Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → moutzah3d1n

Να πας........ Εμεις δεν φοβομαστε......... Ειμαστε περηφανοι Kaizoku..........
Aug 19 2008 19:27
Photo

moutzah3d1n → iristella

πωπω χωραει απο 19αρα οθονη???? μπραβοοοο δωσε με ρε και στον zoro και μετα θα παω με τους ΚΑΤΑ και θα σας δινω εναν εναν στεγνα!!! και 8α φοραω και κουκουλα:knock-knock:
Aug 19 2008 19:25
Photo

Anelisiristella

:tensai:glad to be of service sencho sama
Aug 19 2008 19:21
Photo

iristella → moutzah3d1n

Θα βαλει περουκα..... Εκει κολλας? Το θεμα ειναι οτι μετα απο 7 μερες απουσιας θα πεταχτει απο την οθονη του Pc σου....και την συνεχεια δεν θελω καν να την φανταζομαι....... Ο Gk το εχει δει.... Τωρα για τον zoro Θα του το δειξω εγω σε screenshot Οταν θα μπει (δοσυλογος Mode) Μην ανησυχεις ομως ολοι χαλαρα το παιρνουνε δεν τσαντιζονται.......
Aug 19 2008 19:18
Photo

iristellaAnelis

ΑΑΑΑΑ μια χαρα τοτε..... Εισαι ο ανθρωπος μου:wooi2::wooi2::wooi2: Και παλι ευχαριστω για ολα anelis chan.......
Aug 19 2008 19:16
Photo

moutzah3d1n → iristella

ναι ομως εχει τετοι μαλλι ο GKLoc σαν της σαμαρα:wooi2::wooi2: εννοειται πως δεν βγαινω απο το group... αντε τωρα μονο ο zoro και ο GKLoc μενουν να μου στειλουν να μου πουν οτι τους εδωσα!!!! θα κανω copy paste οτι σου ειπα για να δω αν θα πιασει σε αυτους:hahaha:
Aug 19 2008 19:14
Photo

Anelisiristella

εγω τον εχω πετυχει πολλες φορες απο κοντα αλλα δυστυχως δεν τν εχω γνωρισει γενικα εγω ασχολουμαι με κομικς και ελαχιστα (αναλογικα τουλαχιστον) με μανγκα και ανιμε οποτε τα ξερω αυτα οποτε αν σου ξαναβρεθει απορια με ο,τιδηποτε εχει σχεση με κομιξ ξερεις ποιον να ρωτησεις :)
Aug 19 2008 19:14
Photo

iristella → moutzah3d1n

Ρε χαλαρωσε....... Δεν σε ειπα καραγκιοζη... Καμια σχεση. Σκηνικα ειναι αυτα και συμβαινουν σε ολους. Το να κανεις κατι το οποιο εχει γελιο δεν σε κανει και καραγκιοζη.. Και μην τολμησεις να φυγεις απο το γκρουπ... Σε θελουμε...... Stay put or I ll find where you live and i ll hunt you down until you are back...... Συν του οτιθα αρχισεις να λαμβανεις απειλητικα τηλεφωνηματα και VMs απο τον GK που να λενε "7 Days" you know the ring style......:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 19:09
Photo

iristellaAnelis

ΜΜΜ εχεις δικιο..... Αλλα ο πορωμενος φαν υποφερει.............XDDDDDDD Aληθεια? Δεν το ηξερα αυτο με το βραβειο του Λωλου....... Μπραβο το παληκαρι!!!...... Και μπραβο και σε σενα Anelis san που τα παρακολουθεις και τα ξερεις και τα λες και σε εμας μετα!!!Παρεπιπτοντως ο Λωλος ειναι πολυ φατσας που τον ειχα δεισε κατι pics του εννεα....τρελο γελιο και μονο που τον κοιτας.
Aug 19 2008 19:06
Photo

moutzah3d1n → iristella

δηλαδη ειμαι και καραγκιοζης!!!!!! με γηωσατε κανονικα σημερα εσυ και η orion!!!:emptyonexg1::emptyonexg1: ρε πραγματικα εγς δεν το ειπα για κακο!!! το ειπα επειδη ισχυει αλλα αφου δεν με θελετε θα φυγω απο το group αφου δεν με θελετε:deadga6::uhh:
Aug 19 2008 19:05
Photo

iristella → moutzah3d1n

Νταξει μην ανησυχεις δεν ειναι οτι θα μας κανουν και ντακια ντακια..... Ουτως η αλλως δεν ειπες κατι που δεν ειναι ηδη γνωστο.... Αλλα ειχε πολυ γελιο ο τροπος..... Ειδα το ποστ και μου σηκωθηκε η τριχα για μια στιγμη (με εβαλες και πρωτη πρωτη τερας :hahaha:) γιατι ενω λες κατι καλο στην ουσια αλλοι μπορει να βρουν πατημα για να κανουν σχολια. Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα σημερα.... :hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 19:02
Photo

moutzah3d1n → iristella

συγνωμη ρε δεν ηξερα τι γινοταν αυτο τον καιρο γιατι συνεχεια εφευγα!!!! χιλια συγνωμη παντως!!!!
Aug 19 2008 18:57
Photo

Anelisiristella

ε ναι ρε συ λογικο ειναι, το σχεδιο ειναι πολυ πιο προσεγμενο και detailed, τα panels ειναι πιο ψαγμενα απο προοπτικη-γωνιες-εφε + ειναι και ενχρωμο :) *know it all nerd mode on* α και μια και βλεπω οτι λετε για το λωλο, δεν σταματησε να δημοσιευει πηγε αμερικη και εχει βγαλει τρομερες δουλειες απο τοτε (last call, pirates of the coney island), και μαλιστα προσφατα, για μια ομαδικη δουλεια, πηρε eisner award (το μεγαλυτερο βραβειο ever για κομιξ)
Aug 19 2008 18:50
Photo

iristella → moutzah3d1n

Mας εκαψες σημερα moutzah3d1n kun...........:hahaha::hahaha: "ναι κυριε δασκαλε....... Αυτοι οι 3 ειναι οι πιο ζωηροι κανουν πολυ χαβαλε εν ωρα μαθηματος":hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 18:49
Photo

iristella → hyuga

Eμενα και οι δυο μου αρεσαν αρκετα... και καποιοι αλλοι επισης... Το κακο με το εννεα ειναι οτι περα απο αυτους αρχιζε να βαζει κατι ακυρους ελληνες καλλιτεχνες οι οποιοι εβγαζαν καποιες και καλα σουρεαλλιστικες ιστοριες οι οποιες και απο σχεδιο ηταν απαισιες και απο υποθεση και χωρις καθολου χιουμορ. Πχ η Μεραρχια η οποια για μενα ηταν απλα απαραδεκτη και την βαζανε συνεχεια. Με κατι τετοια το σταματησα και εγω το εννεα. Τωρα αυτο που λες για το Skydoll ειναι οντως καταπληκτικος ο παραλληλισμος σχετικα με το πως η θρησκεια αποτελει το οποιο του λαου. Παρατηρησα ομως και κατι αλλο. Οτι στην ουσια προκειται για μια μαχη αναμεσα στην πνευματικη αγαπη (agape) και την σεξουαλικη ελξη (λουδοβικα)... Συγκεκριμενα αυτον τον συλλογισμο τον ειχα διαβασει στο wiki oταν εψαχνα infos για την σειρα γενικοτερα αλλα οταν το καλοσκεφτηα ισχυει και ειναι πολυ καλα μελετημενος. Αντε μακαρι να βγει το καινουριο κεφαλαιο γρηγορα γιατι εχω μεινει σε πολυ αγωνια. Εχει προχωρησει η υποθεση απο εκει που λες αλλα μαλλον δεν εχει βγει σε τομο. Εχουν γυρισει στον πλανητη τους και ψαχνουν ολη την ενσαρκωση της Αgape.... και τα υπολοιπα δεν στα λεω γιατι ειναι spoil. το μονο που θα σου πω και στο βαζω σε ασπρο αν δεν θες να το δεις ειναι οτι καποια στιγμη[COLOR=white] η Noa κανει ενα πραγματικο θαυμα σε live συνδεση....και γινεται της τρελης μετα....[/COLOR]
Aug 19 2008 18:38