Community Status Updates
Ianus → Maffy
Δεκτή η συγγνώμη γι' αυτό, εξάλλου είμαι και γω αρκετά ανώριμος για να απαντάω bb
Oct 05 2011 16:11
Maffy → Ianus
Bασικά συγγνώμη για όλο το θέμα. Έχω νεύρα σήμερα και τα βγάζω σε σένα και δε μου φταις σε τπτ. Απλώς αν υπήρχε πρόβλημα, προτιμώ τον κόσμο να έρχεται να μου το λέει και να μην το παίζει ειρωνία. Τσπ, ξανά συγγνώμη και γεια χαρά ο/
Oct 05 2011 15:56
Maffy → Ianus
Πράγματι αχρείαστη? lol Funny, δεν είδα κανένα mod στις 2-3 βδομάδες να'χει κάνει/δει τπτ μέχρι που το'πα εγώ ^-^ Kι η απρέπεια δεν είναι η μόνη μορφή αγένειας αλλά τσπ, αν δεν το καταλαβαίνεις, δικαίωμα σου~
Oct 05 2011 15:43
Ianus → Maffy
Moderators υπάρχουν στο φόρουμ και το χα δεδομένο πως ασφαλώς και θα λάβαινε τέλος αυτή η χαζομάρα και επίσημα κάποτε. Πραγματικά αχρείαστη η ειδοποίηση σε κάτι τόσο εξώφθαλμο, τόσα παράπονα από άλλα μέλη γαρ. Επίσης μιλώντας για ευγένεια δεν πιστεύω να φέρεται απρεπώς κανείς.
Oct 05 2011 15:38
Maffy → Ianus
Ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι εγώ ήμουν η αιτία καθώς ΕΓΏ πήγα και ζήτησα να τον βάλουν επίσημα στο πρώτο ποστ εφόσον κανένας δεν το'χε προσέξει. Το θέμα μου δεν ήταν αυτό αλλά η ευγένεια ^-^
Oct 05 2011 14:39
Ianus → Maffy
Βασικά εσύ ήσουν η κύρια αιτία της ξαφνικής ανάδυσης του κανόνα, αφού πλέον δεν μπορεί να ξαναπλημμυρίσει το θρεντ δεν υπάρχει θέμα.
Oct 05 2011 12:58
Maffy → Ianus
Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για χθες γιατί δεν ήξερα ότι υπήρχε κανόνας που να το λέει αλλά πο δω και πέρα θα τον τηρώ. Αλλά αντί να είσαι τόσο αρνητικός, λέω εγώ τώρα, να είμαστε πιο ευγενικοί c:
Oct 04 2011 14:15
Ianus → phm
Thx άπειρα Nick και ανταποδίδω, τελευταία όμως παρατήρησα πρωτοφανή έλλειψη από μαγικές κορασίδες στο θέμα, go save the thread! :P
Jul 17 2011 17:32
phm → Ianus
Κι εγώ νόμιζα πως μόνο εγώ βρίσκω το γούστο σου στα Wallpaper πολύ καλό :P
Jul 14 2011 19:48
Ianus → Anelis
Γεια σας Ανέλιδες! Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το wall άμα είναι από το παλιό ή από το νέο παιχνίδι, σίγουρα το πήρε το μάτι μου το τοπίο σε screenshots για το νέο, θα το τιμήσουμε ιδιαιτέρως παίζοντας το, μαντεύω :P
Jun 11 2011 00:06
Anelis → Ianus
Χαχαχαχα, βλέπω τα σχόλια των αποκάτω και με πιάσαν τα γέλια γιατί και εγώ αυτό θέλω!
Αναφέρομαι σε [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/405/youcanhaveit.png/"][B]αυτό[/B][/URL] το wallpaper σου, είναι American McGee's Alice, αλλά είναι από το καινούργιο ή fanart? Γιατί δεν το έχω ξαναδεί!
Jun 05 2011 11:19
atB → Ianus
θελω και γω το wallpaper!!!!!!!σπεεεεεεεεεεεεεεεεεεερνει!!!!!!11111[B]111[/B]
Jan 17 2011 04:01
monkey d luffy → Ianus
file mipos ksesris kanena magazi stin thessaloniki p na poulai fake yugioh cards an kseris plz re s stile diefthinsi tnx
Jun 27 2010 12:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed