Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa

Κοιτα. Το ειπα και στο νημα. Αλλο να υποψιαζεσαι, αλλο να εισαι σιγουρος. Οσο εξυπνος και να εισαι, δεν παυεις να μην εχεις πειστηρια και αποδειξεις, δεν ξερω δηλαδη πως να το πω, οταν υποψιαζεσαι, εχεις παντα μια τιμημενη αμφιβολια στα λογια σου, αλλα η Ζουρα δεν ειχε. ητανε απλα σιγουρη. Ας ληξει εδω ρε φαι ομως πραγματικα, το κουρασαμε το θεμα, και ενω ηταν τοσοι πολλοι αυτοι που ειχαν απηυδησει με την ζουρα και λεγανε οτι κλεβει και συμφωνουσανε μαζι μου, ξαφνικα βρισκομαι μονη μου. Για να μην αναφερθω στους ηλιθιους που διαδιδουν οτι οι δολοφονοι κλεβανε και ρωτουσανε τον Πρινς για στοιχεια και τι ρολος εχει ο καθενας. Τελος.. Please για να μας μεινει και η ευχαριστη νοτα οτι τρολλαρα τα ατομα που ηθελα :Ρ
Dec 30 2011 00:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι καλά περάσαμε και με είχε εκφράσει κι ο Kaiser ανησυχίες ότι η μικρή μπορεί να έκλεβε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επειδή είναι έξυπνη, πιο έξυπνη από μερικούς, ότι κλέβει. Δηλαδή ΟΚ χαλαρώστε. Είναι έξυπνη και μου έλεγε πολλές φορές ποιους σκεφτόταν και γιατί αλλά ποτέ δε ζήτησε τη γνώμη μου ούτε με άφησε να της μιλήσω παρόλο που δεν της έλεγα και τίποτα. Κάποιες φορές πρέπει απλώς να καταλαβαίνουμε ότι οι άλλοι είναι πιο καλοί από μας σε κάποια πράγματα όπως στο να μυρίζονται κίνητρα κλπ. Τι να την κάνεις, είναι καλή και γι αυτό παίζει, επειδή το έχει :canthelp:
Dec 29 2011 23:59
Photo

Νταξει αστο τωρα αλλωστε δεν ειμαι και σπιτι να δω τα Logs να σου πω και με βεβαιοτητα. Αλλωστε καλα περασαμε, πραγματικα το εννοω δηλαδη, δεν ειναι οτι εχω σκοπο να κρατησω οποιαδηποτε κακια στην Ζουρα, ειτε εκλεψε ειτε οχι. Απλα εχασες και εσυ συζητησεις στο μσν, γιατι ημασταν ολοι πεπεισμενοι οτι η Ζουρα εχει κλεψει. Ασχετα αν μονο εγω βγηκα και μιλησα. Δεν την κατηγορω επειδη βγηκα, εγω ουσιαστικα εχω βγει εδω και 3 γυρους, και αλλωστε εγω ειμαι αυτη που θα συνεχισει να παιζει, μαζι με τον Καιζερ, μεχρι να βγει και ο τελευταιος ;)
Dec 29 2011 23:54
Photo

Αν το θυμόμουν θα το έλεγα. Εγώ θυμάμαι ότι το μόνο που αναφέρθηκε για τη Zura ήταν να λέω ότι πρέπει να την προσέχουμε...και ησυχία--> forever alone. Δε θυμάμαι να το χα δει.
Dec 29 2011 23:50
Photo

Hσουνα οταν το ειχε πει την πρωτη πρωτη μερα που μπηκαμε ολοι μαζι μσν. Ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. Την πρωτη μερα στο μσν λεω, εκει ησουνα.
Dec 29 2011 23:45
Photo

Ρε κοπελιά, εγώ πότε έμαθα ότι η Zura έμαθε ότι ο Fandom έχει ρόλο? Κανείς δε μου το πε!
Dec 29 2011 23:39
Photo

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν πιστεύω πως και εσύ και ο Jimop είστε δολοφόνοι. Είπα ένας απο τους δύο. Το ποιος είναι θα φανεί στην πορεία.
Dec 29 2011 02:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Nαι αλλα οπως ειδες με ειρωνευθηκαν και με υπερασπιστηκαν και οι 2. Και οι εναπομειναντες δολοφονοι ειναι 2, οχι 3 :Ρ
Dec 29 2011 02:05
Photo

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Να σου πω την αήθεια νομίζω πως με όλη αυτή την ειρωνία σε υπερασπίζσεται αντί για το αντίθετο, και δε θα το θεωρούσα καθόλου απίθανο να είστε συνεργάτες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί περισσότερο απο το αποτελεσμα αυτης της μερας. I've still got my eyes on you, y' know.:P
Dec 29 2011 02:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Κι εγω εκει βασιστηκα και την ψηφισα αρχικα, αλλα μετα απο τοση ειρωνια αναγκαστηκα να αλλαξω ψηφο. Εκνευριστηκα βασικα.
Dec 29 2011 01:28
Photo

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι, δε φαινόταν.:himitsu: Πρώτη φορά είναι που υπερασπίζεται η μία την άλλη. Όχι πως τις κατηγορώ γι αυτό φυσικά, αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά θα τους βγεί σε κακό. Το σίγουρο είναι οτι η Anelis εχει αποδείξει πόσο καλή είναι στο να κορροϊδεύει κοντινά της πρόσωπα σ' αυτό το παιχνίδι.:tensai:
Dec 29 2011 01:20
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Το εντοπισες και εσυ το παρεακι ε; :P
Dec 29 2011 01:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → OdyMonaxos

>_> το ειχα ηδη διορθωσει
Dec 23 2011 04:34
Photo

OdyMonaxos → °•πίΟu-πίΟu•°™

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=549994#post549994[/url] Ξαναδοκίμασε :P
Dec 23 2011 01:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lord Leon

Aντε καλε αφου ειδα και αλλα ατομα δεν ειχαν ψηφισει :3 Ποιος καθεται να τα διαβασει ολα αυτα τωρα, sigh..
Dec 22 2011 15:47