Community Status Updates
GkLoc → iristella
γιατι αμφιβαλεις?????
aruto pwned Him Badly,Ρεζιλι τον εκανε,Uzumaki ftw
Jul 29 2008 03:45
iristella → Zoro
"naruto pwned Sasuke and thats final!!! "
Και μετα ξυπνησε και εφαγε το πρωινο του ramen....
Jul 29 2008 03:37
iristella → Hatake Kakashi
Οχι βρε καμια σχεση. Δεν τσαντιζομαι εγω με τετοια....... Αnyway καλη νυχτα και περαστικα
Jul 28 2008 22:17
Hatake Kakashi → iristella
Ναι η ομιλια σου μου φανηκε εντονη και νομιζα οτι ειχες τσαντιστει
Καληνυχτα
Ειμαι ψιλο σκατα :D
τα λεμε αυριο
Jul 28 2008 22:10
Α και κατι συμπληρωματικο.. Ελπιζω να μην νομιζεις οτι παρεξηγηθηκα η κατι τετοιο..... Δεν εχω τετοια κολληματα... Απλα οταν μου αρεσει μια συζητηση ισως φαινεται λιγο πιο εντονη η ομιλια μου .......
Jul 28 2008 21:58
Ναι βρε μην ανησυχεις...... Δεν καταλαβα ακριβως αυτο...... Απλα οπως θα εξηγησω και σε λιγο στο αναλογο thread για μενα ειναι ο χαρακτηρας με τις μεγαλυτερες προοπτικες απο αποψη δυναμης..... Τωρα αυτο που λεμε απολυτο imba mode για μενα δεν υπαρχει..... Ο καθε χαρακτηρας εχει τις δυναμεις και τις αδυναμιες του.
Jul 28 2008 21:54
Hatake Kakashi → iristella
Ευχαριστω πολυ :D
Ιρι το ποστ αυτο το εκανα για ευνοητους λογους και πιστευω να καταλαβαινεις οτι σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι αδυναμος ο Σασουκε
Jul 28 2008 21:39
Περαστικα ευχομαι!!!! Ελπιζω να μην ειναι κατι το πολυ σοβαρο.......
Jul 28 2008 21:15
GkLoc → iristella
Iristella περνα απο εδω
[U][COLOR=#810081][URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/URL][/COLOR][/U]
Μιας και ειπες οτι σαρεσει και ο Light,περνα,θα σπασουμε λιγη πλακα μεσα!!!FLAME WAR!!
Jul 27 2008 21:09
GkLoc → iristella
Kαι βεβαια να μην εισαι,αφου τα πιο πολλα που εγραψε ηταν ακυρα!!!
*Ephialtes Looking Down*
EEE,ηθελα να πω,να τον χαιρεσαι....xDDD
Jul 27 2008 19:12
iristella → GkLoc
Omg I think I created a monster:hahaha::hahaha::hahaha:!!!!!!!!! ΕΕΕΕ GK να μην ειμαι περηφανη για την εξελιξη τoΥ ΕPhialtes?????
Jul 27 2008 19:09
iristella → tsintori
Πας στο album επιλεγεις edit pictures Και κατω απο καθε εικονα εχει την ενδειξη delete picture...... Οσες θες να βγαλεις τις κανεις κλικ για να μπει τικ στο κουτακι
Jul 27 2008 15:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed