Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Damn woman,shut your trap!:mador2:
Aug 22 2008 18:50
Photo

iristella → Zoro

Oχι τωρα το ειδα για το personna non grata........ Aχαριστε μικρε ιταλοφωνε!!! Πες οτι σε ειδοποιησα εγω οτι αποτελει μερος της διπλωματικης και προξενικης ορολογιας και λατινικη εκφραση προκειμενου να σε σωσω απο τον δημοσιο διασυρμο....... Υare yare men are so ungrateful these days........
Aug 22 2008 18:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Oi ragazza ero in vacanze!!! Ti egine re iristella chaaan kala eisai?? pos paei? exasa tipota kalo?? :D
Aug 22 2008 16:38
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

καλως την..... Δεν σε βλεπουμε πολυ τωρα τελευταια... ολα καλα?
Aug 22 2008 16:34
Photo

Zoro → iristella

Oi ragazza pazza,sai dirmi l'ora?
Aug 22 2008 14:27
Photo

iristella → tsintori

CC ειναι ο χαρακτηρας του αβαταρ μου απο το Code geass.... Xεχε εμεις τον πεθαναμε??? Φημες φημες.... Λιγο χαβαλε καναμε μονονα διασκεδασουμε την κατασταση (Hides DN under the table:hahaha:)
Aug 21 2008 19:44
Photo

tsintori → iristella

Bunshin ellimination succeeded. Τον πεθάνατε στην κυριολεξία...... C.C.;
Aug 21 2008 19:39
Photo

iristellaMaya-chan

Xexe........ Ναι ειμαι ακομη στην αρχη αλλα εχω φαει τρελο κολλημα!!!! Kαι εχω μεγαλη αδυναμια στον Lelouch!!!
Aug 21 2008 18:59
Photo

Maya-chaniristella

Μπα, τι βλέπω, βάλαμε και C.C. avatar? Καλώς ηρθες στην πόρωση! :riiight:
Aug 21 2008 18:56
Photo

iristella → tsintori

Problem fixed........... Περνα μια βολτα απο το profil του κλωνου γρηγορα κα θα καταλαβεις.......
Aug 21 2008 18:12
Photo

iristellairιstella

Μe likes....... We need a troll generator button........... Θα γινουμε σαν την επιθεση των κλωνων...... Η σαν τον Agent Smith Στο matrix........ Και οταν θα τους μετατρεπουμε ολους σε ομοιους μας και θα λενε Oh God με ενα στομα μια φωνη θα απαντουμε [B]ΙRISTELLA WILL SUFFICE[/B] [I]Idea originally proposed by zoro kun..........[/I] Tι λες irι chan??????
Aug 21 2008 17:57
Photo

iristellairιstella

ΑΑΑ αν εννοεις για το "πλοιο" thing..... Σε ανακυρηξαμε επιτιμο μελος προστασιας της καπετανιου.....δλδ δικου μου. Οπου βλεπεις Mod Και Admin Θα μπαινεις μπροστα ως decoy.... Nαι Ori chan τελεια ειναι η αντιγραφη............. Μου αρεσει πολυ να αντιγραφω και cd και Dvd..... και τα παντα ....και ας λενε οτι η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη...... Ιrι san εσυ τι μουσικη ακους??????:nosey:
Aug 21 2008 17:50
Photo

iristellairιstella

Eιδες Zoro??? Αυτη ειναι η τεχνικη Kage Bunshin......Οταν φτασεις και εσυ στο τελευταιο του Naruto....Θα μπορεις να την κανεις.,,, Μονο irιstella san να μοιρασουμε τις ωρες που θα ειμαστε στο πλοιο αν ειναι. Μην σε κλεινω συνεχεια μεσα...... BTW!!! Τι γνωμη εχεις για την Misa Amane?
Aug 21 2008 17:45
Photo

tsintori → iristella

Χαχαχαχαχα the clone is back. Εν το μεταξύ κάνει ότι actions κάνεις και εσύ iri-chan...... Πάντως απ' τη στιγμή που δεν έχει τους ίδιους friends,τα ίδια albums με τα ίδια comments και τα ίδια posts δεν γίνεται να σας μπερδέψουμε!!!!!!!!
Aug 21 2008 17:37
Photo

Zoro → iristella

οντωωςςςςς!!:if: δεν το χα σκεφτει....shame on me! Παω να αλλαξω αμεσως ava...:run: :nanana:
Aug 21 2008 15:27