Jump to content

Community Status Updates

Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

καλα περασα.ωραια ηταν μονο που δεν ηταν πολλα ατομα εκει και ηταν βαρετα. χαλκιδα??? με τι θα πατε εκει? που θα πας διακοπες?
Jun 27 2008 15:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

aaa kolofardeee!! κι εγω 8α φυγω! σε 10 μερες.. Ευβοια ε? Αυριο παω Χαλκιδα με κατι φιλους μου γτ τους τη βαρεσε να παμε για καφε εκει. ακυρο εεε? Πώς πέρασες?
Jun 27 2008 15:01
Photo

σημερα γυρισα αλλα θα ξαναφυγω σε 2 εβδομαδες. ειχα παει στην ευβοια.
Jun 27 2008 14:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

eeeeiiii Κι αναρωτιομουν χ8ες που χα8ηκες!! Τι κανεις, πού ειχες παει? μην μου πεις πως μονο τοσες λιγες διακοπες 8α κανεις!! καλα ειμαι εγω!
Jun 27 2008 14:43
Photo

γυρισα απο διακοπες. πως παει καλα?
Jun 27 2008 14:40
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αυτο πρωτη φορα το ακουω, να μην σου εδιναν καπνο. Επειδη καπνιζω και εγω(καπνο) σε καταλαβαινω πως ειναι να ξεμενεις απο τσιγαρα μες η νυχτα και γενικα. Χαρηκα και εγω που τα ειπαμε. Καλο βραδυ!
Jun 27 2008 01:32
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

As long as i can have Itachi I dont care. Που ειναι 10 φορες hotter(εχει το amaterasu γι αυτο)(νια νια νια νια νια). Και αυτος με περναει. Και για να ειμαστε ειλικρινεις τον Sasuke μεχρι να γινει 18 δεν μπορω. Απο εκει και περα......
Jun 27 2008 01:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ναι? οχ καημενη :P τεσπα! παω για νανι!! αντε καληνυχτα, θα τα πουμε mrs Δεν Μπορω Να Εχω Τον Σασκε Πια (aka mrs ΔΜΝΕΤΣΠ) :P :P
Jun 27 2008 01:26
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

τι να το κανεις που δεν εχεις καπνοπωλειο να μου δινεις τσιγαρα.. το πα8α κι αυτο σημερα, πηγα να παρω καπνο και δε μου διναν :@ τι να πει κανεις...Τελος παντων, παω για υπνο! χαρηκα που τα παμε! c u around :D
Jun 27 2008 01:24
Photo

Κατ εμε ειναι κακο μονο αν γινει ασχημη δουλεια. Πχ στο death note μια σκηνη ειδα απο την ταινια που ηταν ελεεινη και ξενερωσα την ζωη μου.
Jun 27 2008 01:00
Photo

γτ δν 8ελω να μου χαλασει η εικονα που εχω για αυτους απο αν8ρωπους. οσο ομορφους η8οποιους κ να βαλουν που να μοιαζουν παρα πολυ, δεν ειναι οπως τα σχεδια κι αυτο πολυ 8α μου την δωσει
Jun 27 2008 00:59
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γιατι αν δεν ηταν η φωτο θα σε εκανα γυρω στα 20 μαλλον.
Jun 27 2008 00:50
Photo

Μην το λες.......Αλλα μου ελεγε χτες το βραδυ παντως. Οσο για το naruto.....χμμμ εξαρταται απο το ποιοι και πως θα παιξουν τους kakashi minato sasuke Και Itachi. Αν γινει καλη δουλεια why not?
Jun 27 2008 00:37
Photo

α κατι ακυρο ακουσα οτι γυριζουν dragon ball με αλη8ινους η8οποιους. αμα τολμησουν και κανουν τετοια ιεροσυλια στο ναρουτο 8α τους παρει και 8α τους σηκωσει!
Jun 27 2008 00:30
Photo

οχι που δεν θα ειχες. αμαν πια. δεν μπορω να σε κοντρολλαρω παιδι μου τωρα κιολας που πατησες τα 24 ποιος σε πιανει *ευτυχως εσυ δεν πιανεισ πια τον σασκε muahahahahah* αλλα πλησιαζεις επικινδυνα kakashi...yaiyai yaiiiiiii sendereeeeeee!
Jun 27 2008 00:29