Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Kai
kukuku you really must get to know Akio though. Θα τον λατρέψεις, και θα τον μισήσεις.
Νοέ 27 2011 15:09
iristella → Osama Bin Laden
Hahaha glad to see another AS fan. Πόσα πληγωμένα bishounen να πάρω όμως σε αυτό το παιχνίδι? Έχω πάρει Ludwig είχα κάτι προσωπικά με τον Earl Cain Hargreaves νομίζω την έχω τιμήσει την Kaori Yuki με το παραπάνω (+ κάποιο παιδί ψηνόταν να τον πάρει από ψες οπότε δεν μπορώ να τον κόψω). Λέω να μείνω με τον επιστήμονα και να αμφισβητώ την ύπαρξή σου σε όλη την διάρκεια της σειράς.:hihi2:
Νοέ 27 2011 15:07
Kai → iristella
:kakaka: Όσο κι αν λυπάμαι για τον κύριο που δεν ξέρω, προσωπικά δε με χάλασε η αλλαγή. Να και κάτι που θα περιμένω πολύ τώρα. Θα του πηγαίνει του Okabe το η νύχτα πέφτει. Please go wild.
Νοέ 27 2011 15:03
Osama Bin Laden → iristella
ένα έχω να πω... Angel Sanctuary ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Το πιο WTFOMG Σαδομαζοχιστικά ψυχανώμαλο και διεστραμμένο manga ever. :P
Αν το ψήνεις πάρε Lucifer. Θα δημιουργήσει πολλές πανέμορφες καταστάσεις, με σπόντες και κουλά υπονούμενα :kakaka:
Νοέ 27 2011 15:03
iristella → Kai
Ahahahaha thanks. <3 Ναι δυστυχώς ο Akio αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στην υλοποίηση (κάθε post θα σήκωνε warn αν τον έκανα). Αλλά ναι με τον Okabe I feel right at home. XD Θα βγάλω ότι παράνοια έχω σε αυτό το παιχνίδι.
Νοέ 27 2011 15:01
Kai → iristella
[QUOTE=iristella;544710]
[URL="http://myanimelist.net/character/35252/Rintarou_Okabe"]Okabe, Rintarou[/URL]
MWAHHAHHAHAHHHAHAHHAHAHHA
El psy congroo[/QUOTE]
:blingeye2: Θέλω να δηλώσω fan από τώρα. Τις ευλογίες μου και είθε να σε φάνε αργά ό,τι κι αν είσαι.
ΥΣ. Ωραία η αλλαγή στο προφίλ (^-^)
Νοέ 27 2011 14:58
OdyMonaxos → iristella
[COLOR="Green"]Άστο πράσινο, με το [COLOR="Magenta"]φούξια [/COLOR]χάνεις κύρος, τι θες να 'σαι, η [COLOR="Magenta"]Barbie [/COLOR]του φόρουμ; Πράσινο και ξερό ψωμί!!!![/COLOR]
Νοέ 26 2011 01:55
iristella → OdyMonaxos
Χρόνια τους παρακαλάω να μου το κάνουν φούξια δεν με ακούνε >.<
Νοέ 26 2011 01:50
OdyMonaxos → iristella
Το φωτεινό πράσινο κάθεται καλύτερα στο μάτι μου, συγγνώμη :P
Νοέ 26 2011 01:48
iristella → OdyMonaxos
ΕΕΕ τα διαφορετικά χρωματάκια δεν μας τα βάζουνε για διακοσμητικούς λόγους :P. Αnw don't sweat it, none offense taken. Απλά γι αυτό σε έστειλα στον Kenny που ήταν το section του.
Νοέ 26 2011 01:43
OdyMonaxos → iristella
Και συγγνώμη αν φάνηκε το "περιορισμένης ευθύνης" προσβλητικό, δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήξερα πως είσαι περιορισμένη σε έναν τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη βοήθεια, και ξανά συγγνώμη.
Νοέ 26 2011 00:46
OdyMonaxos → iristella
Σόρρυ δηλαδή αν ήμουν λίγο αδιάκριτος, αλλά είδα φως και μπήκα.
Νοέ 26 2011 00:13
OdyMonaxos → iristella
Έστειλα, στο msn σου, σε ένα αρχειάκι txt, όλο τον κώδικα του post. Πάτησα στο edit, τα αντέγραψα όλα και στο 'στειλα.
Νοέ 25 2011 23:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται