Jump to content

Community Status Updates

Photo

d.neko-angel → kagemaru igano

απαντάω εδώ για να μην βγάλουμε το thread ''Το καλό και το κακό της ημέρας'' εκτός θέματος. Λοιπόν ήμουν πωλήτρια σε καταστήματα αλυσίδα. Μόνο που σε αυτούς μόνο το 25% των μαγαζιών τους το κρατάνε δύο η πάνω από δύο κοπέλες. Τα υπόλοιπα μαγαζιά, μια κοπελιά μόνη της θα κρατάει ένα μαγαζί
Jan 29 2009 11:01
Photo

kagemaru igano → Melkor

se euxaristw pou epsa3es....
Jan 28 2009 10:41
Photo

Melkor → kagemaru igano

ελα μαν. [url=http://www.tokyotosho.com/search.php?terms=aone+macross+f+mkv&type=1]Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Search[/url] απο το 17 και κατω, ή κανεις υπομονη μεχρι να το τελειωσουν οι AoNE- Menclave, ή το κατεβαζεις απο gg [url=http://www.tokyotosho.com/search.php?terms=macross+f+gg&type=1]Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Search[/url]
Jan 26 2009 11:27
Photo

kagemaru igano → Melkor

το ανιμε... σε h264 πιστευω ειναι καλυτερα...
Jan 26 2009 11:14
Photo

Melkor → kagemaru igano

το OST ή το ανιμε? και τα θελεις σε BD-rip ή H264?
Jan 26 2009 11:02
Photo

kagemaru igano → Melkor

μηπως σου ειναι ευκολο να μου στειλεις ενα λινκ με του macross frontier???γιατι δεν το βρσκω πουθενα...
Jan 26 2009 10:57
Photo

kagemaru igano → sunday

σαν το beck μονο το nana μου ερχεται στο μυαλο...
Jan 25 2009 21:35
Photo

anime-dono → kagemaru igano

Καλα Χριστουγεννα [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/1808/xmasanime5hr4.gif[/IMG]
Dec 25 2008 08:51
Photo

kagemaru igano → Radagast

επιτελους τελειωσε...σας ευχαριστω παιδες...και τωρα seed...ασχετο αλλα μπορεσα και γραφτικα bwgt....
Dec 06 2008 03:05
Photo

kagemaru igano

ρουμανια μενω δεν ξερω τι να πω...ενω στην αρχη με 100 τωρα πηγαινε 20...απο εχτες...
Dec 05 2008 17:29
Photo

Radagast → kagemaru igano

Δε μπορώ καν να το seedaro για να το πάρεις. Μάλλον έχεις κλειδωμένα τα port σου που χρειάζονται για torrents γιατί δε σε βλέπω στα peers.
Dec 05 2008 14:28
Photo

ρε συ πες σε παρακαλω σε οποιον κανει seed sto romeo και τον ξερεις να το κανει seed...γιατι ειμαι στο 86% και κατεβαζω με 8 κιλομπαιτ....απο greek tracker το κατεβαζω...
Dec 05 2008 10:20
Photo

Μακάρι να μπορούσα αλλά τα έχουν κλειστά εδώ και πολύ καιρό. Κοινώς ο μόνος τρόπος είναι η υπομονή μέχρι να σου κάτσει να πετύχεις άδεια θέση και να προλάβεις να γίνεις μέλος... Μέχρι τότε μάλλον θα πρέπει να αρκεστείς στα άλλα... δυστυχώς. (Εμένα 1 μήνα μου είχε πάρει πάντως.)
Dec 04 2008 01:09
Photo

βασικα θα ειθελα μια χαρη...αν μπορουσες να μου δωσεις ενα invite sto bwgt αν υπαρχουν γιατι μα την παναγια προσπαθω εδω και εναν χρονο να μπω και δεν μπορω να τις πετυχω ανοιχτες τισ εγγραφες..
Dec 03 2008 21:32
Photo

Βασικά στο bwgt είναι πάντα καλύτερα σε seeders. Αλλά επειδή το Romeo είναι παλιό πράγματι θέλει υπομονή. Όσο αφορά το nodame, επειδή τώρα ανέβηκε, οι seeders και το speed είναι σίγουρα πιο ικανοποιητικά απ'ότι για άλλα releases. Αλλά και πάλι κυρίως στο bwgt(έχει ήδη 14 seeders+) και στο gamato.info.
Dec 03 2008 07:25