Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
xD ελα μωρε η mio μια χαρα βοηθησε τη s1 ( γτ μονο και μονο το moe της σειρας ηταν αρκετο ). τωρα για τη 2η δε ξερω, την εχω κανει ψιλο hold στο 3ο επ ^^
Ιούλ 07 2010 08:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Hahahahaha απαλευτοοοοοοοοοοοος!! But Im very sorry to dissappoint you, αμα δεις το πρωτο ποστ μου [ειμαι σιγουρη οτι μονο τις εικονες κοιταξες] θα δεις οτι υπαρχει μια αμφιβολια ^^
Παντως απο το ανουσιο K-ON φαινεται πολυ καλυτερο.. Καλη η Μιο, αλλα δεν φτανει να σωσει ολο το ανιμε :/
Ιούλ 07 2010 05:53
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;407980]Φιου, δηλαδη δεν ημουν η μονη που της θυμιζε seitokai no ichizon και kaichou wa maid sama..
Παντως, ενω μεχρι τωρα [B]συμφωνω με τις αποψεις σας[/B], οτι ειναι πολυ ιδιο με ολα του ειδους κλπ κλπ, θα συνεχισω να το βλεπω μιας και οπως προανεφερα, ειναι [B]καλη σειρουλα μωρε[/B] για να περνας την ωρα σου![/QUOTE]
και τωρα πας να τα σωσεις και να δικαιολογηθεις, Ε ΟΧΙ λοιπον! βλεπεις εκει κατι κενες / αχρηστες σειρες και μολις αντιληφθεις σε τι λαθος εχεις υποπεσει και την αντιδραση της ομυγυρης σου, πας να πλησιασεις στη κοινη γνωμη!
Ουστ!
[SPOILER=ps.]το ομυγυρη πρεπει να το εκτελεσα ορθογραφικα...
μη μου ανησυχεις, ναι δε τη παλευω, αυπνος μετα απο ταξιδι, αλλα δε παω να με δικαιολογισω οχι, ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε! just stating the facts! O_o[/SPOILER]
Ιούλ 06 2010 14:54
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Αν σου πω οτι ξεκίνησα για να έρθω αλλά στο δρόμο μου επιτέθηκαν κάτι κανάτες κόκκινο κρασί και έγινα ντέφι τι θα μου πεις?
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές καλή μου. Να σαι πάντα καλά με υγεία και καλή πρόοδο με τις εξετάσεις. Ελπίζω να τα πούμε μια από αυτές τις μέρες και να σε δω. Φιλούρες.
Ιούν 28 2010 23:16
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
but ofc [URL="http://icanhascheezburger.com/"]icanhascheezburger[/URL] ring any bells ;)
Ιούν 27 2010 11:06
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Χρονια πολλα κι απο δω! Χαζουλα επρεπε να ειχες ερθει ''/
Ιούν 27 2010 08:53
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
αν πεθανει η mio .... μμμμ ....
I SHALZ BRINGZ DOWNZ ZE INTRAWEBZ and then i ll haz a cheezeberger
Ιούν 26 2010 12:44
°•πίΟu-πίΟu•°™ → karkas
E τα ειχα φαει στη μαπα.. Πως να μην το προσεξω;
Ασε ρε που το κανες επιτηδες XD
Ιούν 19 2010 20:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ωχ, φεηλ! Ε τεσπα, βαλε εσυ τοτε, απλα ας βαλει καποιος να λιωσω παλι τα τριβια :P
Ιούν 17 2010 13:44
croco~boy → °•πίΟu-πίΟu•°™
Διαβασε το σποιλερ XD!!! Kοντα εισαι αλλα δεν ειναι αυτος!
Ιούν 17 2010 13:43
Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ό,τι λέει η από κάτω. Επίσης είναι spoiler για το συγκεκριμένο manga. Το έσβησα.
Ιούν 17 2010 13:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται