Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → °•πίΟu-πίΟu•°™

[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;558590]Free round αγαπουλες, εχω ξαναβαλει προσφατα :)[/QUOTE] Έχεις βάλει πρόσφατα;; Αχ πίου, μάλλον οι ντροπές σε έφαγαν!!!
Jan 29 2012 17:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → OdyMonaxos

Thanks for telling me, το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου :P
Jan 28 2012 18:42
Photo

OdyMonaxos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για να μην ξεχνιώμαστε, έχεις κερδίσει το "εδώ ψεύδεσαι"
Jan 28 2012 07:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mono

Εισαι σιγουρη; Γιατι εγω την βλεπω κανονικοτατα. edit; μπηκα απο internet explorer και οντως δεν την εδειχνε.. Εβαλα μια αλλη, thanks for letting me know~
Jan 27 2012 02:39
Photo

mono → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hi! Η εικόνα του Shiki Senri που έβαλες [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=558122&postcount=117"]εδώ[/URL] δεν φαίνεται. Μήπως μπορείς να την αλλάξεις? Συγκεκριμένα το zerochan έχει κάτω δεξιά τα links που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θες να ποστάρεις τις εικόνες σε κάποιο άλλο forum.
Jan 26 2012 23:21
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa

Aυτα ειναι πισω. Τα εχει δειξει και το ανιμε. Η Γιουκι δεν ειναι τελεια, δεν ξερει τι της γινεται, τι θελει καν, ειναι τελειως αδυναμη (ενω εχει τοση δυναμη), δεν μπορει πραγματικα να κανει τιποτα μονη της (σε ολο το μανγκα την κυνηγανε για να κατσει ησυχη γιατι ειναι ενα αχρηστο ζωο) και το μονο που την κανει πρωταγωνιστρια ειναι η απυθμενη αγαπη που εχει για αυτην ο Καναμε.. Η οποια αιτιολογειται πιο κατω στο μανγκα. Οσο για τον αδερφο του και το τι εγινε.. Αποκαλυφθηκε στο τελευταιο τσαπτερ και εμεινα μ@λακας.. Ασε σου λεω χαμος γινεται, καμια σχεση με τα αρχικα κεφαλαια με τον Rido και σαχλαμαρες.
Jan 26 2012 17:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™

Exactly, επειδή ο χαρακτήρας της είναι αντιπαθητικός ακριβώς επειδή είναι τόσο "τέλεια". Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ακριβώς της βρίσκουν. Βέβαια κι απ'την άλλη ποτέ δεν πήγα τον Kaname και τον Zero. Τον αδερφό του Zero όμως τον πήγα. Και φυσικά πέθανε, περίεργο. Όπως και τον τύπο του οποίου το σώμα είχε κάνει posses ο θείος του αλλά κι αυτός πάπαλα. Ε, μετά τι να κάστω να διαβάσω/
Jan 26 2012 16:57
Photo

Black Kaiser → °•πίΟu-πίΟu•°™

1+1= ?
Jan 26 2012 16:55
Photo

Ναι. Το ξέρω.
Jan 26 2012 16:48
Photo

Good one. Αλλά Bleach είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή.
Jan 26 2012 16:40
Photo

Perfect? Η Yuuki? Bitch please, δεν υπαρχει ουτε 1 ατομο που να διαβαζει VK και να μην την μισει.. XD
Jan 26 2012 16:37
Photo

Mary Sue=annoying perfect character who is also a bitch. Ε, Mary Sue-ισε σημαίνει ότι έγινε αυτό το πράγμα η Yuki. Αυτό μόνο. :canthelp:
Jan 26 2012 16:36
Photo

Μερυ γουοτ; Δεν ξερω τι λες εσυ, τα τελευταια chapterακια εχουνε κατι επικες εξελιξεις που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο, και φυσικα μετα απο αυτα, ο fangirlισμος μου για τον Ζερο εχει φτασει στο θεο!
Jan 26 2012 16:29
Photo

Έλα να μην ακούω κακίες για την Dora. Το manga έκανα drop όχι το anime. To anime αν και εμετικό στο τέλος το κατάφερα. Το άλλο όμως εκεί που Mary-Sueισε η άλλη το παράτησα. Μπλιαχ!
Jan 26 2012 16:27
Photo

Οχι ρε ουτε καν. Απλα να σταματησει το bleach. Απο κει και περα, ακομα και η dora η εξερευνητρια περισσοτερα θα του προσφερει. PS: do not underestimate the vampire knight (ze manga, για το ανιμε πες οτι θες :Ρ)
Jan 26 2012 16:24