Community Status Updates
Maya-chan → Kenny
Kenny, να ξαναπιάσεις το Bakuman. Έχει επιστρέψει επιτέλους στον παλιό καλό εαυτό του.
May 14 2010 15:08
iristella → Maya-chan
Έστω και λίγο καθυστερημένα, χρόνια πολλά και από εμένα. Χιλιόχρονη και ότι επιθυμείς! Υγεία και να είσαι πάντα χαρούμενη.
Και ναι όντως όπως λέει και η δεσποινίς από κάτω πολύ ωραία ηλικία. ^^
Apr 28 2010 19:41
Maya-chan → mono
Hey!Ευχαριστω για την υπενθυμιση, το ειχα ξεχασει τελειως. Και για τις ευχές επίσης, will do my best. Μέχρι να αρχίσει το ΄φουλ διάβσμα έχω καιρό γι αυτό. :)
Apr 28 2010 15:02
mono → Maya-chan
Heyz!
Πέρασα να σου πω να βάλεις εικόνα στο anime pic trivia γιατί έχουμε κολλήσει και είναι η σειρά σου αλλά...βλέπω ότι έχεις γενέθλια οπότε screw anime pic trivia, you are seventeen now!!!!!1one Ωραία ηλικία :if: Να τη χαίρεσαι :333333
Apr 28 2010 00:49
Maya-chan → The Tragic Prince
Πλάκα μου κάνεις. Γκρεμίστηκε κάνας φούρνος στην Ιαπωνία?
Ωραία, μόλις τελειώσω Deadman Wonderland τρέχω να το κατεβάσω.
Apr 14 2010 08:01
The Tragic Prince → Maya-chan
Βασικα ξεχνα τι λεω απο κατω. Κοιταξα στο mangatraders και πριν κανα μηνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανεβασαν τα υπολοιπα vol
Apr 14 2010 00:43
The Tragic Prince → Maya-chan
Τι να πω κι εγώ που πέρυσι το drifting classroom είχα αγοράσει τα 3 πρώτα και μετά όταν έψαξα να βρω scans είδα πως έχουν βγει μόνο τα 3 πρώτα :P
Apr 13 2010 04:19
Tea-chan → Maya-chan
Είχα διαβάσει κάτι στο dgraydivinity.net, αλλά δε ξέρω εάν όντως συνεύει κάτι τέτοιο, ή τη μετακίνησαν λόγω της φιλάσθενης υγείας της... Πάντως, με το πώς πάει η ιστορία του DGM τώρα, δε θα με παραξένευε εάν θεώρησαν το υλικό ακατάλληλο και υπερβολικά περίπλοκο για το JUMP...
Mar 19 2010 16:15
Maya-chan → Tea-chan
Α, δεν τα ήξερα [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=377392&postcount=579"]αυτά![/URL] Υπάρχει κάνα σχετικό link να δούμε τι έγινε?
Mar 19 2010 16:03
Maya-chan → Zoro
Καλή τύχη. Αφού επιβίωσες τις πανελλήνιες δε σε σκοτώνει τίποτα. :P
Mar 05 2010 16:51
Zoro → Maya-chan
No worries, Maya-chan, η σκέψη είναι που μετράει άλλωστε (old but true)!
Domo για τις ευχές, μακάρι να πάνε όλα έτσι, ειδικά το να επιβιώσω την επερχόμενη εξεταστική. :8): :P
Mar 05 2010 16:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed