Community Status Updates
OdyMonaxos → Maya-chan
Έλα μωρέ, πρώτο εξάμηνο είσαι, κούλαρε. Επικίνδυνο είναι να τα περνάς όλα :P
Mar 21 2012 00:07
Maya-chan → Kalamaris
Κάτσε, ο Ralph είναι αυτός με το φονικό βλέμμα μπροστά? 0___0
Ναιιιιι, είναι τόσο τέλειο βιβλίο. Και η σκηνή που σπάει το κοχύλι και η σκηνή με την πυρκαγιά που ψάχναν το πιτσιρίκι, και εκείνη που χορεύαν γύρω από τη φωτιά.... Ohhhh, the awesome. :wooi2:
Αμ δε στα λεγα?
Mar 18 2012 18:10
Kalamaris → Maya-chan
[SPOILER][IMG]http://fc09.deviantart.net/fs28/i/2008/124/a/f/Lord_of_the_Flies_by_uriska.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jack's face looks so freaking awesome.Καλα για το γουρουνι δεν το συζηταμε.
Γαματο βιβλιο τελικα.Η σκηνη που ο σαιμον μιλαει με τον αρχοντα των μυγων ηταν απλως απιστευτη.
Mar 18 2012 01:53
Maya-chan → Keito
Είναι λίγο διαφορετική νομίζω η διαδικασία. Όταν κατεβάσεις το patch θα έχει μέσα και τις οδηγίες πάντως.
Mar 14 2012 18:36
Keito → Maya-chan
Αχα ευχαριστω μονο μια μικρη διευκρινηση. Όταν λες εγκατεστησε ενοείς το ιδιο που έκανα με το Higurashi?
Mar 14 2012 18:28
Maya-chan → Keito
Βρες το πρωτότυπο για κατέβασμα (με ένα ψάξιμο σε nyaatorrents θα στο βγάλει λογικά), μετά πήγαινε στο site των Witch Hunt (google θα στο βγάλει από τα πρώτα), κατέβασε το αγγλικό patch και εγκατέστησε.
Mar 14 2012 17:36
Keito → Maya-chan
Μετά από πολύ ανόφελο ψάξιμο, είπα να (ξανα)απευθηνθώ σε 'σένα. Μήπως ξέρεις από πού μπορώ να κατεβάσω τα Visual Novel του Umineko? (στο σχετικό θρεντ έψαξα αλλά δεν μου ανοίγει τα λινκ η σαπίλα που ονομάζω υπολογιστή)
Mar 14 2012 15:10
OdyMonaxos → Maya-chan
Ευχαριστώ. Κρατς. Τσομπ τσομπ τσομπ. Γκλουπ. Μιάμ!!!! Μπρρρπ. Εκείνο το πατσίτσιο πότε θα είναι έτοιμο;;!!
(Ακόμα συνεχίζω βέβαια να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αγαπητή έως και αναγκαία η κακοποίηση των αγγλικών... )
Μην ντρέπεσαι να ομολογήσεις, τέκνον. We all love spicy yuri stories.
Mar 12 2012 19:08
Maya-chan → OdyMonaxos
Nice. [URL="http://3.bp.blogspot.com/-q96sipMz39w/TevmNexZUAI/AAAAAAAAAJM/3HE_p4BXjr8/s1600/cookie.jpg"]Here's a cookie.[/URL]
Εγώ είμαι παντρεμένη αγαπητέ, και με συμβατικό γάμο (kind of...). Η Beatrice δεν είναι παρά μια εξαιρετική περίπτωση που με βγάζει από τα γνωστά μου μονοπάτια, και το αίσθημα είναι αγνό και πλατωνικό, μεταξύ άλλων και για το λόγο ότι είναι η waifu του αδερφού μου και κουτσουκέλες με την οικογένεια δεν κάνουμε. :P
Mar 12 2012 18:38
OdyMonaxos → Maya-chan
Άντε, το 'γραψα """σωστά""" στα ίνγκουρισου (engurishu). Κι εσένα ειδικά φοβάμαι για τυχόν κλοπές, you gay woman :P
Mar 12 2012 13:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed