Jump to content

Community Status Updates

Photo

moutzah3d1n → Orion19

ελατε ελατε εχω αρχισει να μαθαινω το gear second και ειμαι πολυ δυνατος!!! beast mode on
Aug 19 2008 19:21
Photo

iristella → moutzah3d1n

Θα βαλει περουκα..... Εκει κολλας? Το θεμα ειναι οτι μετα απο 7 μερες απουσιας θα πεταχτει απο την οθονη του Pc σου....και την συνεχεια δεν θελω καν να την φανταζομαι....... Ο Gk το εχει δει.... Τωρα για τον zoro Θα του το δειξω εγω σε screenshot Οταν θα μπει (δοσυλογος Mode) Μην ανησυχεις ομως ολοι χαλαρα το παιρνουνε δεν τσαντιζονται.......
Aug 19 2008 19:18
Photo

moutzah3d1n → iristella

ναι ομως εχει τετοι μαλλι ο GKLoc σαν της σαμαρα:wooi2::wooi2: εννοειται πως δεν βγαινω απο το group... αντε τωρα μονο ο zoro και ο GKLoc μενουν να μου στειλουν να μου πουν οτι τους εδωσα!!!! θα κανω copy paste οτι σου ειπα για να δω αν θα πιασει σε αυτους:hahaha:
Aug 19 2008 19:14
Photo

Orion19 → moutzah3d1n

Έεεεελα, βρε συ! :wooi2: Δε φταίς! Αφού δεν ήξερες! Και σε πειράζουμε κιόλας. Αυτό που είπες ήταν πολύ καλό και γλυκό εκ μέρους σου, άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους. Μη τολμήσεις να μας φύγεις γιατί θα έρθει η ero-ori παρέα με την ero-iri και θα σε φέρουμε πίσω με το ζόρι! Και με τρώει να δοκιμάσω τα καινούργια μου εργαλεία...:kill4u:
Aug 19 2008 19:13
Photo

iristella → moutzah3d1n

Ρε χαλαρωσε....... Δεν σε ειπα καραγκιοζη... Καμια σχεση. Σκηνικα ειναι αυτα και συμβαινουν σε ολους. Το να κανεις κατι το οποιο εχει γελιο δεν σε κανει και καραγκιοζη.. Και μην τολμησεις να φυγεις απο το γκρουπ... Σε θελουμε...... Stay put or I ll find where you live and i ll hunt you down until you are back...... Συν του οτιθα αρχισεις να λαμβανεις απειλητικα τηλεφωνηματα και VMs απο τον GK που να λενε "7 Days" you know the ring style......:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 19:09
Photo

moutzah3d1n → iristella

δηλαδη ειμαι και καραγκιοζης!!!!!! με γηωσατε κανονικα σημερα εσυ και η orion!!!:emptyonexg1::emptyonexg1: ρε πραγματικα εγς δεν το ειπα για κακο!!! το ειπα επειδη ισχυει αλλα αφου δεν με θελετε θα φυγω απο το group αφου δεν με θελετε:deadga6::uhh:
Aug 19 2008 19:05
Photo

iristella → moutzah3d1n

Νταξει μην ανησυχεις δεν ειναι οτι θα μας κανουν και ντακια ντακια..... Ουτως η αλλως δεν ειπες κατι που δεν ειναι ηδη γνωστο.... Αλλα ειχε πολυ γελιο ο τροπος..... Ειδα το ποστ και μου σηκωθηκε η τριχα για μια στιγμη (με εβαλες και πρωτη πρωτη τερας :hahaha:) γιατι ενω λες κατι καλο στην ουσια αλλοι μπορει να βρουν πατημα για να κανουν σχολια. Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα σημερα.... :hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 19:02
Photo

moutzah3d1n → iristella

συγνωμη ρε δεν ηξερα τι γινοταν αυτο τον καιρο γιατι συνεχεια εφευγα!!!! χιλια συγνωμη παντως!!!!
Aug 19 2008 18:57
Photo

iristella → moutzah3d1n

Mας εκαψες σημερα moutzah3d1n kun...........:hahaha::hahaha: "ναι κυριε δασκαλε....... Αυτοι οι 3 ειναι οι πιο ζωηροι κανουν πολυ χαβαλε εν ωρα μαθηματος":hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 18:49
Photo

moutzah3d1n → GkLoc

ναι εγω ημουνα που σοθ εκανε comments!!! Πολυ καλη δουλεια!!!! σε ευχατσιτω γιατι θελω να προσπαθησω να φτιαξω και εγω κανενα video
Aug 14 2008 02:09
Photo

GkLoc → moutzah3d1n

Thanks Μουτζαχεντιν, εσυ ησιυνα που μου εκανες Comments??? Ευχαριστω και παλι,Λοιπον παλια παντα χρησιμοποιουσα Moviemaker,αλλα τωρα και σε αυτα τα Βιντεο χρησιμοποιω Sony Vegas,θα προσεξες οτι δεν εχουν εφε,αυτο ειναι επειδη και εμενα προσωπικα τα εφε δεν μου αρεσουν για αυτο//...
Aug 13 2008 14:20
Photo

moutzah3d1n → GkLoc

καλημερα GKLoc!!! τι κανεις??? ειδα σημερα κατι video που εχεις φτιαξει στο youtube!!!! πολυ καλη δουλεια!!! θα ηθελα να σε ρωτησω κατι ομως!!!! τι προγραμμα χρησιμοποιησες????:nosey:
Aug 13 2008 12:35
Photo

moutzah3d1n → skorpina8

hello scorpina!!! καλως ηρθες στην οικογενεια των ανιμε καλη διασκεδαση
Aug 12 2008 05:12
Photo

Zoro → moutzah3d1n

Καλα προσφατα ειδα οτι διαβαζεις και το manga του one piece,ενω εγω το εκoψα στο 500 γιατι ηθελα να βλεπω το anime χωρις spoilers...μαλλον και απο μενα ξερεις πιο πολλα δλδ!! Περνα κι απ το group που και που να λογικεψεις τον gk με λιγο γυμναστικη γιατι που και που του ρχετε καμια κριση προσωπικοτητας και λιγη γυμνατικη ισως τον βοηθησει!!:P Cya then!!:bye:
Aug 10 2008 03:06
Photo

moutzah3d1n → Zoro

για το One piece δν παιζει να εχω απορια!!! Το εχω καψει το θεμα!!!! αλλα γα αλλα anime θα σε ρωτησω λογικα!!! thanx gia to accept zoro-kun!!! cya
Aug 10 2008 02:59