Jump to content

Community Status Updates

Photo

kagemaru igano → Kenny

εγω μενω ρουμανια ισως γιαυτο...
Nov 18 2008 11:46
Photo

Kenny → kagemaru igano

Απ' όσο ξέρω, κανένας χρήστης internet στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα. Οπότε είναι μάλλον πρόβλημα του δικού σου παροχέα Internet.
Nov 18 2008 00:12
Photo

kagemaru igano → anime-dono

και αυτι που βλεπεις και το hajime ειναι κορυφαια...
Oct 05 2008 11:00
Photo

anime-dono → kagemaru igano

Καλο ? με τι εχει σχεση ? Αμα ειναι απαντα και θα το δω αυριο γιατι παω για nani :gn2: τωρα . Οποτε τα λεμε αυριο, Oyashumi:byejg9:
Oct 05 2008 01:38
Photo

εγω μολις το τελειωσα ειναι παρα πολυ καλο...τωρα βλεπω hajime no ippo...
Oct 05 2008 01:28
Photo

A οκ τοτε. Βασικα εγω βλεπω 4 χρονια (χωρις kabamaru,Dragonball κλπ) και βλεπω απ'ολα με εφεση στα ecchi comedy (βλεπε rosario+Vampire και Amaenaida). Αυτον τον καιρο βλεπω Code Geass. How about you?
Oct 05 2008 00:24
Photo

εχω δει απο ολλες τις κατηγοριες...βλεπω πολλα χρονια ανιμε αλλα αυτη που λατρευω ειναι τα ρομανσε...
Oct 05 2008 00:19
Photo

Friend request και αμα ειναι τα λεμε στο profile no need for private messages.
Oct 05 2008 00:12
Photo

kagemaru igano → red pyramid

κανε μου μια χαρη και στειλε μου ενα λινκ για το Ai Monogatari γιατι δεν ξερω αν θα κατεβασω αυτο πολυ λες...
Sep 30 2008 00:07
Photo

jimmare → kagemaru igano

Ωπ...Να αλλος ενας fan του καπαμαρου...Εχω ενα site για καπαμαρου.Οποιος θελει,εδω ειμαι
Jul 29 2008 17:28
Photo

Anyparktos → kagemaru igano

Arigato Kagemaru-san!
Jul 01 2008 13:37
Photo

kagemaru igano → kokuso

farmakeutiki gt?
Jun 26 2008 19:58
Photo

kokuso → kagemaru igano

'Εδειξες μια φοτογραφία σου απο τη σχολή αλίθια τι σπουδάζεις;
Jun 26 2008 00:59
Photo

Radagast → kagemaru igano

Αν θες character development καλό, που είτε να περνάνε αρκετά χρόνια στην πορεία του, είτε να δείχνει κατά πολύ και το παρελθόν των χαρακτήρων (πως ήταν μικροί), να δεις τα εξής αν και seinen : 1.Crest/Banner of the stars (space opera) 2.Seirei No Moribito (fantasy με φοβερό char.development και ρεαλισμό) 3.The Twelve Kingdoms (mythology fantasy με μυθικά πλάσματα και μαγεία) 4.Planetes (ρεαλιστικό sci-fi στο διάστημα με επίσης τρομερό char.development) 5.Monster (αριστούργημα σε όλους τους τομείς και στον τρόπο που μαθαίνεις πράγματα για το παρελθόν όλων των χαρακτήρων)
Jun 17 2008 14:24
Photo

Tamaki → kagemaru igano

[COLOR=#a1063c]Γεια! Είναι που λες το cardcaptor sakura περίπου όπως το περιέγραψε ο kith. Ένα μικρό κορίτσι η Sakura,καταλάθος ελευθερώνει κάποιες κάρτες, αυτές έχουν δυνάμεις και σχεδόν φυσική υπόσταση.. και ενώ κάποιες είναι καλές,κάποιες άλλες δεν είναι και τόσο.. οπότε πρέπει με τις αιχμαλωτίσει στη συνέχεια, για να μην κάνουν τον κόσμο άνω κάτω. Είναι λίγο παλιό..έχει ωραίο σχέδιο και είναι και πολύ γλυκό. Αυτά.. α! και εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα :blingeye2:.[/COLOR]
May 25 2008 14:25