Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
α ωστε με προδιδει η φωτο εεεε? χμ! θα την αλλαξω! και γιατι να πεσεις εξω?
Jun 27 2008 00:28
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ειμαι λιγο απληστη...τι να κανω?????? Απο OP εχω αλλη αδυναμια, και δεν ειναι ο Luffy!!!!!!!ΧDDDDDDD
Jun 27 2008 00:18
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Απο την φωτο υπολογισα πανω κατω, αλλιως θα επεφτα εξω σιγουρα.
Jun 27 2008 00:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
trust me, he wont. παλιο ιριστελλα μαζεψε πια τα πλοκαμια σου! γιατι δεν στρεφεσαι προς τον luffy? ειναι και captain! σκεψου το, μετραει σαν ιδεα. και δεν θα μεινεις ποτε απο λαστιχο. xa0xa0xax0 :P
Jun 27 2008 00:06
xm! 16 miso οποτε αρκετα κοντα :P
eisai 8eos :P
proskinooooo!
Jun 27 2008 00:04
Σ ευχαριστω πολυ κουκλα μου! Επισης! Ναι 24 και οντως χανω δικαιωμα να ακουμπαω τον Sasuke. Aν με ακουμπησει αυτος ομως δεν μετραει εεεεε? Και οσο να ναι κατι θα σκεφτω για να τον δελεασω,,,,,XDDDDDDDDDDDDDD
Jun 26 2008 23:48
οοοπ Oiiiiii I just noticed!! JOYEU ANNIVERSAIRE! ooooooti epi8ymeic!!! 24 e?? :D:D bravo :P tora den exeis dikaioma na akoumpas ton sasuke! xixixixi :P
Jun 26 2008 23:41
Πιστευω μια χαρα . Ευκολα πολυ ηταν. Μη στενοχωριεσαι πιου πιου. Και το φθινοπωρο εκει θα ειναι οι γαλλοι. Δυστυχως για εμας δεν προκειται να πανε πουθενα.
Jun 26 2008 23:37
pfff...sorbonne...moi j'ai vu les resultats de c1... quel echec!
maaaah...n'importe...8α τους 3αναδω το δεκεμβρη!
and im gonna beat the shit out of them!
εσυ πως τα πηγες?
Jun 26 2008 23:34
Sorry πιου πιου μου!!!! Δεν ειδα την τελευταια ερωτηση...... Μεχρι τον Minato ειδα και πανικοβληθηκα και αρχισα να καταστρωνω σχεδιο για να βγαλω την ανταγωνιστρια απο την Μεση.... Eιδες τι παθαινω οταν πανε να μου κλεψουν τον αντρα των ονειρων μου???? Σοβαρα τωρα πραγματικα δεν την ειδα την ερωτηση και νομιζα οτι δεν ηθελες απαντηση. Εδινα sorbonne 2 σημερα και ειχα κουραστει πολυ και δεν δουλευει full Ο εγκεφαλος.
Jun 26 2008 23:31
Ναι βρε, γι' αυτό στο λεω.
Ααααα μην τα θες ολα στο πιατο, take a wild guess ^^
Jun 26 2008 23:26
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Στο onemanga.com διαβαζω το berserk και εχω δει και τα τευχη του naruto. Καλα τωρα ειμαι 22, μεχρι να τελιωσει το one piece και το naruto θα εχω εγγονια(μην σου πω δισεγγονα).
Αληθεια εσυ ποσο χρονων εισαι?
Jun 26 2008 23:20
nai re. oloi auto kanoyn :P [URL="http://www.onemanga.com"]www.onemanga.com[/URL] edw mpes. oxi tpt aplos 8a vare8eis se kapoia fasi otan ta deis ola na perimeneis vdomada-vdomada. kai merikes fores perimeneis k 2 vdomades. 8a gineis pappous :P
Jun 26 2008 23:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed