Community Status Updates
Zoro → jimmare
Που θα παει,καποια στιγμη θα περασω...και τοτε....θα πεσει καποιος φουρνοςXDDD
[ελα μην ανυσηχεις,ολο και καποια στιγμη θα μπορεσω!!^^]
Sep 20 2008 23:22
jimmare → hananaki
[quote=hananaki;236257]εμενα λογω ονοματος ο αδερφος μου με φωναζει Αννακι (εκτος των πολλων αλλων) .Ειχα δει κι εκεινη την περιοδο ενα jdrama το Hana yori dango και μου αρεσε παρα πολυ σαν λεξη το hana που σημαινει λουλουδι.Ετσι σκεφτηκα στο τλειως ασχετο να τα ενωσω και μου αρεσε παρα πολυ σαν ακουσμα οποτε το κρατησα.[quote]
Kαι εγω τι νομιζεις οτι εκανα?Εννωσα το τζιμμακος με το -mare(ή -are,δεν θυμαμαι καλα):hahaha:
Sep 20 2008 22:57
jimmare → Zoro
Κανε και κανενα post στο new member section...Εχεις μονο ενα post!LOL!!!Ε ως mod πρεπει να αρχισεις να κανεις κανενα post...Αν δεν το εχω αναφερει,εφτιαξα και τα δικαιωματα και το χρωμα του ονοματος.
Oσο για το one piece,ανεβηκαν τοσα λιγα επεισοδια επειδη περιμενουμε με greek subs να βγουν!
Sep 20 2008 21:45
jimmare
→
titi
Mπορει να ηταν ξεκαρφωτος αλλα απο οτι ειδαμε ηταν πολυ δυνατος!Θα σου ελεγα δυο πραγματα ακομα σχετικα με αυτον αλλα θα χαλαγα ολη τη σειρα για αυτο ασε...Αλλα να ξερεις οτι ολοι τον ονομαζουμε ''συναρμολογουμενο'' :kakaka:
Sep 20 2008 21:27
Zoro → jimmare
Χεχε οντως βλεπω πολλες αλλαγες εγιναν στο ενδιαμεσο!!
Οποτε προλαβω θα περασω μια βολτα οπως υποσχεθηκα λοιπον!!
Αλλα dammit,one piece μονο 25 eps??:yellowcard:
The forum needs moar!!XP
Sep 20 2008 20:14
titi
→
jimmare
sto sippuuden twra eimai sto 5o episodeio ... den exei pros to parwn tin megalh agwnia .
o deidara ligo ksekarfwtos...
Sep 20 2008 11:17
jimmare
→
titi
Naruto ε?Εγω που ειμαι πολυ πωρομενος μπορω να πω οτι το κανονικο naruto τελειωνει στο επεισοδιο 137 και μετα ολο fillers...
Αρχιζει το shippuden και τα τρεια πρωτα επεισοδια τα εχει βγαλει η animeclipse με ελληνικους υποτιτλους.
Εχει φτασει το shippuden μεχρι το 76
Sep 20 2008 11:05
jimmare → Zoro
Ωραια,μπραβο!Οταν λεω πραγματα και θαυματα,εννοω οτι πετυχαμε δυο ατομα και ενα site με παιχνιδια και καναμε ενα σωρο αλλαγες.
Π.χ. βαλαμε online παιχνιδια για να παιζεις μεσα στο forum(πως ειναι εδω το arecade?Ενα τετοιο πραγμα αλλα με καλυτερα παιχνιδια) :
[url=http://anime-accelerator.forumakers.com/category-c1/]Online games[/url]
Επισης,ψαχνουμε ακομα για skin και φτιαξαμε καινουργιο banner!
Eπισης αμα ριξεις μια ματια στα games,ανεβηκαν σχεδον ολα τα games για anime!Ακομα και τα πιο κουλα ανεβηκαν!
Επισης παμε πολυ καλα με τα anime...
Bleach:145 eps uploaded
Naruto:170 eps uploaded
One piece:25 eps uploaded(greek subs)
DBZ:32 eps uploaded
Δλδ ολα πανε μια χαρα.Και αυξηθηκαμε και πολυ σε μελη!
Sep 20 2008 10:48
Zoro → jimmare
Ελα βρε τζιμαρε,επεστρεψα τελικα...επιτελους εχω σταθερη συνδεση σπιτι!!:Blissfull:
Αλλα τι εννοουσες για τα πραγματα και θαυματα που γινονται στο forum??Εχασα τπτ το συνταρακτικο αυτες τις μερες??:hmmm:
(γιατι μεσα ημουν καθε δυο και τρεις,εστω και για μια-δυο ωρες μονο,απλως απο την δευτερα μεχρι σημερα δεν μπηκα καθολου..τοτε μονο ισως εχασα κατι..αν ξερεις τπτ προσφατο πες το;))
Τελος,ναι,μην ανυσηχεις,το site σου δεν το χανω με τπτ:hahaha:...μολις προλαβω θα μπω μεσα να δω τις αλλαγες που λεγες..
bb until then^^
Sep 20 2008 01:51
jimmare → mihalakis21
Τετοιοι υπαρχουν πολλοι...Εχουμε εναν ιδιο που κανει βιολογια!Τον λεμε''ομπρελλα'' επειδη οταν μιλαει,φτυνει...ασε.
Sep 19 2008 22:57
mihalakis21 → jimmare
εχουμε ενα επισης εναν φυσικο που ειναι του στυλ <<σε αφηνω στην ιδια ταξη για πλακα>>
Sep 19 2008 22:36
jimmare → mihalakis21
Α καλα καταλαβα...Τπτ χειροτερο?Ή μεχρι εδω ειναι η ατυχια σου?
Sep 19 2008 22:34
mihalakis21 → jimmare
εμεις παλι εχουμε γυναικα μαθηματικο και ειναι πολυ ηλιθια και μας πρηζει
Sep 19 2008 22:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed