Community Status Updates
Emmanouela → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ελληηηη!!! Καθυστερημενα βεβαια -η granny μου λεει οτι οι γιορτες κρατανε 40 μερες :P - χρονια πολλαααα!!!! πολυχρωμη!!!! να τα εκατοστησεις και να εχεις ο,τι επιθυμεις!!!! :wooi2:
Apr 13 2009 17:00
The Tragic Prince → °•πίΟu-πίΟu•°™
Όχι καλή μου.Ο όρος για τα αγοράκια είναι shota άλλα στην ιρι δεν άρεσε κανένα μάλλον. Την έκοψα εγώ. Όλο το βλέμμα της έκανε scan τον χώρο μηπως βρει τπτ Yaoi, κάνα fanservice. Αλλα που.. γι αυτο απογοητεύτικε και εφυγε νωρις με εκεινο το θλιμμένο βλεμα για το Yaoi που δεν έζησε XDXDXD
Apr 13 2009 12:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Τι λεει ρε ο Old-faithful? Καταρχην εγω παντα ημουν ενα μπουμπουκι :P
Δε θελω πεσσιμιστικες σκεψεις.. Σκεψου ποσα εκατομμυρια λολι υπαρχουνε σε αυτον τον κοσμο.. Σκεψου πως τα φιλλερ του Ναρουτο τελειωνουν.. Σκεψου πως ο Ζορο-γκαντεμης ειναι στην Ιταλια και εχει μεταφερθει η γκαντεμια απο τον Ελλαδικο χωρο.. Υπαρχουν πολλα ομορφα πραγματα σε αυτον τον κοσμο δε θελω τετοιες σκεψεις :P
Apr 13 2009 00:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Ahahaha μπηκα με την τσιμπλα στο ματι μονο και μονο για να σου πω ενα τεραστιο ευχαριστω.. Ειναι απιστευτο και το fairy cube (ασε που ηθελα να το παρω και αυτο) το διαβασα μου μενει μονο το 3ο (θα το διαβαζα κι αυτο αλλα ειμαι..πτωμα! θα πρεπει να κοιμηθω 5 μερες να αναπληρωσω την κουραση του σαββατου) και το naruto databook ηταν απλα κορυφαιο... δεν ξερω τι να πω ρε παιδια!! Με συγκινησατε!!!
Και παλι ευχαριστω για τις ευχες σου, επισης οτι επιθυμεις! Αντε να ξεμπλεξει και ο Γιαννης με τις δουλιτσες που εχει αυτη τη βδομαδα, να αναπληρωσουμε και εμεις υπνο και να βρεθουμε να μου πειτε εντυπωσεις, ποια λολι μπανισατε κλπ κλπ (ο ορος λολι αν ειναι μονο για τα shoujo τοτε για σενα εννοουσα shounen-loli xD ) Πλακα πλακα παιξανε καλα μανουλια ^^ Ας οψεται ο Μαριος :P Στον γνωρισα εσενα αληθεια? Τα παιδια τον ξερανε...
Τεσπα αυτα δεν μπορω αλλο, με παιρνει ο υπνος πανω στο κιμπορντ (<---μπλιαχ) Φιλακια πολλα και παλι ευχαριστω που ηρθες (με τους αλλους δυο εχουμε μια αλλη οικειοτητα οποτε ηταν αναγκασμενοι να ερθουνε :P ) Kaληνυχτααααααααα!
Apr 13 2009 00:52
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Mah, tutto bene, solo che non so se verro in Grecia per pasqua, sono annoiato! :X :P
Ω καλά είσαι, έχεις να υπομείνεις όλο το Thriller Bark για να φτάσεις στα τωρινά "καλά" επεισόδια ... υπομονή, αν και παίζει να σ' αρέσει εσένα!
Ψιλοχάθηκες msn πάντως, μάλλον διαβάσματα ... (I hope XD), τα λέμε καμία φορά σαν ξαναμπείς ... και πάλι χρόνια πολλά, cyazzz! ;)
Apr 12 2009 19:07
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Ευχαριστώωωωω παρα πολυυυυυυ!
Το ξερω οτι σε ειχα ξεχασει οποτε ειμαστε πατσι οντως :P
Kαλα περασα, ειχαν ερθει και τα παιδια απο δω (Prince-seirios-iri) και το διασκεδασαμε..
Στο οπ ειμαι στο 290 και το απολαμβανω :D
Come va la vita?
Apr 12 2009 18:47
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kρύβε λόγια πιου πιου chan,,,, Κρύβε λόγια. Πάντως πέρασα πάρα πολύ ωραία χτες. Μακάρι να μπορούσαμε να κάτσουμε κι αλλο. Τις λεπτομέρειες θα τις πούμε από κοντά με την πρώτη ευκαιρία.
Και για να στα πώ και διαδικτυακά...
Για άλλη μια φορά κοπέλα μου [B][COLOR=Cyan]Χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και ευτυχία και καλή πρόοδο.[/COLOR][/B]
Btw περιμένω εντυπώσεις από αυτα που θα σου παραδώσει ο Seirios και τα οποία σου χρωστάμε από χτες...... ^^
Apr 12 2009 18:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hbd:[B][COLOR=Blue] Ελλιτσάααα[/COLOR][/B] [B][COLOR=Magenta]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΑΣΕΙΣΣ!!![/COLOR][/B]:wooi2:
Gomen που σε ξέχασα χτες :( (και το ήξερα ότι γιόρταζες παναθεμά με :uhh:) ... αλλά είμαστε και πάτσι μιας και κι εσύ με θυμήθικες μια μέρα μετά για τα δικά μου, check the convo αν δεν πιστεύεις. :hehe:
Ελπίζω να πέρασες καλά! :D
Πως πάει το OP btw, το συνεχίσαμε; Που μείναμε; :wis:
Apr 12 2009 18:06
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά είμαι, μεγαλώνω όπως και εσύ :-P
Μόνο που εσύ ανθίζεις, ενώ εγώ μπαγιατεύω!
Apr 12 2009 16:42
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Ευχαριστωωωω! Ωχ ειχες γενεθλια προχθες?? Χρονια πολλα ρειιιιι! Σορρυ δεν ειχα μπει καθολου στο φορουμ αυτες τις μερες..Καλα εισαι?
Apr 12 2009 13:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Radagast
Γιατι Ιρι-τσαν ησουν ξυπνια μεχρι τοοσο αργα? Αφου φυγατε αρκετα νωρις απο δω.. Τι
παιχτηκε με τον Σειριο? (χιχιχιχιχιχ) thx a lot radagast-kun, επισης οτι επιθυμεις!
Apr 12 2009 13:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed