Community Status Updates
jimmare → anime-dono
Tωρα τι κανω?Εισαι το μονο ατομο που ξερω που εχει δει D.gray man και περιμενα να ξερεις.
Ξερεις κανεναν αλλο που να μπορει να βοηθησει?
Dec 23 2008 21:05
jimmare → Yunancy
Και εμενα εχει καποιος το youtube και το hotmail...
Δεν με ενδιαφερει απλα το ειδα σε ενα προφιλ και το ανεφερα.Εσενα ομως τι σε νοιαζει που με νοιαζει?
Τι?Με μισεις επειδη δεν μιλαμε συχνα?Ε και τι να κανω?Να αρχισω να μιλαω ετσι στο ντουκου?Υπαρχουν και τα msn...
Dec 23 2008 21:03
anime-dono → jimmare
Τι να σου πω δεν τα πολυκοιταω αλλα νομιζω οι Order αν και αναγκαστικα μετα θα πας στους shinsen λογο του οτι οι order το σταματησαν.
PS. Οσο για τις μερες δεν ειχα μπει καθολου για να το αλαξω γιατι αγορασα καινουργιο σκληρο και το pc ακομα το φτιαχνω.
Dec 23 2008 19:54
Yunancy → jimmare
[B]lol μην το λες οτι ειμαι τυχερη...ετυχε και βρηκα το μαιλ μου με το ονομα μου...
στο Gaia kai sto Yutube καποιος αλλος χρησιμοποιει το username μου>.<
και επισης καποιος αλλος εχει τη διευθυνση [email]yunancy@yahoo.com[/email]
ασε>.< και εγω νομιζα οτι ειμαι η μοναδικη yunancy στον πλανητη λολ
λολ ελειπα 1 βδομαδα και απο δω και περα θα ειμαι ποιο σπανια ονλινε,λολ εσενα ομως τι σε νοιαζει?αφου ουτε καν μου μιλας αχαχαχα^^"[/B]
Dec 23 2008 19:45
jimmare → anime-dono
Βασικα ειναι 2 days,αλλαξε το...
Τεσπα,καλυτερη μεταφραση σε karaoke εχουν οι shinsen ή οι black order?
Dec 23 2008 17:46
RiDeLub → jimmare
Κοίτα μην σου φαίνεται παράξενο.
Μερικά group έχουν distro που αν δουν ότι αυξάνεται η ζήτηση, seedαρουν μέχρι να τελειώσει η ζήτηση και εξαφανίζονται πάλι (από seeders)
Με γεια τα raw :riiight:
Dec 23 2008 13:02
jimmare → RiDeLub
Ελεος δλδ...Απο την ωρα που καναμε τα post,αφησα τα raws να κατεβαινουν.
Και σημερα το πρωι που ανοιξα το pc,ειχαν ηδη κατεβει!Ακομα και με τοσα λιγα seeders!
Dec 23 2008 07:45
jimmare → Hatake Kakashi
Join this group:
[url=http://www.anime.gr/forums/groups/131/].aNiMe//GR Forums - Kakashi fans[/url]
Dec 22 2008 23:57
jimmare → RiDeLub
Nαι...Και εγω το εκανα edit επειδη ειπα οτι ειχα βρει raws απο l33t-raws ενω εσυ το εγραψες λιγο πιο μετα απο πανω...
Dec 22 2008 23:52
RiDeLub → jimmare
Βασικά είναι κάπως δύσκολο.
Την ώρα που το έγραψες έκανα edit και εγώ για να βάλω τα l33t-raws
Dec 22 2008 23:46
jimmare → RiDeLub
Ρε εκανα λαθος...Θα το κανω edit.Εννουσα kekaishi.Μπορεις να κανεις και εσυ το δικο σου μηνυμα edit?
Dec 22 2008 23:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed