Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Mar 06 2009 00:30
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

oi....
Mar 06 2009 00:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

huhuhu νι αργησα μια μερα αλλα δεν εγινε και τιποτα γιατι μ'αγαπας :D Ναι αν ο κυριος αλεξ ερχοταν σημερα συνταγμα, θα με εβλεπε.. τωρα το σαββατο (το σαββατο δε φευγεις? )
Mar 05 2009 23:58
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΕΛΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝΚΙΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.:wooi2: Πάνω που έλεγα ποιοί με θυμήθηκαν πετάγεσε και συ,κάλλιο αργά παρά ποτέ.:D Να σαι καλά,ελπίζω να προλάβω να σε δω άλλη μια φορά πριν φύγω.:3
Mar 05 2009 16:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

ΟΜΤΖΙΙΙΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞ ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ 200ΣΙΑΣΕΙΣ ο,τι θες τεσπα ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Mar 05 2009 15:54
Photo

RAvENTE → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]Ναι πράγματι… ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ θα κάτσω παραπάνω ^^[/B]
Mar 05 2009 15:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → RAvENTE

Ναιιιι μολις... αθλια βγηκα παλι.. εκνευριστηκα.. ειδικα στις φωτο του da sein..δεν ειχες ερθει εκει νομιζω.
Mar 05 2009 15:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → illouminous69

aaa thx... δεν ειναι δυσκολο,ανεβαζεις τη φωτο που θες στο αλμπουμ σου στο προφιλ σου, θα πας user cp και απο κει κοιτα πανω αριστερα στο customize profile. ε μετα για φωτο θα πας στο πρωτο πρωτο κουτακι (το main) θα παρεις το url της φωτο που ανεβασες, θα το κανεις paste εκει που λεει background image ε μετα save και εισαι κομπλε..
Mar 05 2009 14:58
Photo

illouminous69 → °•πίΟu-πίΟu•°™

thanx polu gia to add..:) wraio profil exeis!:D Na mou ma8eis kai mena na vazw backround!;)
Mar 05 2009 05:20
Photo

RAvENTE → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]Xaxa είδες τις pic στη gallery ^^ ?[/B]
Mar 04 2009 21:45
Photo

RAvENTE → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σε εχω κάνει add στο hi5 ^^
Mar 02 2009 01:37
Photo

Ankaa → °•πίΟu-πίΟu•°™

xaxa ok kalhnuxta :) ta leme Ellh ;)
Mar 02 2009 01:36
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → RAvENTE

Xαζοβιολικα παιδακια.. Θα μου πεις αν δεν ταιριαζατε δε θα συμπεθεριαζατε!! Και για να ζηλευεις, εγω εχω ηδη παρει τις μισες φωτο απο το meeting nya nya nya :P Παω για νανι, neko-chan.. Θα τα πουμε!! Φιλακια!
Mar 02 2009 01:36
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ankaa

εκανα ποστ μικρε κουλη γιατι μου ειπανε και αλλα παιδια να κανω για να μην με ψαχνουν (so simple it gets annoying xD ) Παω να ψοφησω, να μαζεψω μανα για τον αυριανο χαρταετο.. Oyasumiiiii!
Mar 02 2009 01:34
Photo

RAvENTE → °•πίΟu-πίΟu•°™

xexe Δεν είμαι ο μόνος ^w^
Mar 02 2009 01:29