Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku

Ωραιο ειναι! Απλα το χω παρατησει λιγο και καλα που μου το θυμησες! Ειναι ομως λιγο κουραστικο το μπανιστηρι κατα λαθος-μπουκετα-τσακωμος-συμφιλιωση και παλι απο την αρχη απο καποια φαση και μετα.
Apr 18 2009 23:21
Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

Διαβαζεις love hiνα e?Πως σου φαινεται??
Apr 18 2009 21:55
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → MyDeadBrother

οχι, δε σε καταλαβε κανεις :nanana::nanana:
Apr 18 2009 21:11
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kelborn3

thx mike mou :D
Apr 18 2009 14:52
Photo

kelborn3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ελλη αν και λιγο αργοπορημενα χρονια πολλα και απο μενα:nbleed:
Apr 18 2009 11:52
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela

Εμα μου τα ειπαμε και μσν αλλα δεν πειραζει!! Καλα τα λεει η γιαγια σου :P Thx a lot!! Εισαι καλα τωρα; Εισαι τοσες μερες εδω και δεν τα ειπαμε καθολου!
Apr 17 2009 23:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku

Ευχαριστω πααααρα πολυ!!!
Apr 17 2009 23:07
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → RAvENTE

[B]EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν πειραζει xD) [/B]
Apr 17 2009 23:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → the goblin

ah ευχαριστω παρα πολυ =)
Apr 17 2009 23:05
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

Ναι, ωραιες αισιοδοξες σκεψεις μονο να μην πεσουν στο ματι της Erisabetsu :P
Apr 17 2009 23:03
Photo

RAvENTE → °•πίΟu-πίΟu•°™

[U][B]:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αν και καθυστερημενα xD sorry )[/B][/U]
Apr 15 2009 22:32
Photo

the goblin → °•πίΟu-πίΟu•°™

χρονια πολλα {sorry για την καθηστερηση}
Apr 14 2009 22:39
Photo

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν εμφανιζόταν το κατάλληλο loli στην ζωή μου, το μέλλον θα αποκτούσε ένα πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο ροζ ενδιαφέρον (τακουνάτο, δικτυωτό ξε-κ@λε, με κοτσιδάκια κλπ, καταλαβαίνεις πως πάει). Ναι, τέτοιες σκέψεις αναδεικνύουν την αισιοδοξία μέσα μου και σίγουρα ανορθώνει το ηθικό (μεταξύ άλλων)!
Apr 14 2009 16:50
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

to fbi.....xaxaxaxa
Apr 13 2009 23:19
Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

Χρονια πολλα αν και καθυστερημενα!!
Apr 13 2009 23:16