Community Status Updates
iristella → Zoro
Oχι τωρα το ειδα για το personna non grata........ Aχαριστε μικρε ιταλοφωνε!!! Πες οτι σε ειδοποιησα εγω οτι αποτελει μερος της διπλωματικης και προξενικης ορολογιας και λατινικη εκφραση προκειμενου να σε σωσω απο τον δημοσιο διασυρμο....... Υare yare men are so ungrateful these days........
Aug 22 2008 18:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Oi ragazza ero in vacanze!!!
Ti egine re iristella chaaan kala eisai?? pos paei? exasa tipota kalo?? :D
Aug 22 2008 16:38
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
καλως την..... Δεν σε βλεπουμε πολυ τωρα τελευταια... ολα καλα?
Aug 22 2008 16:34
iristella → tsintori
CC ειναι ο χαρακτηρας του αβαταρ μου απο το Code geass....
Xεχε εμεις τον πεθαναμε??? Φημες φημες.... Λιγο χαβαλε καναμε μονονα διασκεδασουμε την κατασταση (Hides DN under the table:hahaha:)
Aug 21 2008 19:44
tsintori → iristella
Bunshin ellimination succeeded.
Τον πεθάνατε στην κυριολεξία......
C.C.;
Aug 21 2008 19:39
iristella → Maya-chan
Xexe........ Ναι ειμαι ακομη στην αρχη αλλα εχω φαει τρελο κολλημα!!!! Kαι εχω μεγαλη αδυναμια στον Lelouch!!!
Aug 21 2008 18:59
Maya-chan → iristella
Μπα, τι βλέπω, βάλαμε και C.C. avatar? Καλώς ηρθες στην πόρωση! :riiight:
Aug 21 2008 18:56
iristella → tsintori
Problem fixed........... Περνα μια βολτα απο το profil του κλωνου γρηγορα κα θα καταλαβεις.......
Aug 21 2008 18:12
iristella
→
irιstella
Μe likes....... We need a troll generator button........... Θα γινουμε σαν την επιθεση των κλωνων...... Η σαν τον Agent Smith Στο matrix........ Και οταν θα τους μετατρεπουμε ολους σε ομοιους μας και θα λενε Oh God με ενα στομα μια φωνη θα απαντουμε
[B]ΙRISTELLA WILL SUFFICE[/B]
[I]Idea originally proposed by zoro kun..........[/I]
Tι λες irι chan??????
Aug 21 2008 17:57
iristella
→
irιstella
ΑΑΑ αν εννοεις για το "πλοιο" thing..... Σε ανακυρηξαμε επιτιμο μελος προστασιας της καπετανιου.....δλδ δικου μου. Οπου βλεπεις Mod Και Admin Θα μπαινεις μπροστα ως decoy....
Nαι Ori chan τελεια ειναι η αντιγραφη............. Μου αρεσει πολυ να αντιγραφω και cd και Dvd..... και τα παντα ....και ας λενε οτι η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη......
Ιrι san εσυ τι μουσικη ακους??????:nosey:
Aug 21 2008 17:50
iristella
→
irιstella
Eιδες Zoro??? Αυτη ειναι η τεχνικη Kage Bunshin......Οταν φτασεις και εσυ στο τελευταιο του Naruto....Θα μπορεις να την κανεις.,,, Μονο irιstella san να μοιρασουμε τις ωρες που θα ειμαστε στο πλοιο αν ειναι. Μην σε κλεινω συνεχεια μεσα...... BTW!!! Τι γνωμη εχεις για την Misa Amane?
Aug 21 2008 17:45
tsintori → iristella
Χαχαχαχαχα the clone is back. Εν το μεταξύ κάνει ότι actions κάνεις και εσύ iri-chan......
Πάντως απ' τη στιγμή που δεν έχει τους ίδιους friends,τα ίδια albums με τα ίδια comments και τα ίδια posts δεν γίνεται να σας μπερδέψουμε!!!!!!!!
Aug 21 2008 17:37
Zoro → iristella
οντωωςςςςς!!:if:
δεν το χα σκεφτει....shame on me!
Παω να αλλαξω αμεσως ava...:run:
:nanana:
Aug 21 2008 15:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed