Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

Posting Machine was inactive for a bit... now.... rebooting....check.... typing accessories{hands,eyes}....check.... infinite will to write....check.... infinite will to PWN.....check.... infinite will to PWN iri....fail.....:ill2: The time is right to take a bath:bath:and ask for 15 minutes but stay there for 1 hour and 20 minutes....just relax!!!:drink:
Αύγ 23 2008 18:11
Φωτογραφία

iristellaMaya-chan

τωρα το εχω ξαναρχισει και μετα απο μια συντομη παυση γιατι δεν εβρισκα avi torrents το γυρισα σε mkv..... Ανυπομονω να φτασω στο τελος πραγματικα. θα ερθω θα ερθω... Ολοι οι fans του Lelouch πρεπει να μενουν μαζι:wooi2:
Αύγ 23 2008 17:27
Φωτογραφία

iristella → Zoro

oi posting machine what time is it?????? αν ειναι πες γιατι πρεπει να φυγω σε λιγο
Αύγ 23 2008 17:25
Φωτογραφία

Maya-chaniristella

Τι σύμπτωση κι εγώ το ίδιο! Άντε, μόλις τελειώσεις έλα να fangirlιζόμαστε μαζί. :p
Αύγ 23 2008 08:30
Φωτογραφία

iristella → pagama

thanks για το request
Αύγ 23 2008 00:37
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Ναι αν και δουλεύω τώρα 9ωρα στην δουλεία λόγο ελλείψει προσωπικού...ακόμα γράφω κάποια πράγματα και δεν το έχω τελειώσει. Λογικά αύριο (εν το μεταξύ συνεχεία λέω αύριο και δεν το τελιονω) αν μπορεσω μετα την δουλια!
Αύγ 22 2008 22:49
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Εχω διαβασματακι γι αυτο εχω χαθει.... Απο κοντα μετα την εξεταστικη μαλλον,,,,, Στο art group ειχα δει το διηγημα αλλα τωρα παω να κοιταξω τι αλλο εχει παιχτει...... Εσυ ολα καλα?
Αύγ 22 2008 22:11
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Ναι πάλι καλά...εσύ τι κάνεις? Σε έχω χάσι λίγο...θα σε δούμε κάποια στιγμή από κοντά? Είδες μέχρι που έφτασα με το project του group μου(που εφτιαξα δηλ.)?
Αύγ 22 2008 21:55
Φωτογραφία

iristella → Neuro

παλι καλα......... Τυχερος ησουν!!!
Αύγ 22 2008 21:46
Φωτογραφία

Neuro → iristella

ευτυχώς την γλίτωσα...ξανά χωρείς να με μαλώσουν...μα πως το ξεχνάω συνεχεία...
Αύγ 22 2008 21:36
Φωτογραφία

iristellaAnelis

Τιποτα!!! Και για αλλη μια φορα συγχαρητηρια!
Αύγ 22 2008 20:11
Φωτογραφία

Neuro → iristella

HOF???Ποιο ειναι αυτο? Εχω χασι την μπαλα XD edit...Οχ ναι τςρα καταλαβα ποιο λες...εμμ ναι παρασιρθηκα...αλλα τοσο ακιρο δεν ειχα ξανακουσι εδω μεσα!!!
Αύγ 22 2008 20:09
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Neuro kun τι κανεις? Βασικα ηθελα να σου πω οτι το ΗΟF λειτουργει αποκλειστικα ως gallery και δεν επιτρεπονται τα σχολια πανω σε αυτα που ποσταρουντα παιδια. Αν θες κανε ενα edit γιατι θα σε μαλωσει καποιος mod.... Φιλικη συμβουλη παντα.
Αύγ 22 2008 20:04
Φωτογραφία

Anelisiristella

arigato gatzaimasu iristella chan!:ureshii:
Αύγ 22 2008 19:24
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Uruse uruse uruse cono yaroooooo!!!!!!! Baka marimo.....
Αύγ 22 2008 18:59