media.com/[/URL]..... Με το που subbαρονται απο καπου τα βγαζουν εκει.... Ειναι το πιο γρηγορο και ακριβες για online watching Που ξερω
Jul 10 2008 19:33
iristella → moutzah3d1n
Xαιρομαι moutzah3d1n kun......Always at your servise ΧDDD... Kαι βλεπω και L fan ετσι ετσι L FTW (αν και ο Light is such a guilty pleasure)...Λοιπον για να μην σου spamarw στο προφιλ και παλι χαρηκα που σου λυθηκε η απορια........hope 2 see u around.....
Jul 09 2008 00:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed