Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

monoiristella

γεια σου iristella!καταρχας ειμαι κοριτσακι χιχι και κατα δευτερον μην ανησυχεις και δεν θα υποκυψω στις επιταγες του απολυτου κακου(βλ.zoro)...θα τα πουμε τριγυρω...οπως ειπα και στον zoro γουσταρω πολυ τα σεντονια σας!!!!!!
Αύγ 27 2008 21:18
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://i174.photobucket.com/albums/w98/Mrs_Uryuu_Ishida/Yaoi/Zosanji_63.jpg[/IMG]
Αύγ 27 2008 21:11
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Αγαπητη dark venus san συγγνωμη για το Post στο προφιλ σου αλλα ο "κυριος" απο κατω με προκαλει. Επειδη δεν μπορει να νικησει σε συζητηση με επιχειρηματα και ολο λεει συμφωνω χρησιμοποιει υπουλα μεσα τωρα. οφειλω λοιπον να αμυνθω. [U][B] Καταρχας σε σπρωχνει προς χαζοανιμε οπως αυτα που βλεπει αυτη,για κοριτσακια που θαυμαζουν τους αντρες στην οθονη και μενουν ετσι [/B][/U]Τhus said ο ανθρωπος που ακουει το ονομα nico robin or misa amane και μετα τρεχει το laptop για επισκευη απο ποτηρια νερο που του επεσαν να το πω... massive nosebleed να το πω....τι αλλο να το πω δεν ξερω. [U][B]και σιγα σιγα φτανουν στο σταδιο του ero και αρχιζουν να βλεπουν τετοια οπως αυτα που ειδες στο προφιλ μου[/B][/U] εχει δικιο εδω. Θα επρεπε να ακολουθησω το παραδειγμα που εδωσε ενα παιδι στο ταξιδι του στο Amsterdam:hahaha:......αλλα αλιμονο εγω περιοριζομαι μονο σε αστεια και να βλεπω anime. [U][B]και ξεκινα Berserk,οχι κατι χαζοανιμε οπως το Vampire Knight για κοριτσακια που droolαρουν μπροστα στην οθονη[/B][/U] Τα κοριτσακια που αναφερει τοσο περιφρονητικα ο κυριος εχουν δει πολυ περισσοτερα και σοβαροτερα anime απο τον περι ου ο λογος. Απλα το να σου προτεινω με την μια Akira, NGE και Ergo Proxy μου φανηκε λιγο υπερβολη. Και τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμαι το One Piece να ειχε καμια φιλοσοφικη ενατενιση πανω στην εννοια του δικαιου και της κοινωνιας κατα τον Smith τον Χιουμ η τον Λοκ. [U][B]στο Death Note thread να δεις ποια επιβαλλει την αποψη της συνεχως και συνεχως σε οσους της πανε κοντρα και γραφει σεντονακια ξανα και ξανα και θα καταλαβεις πως εχει η κατασταση..[/B][/U] Αν με quotaroun Και αναφερονται στα δικα μου ποστς δεν μπορω παρα να απαντησω. Και δεν επιβαλλω την αποψη μου παραθετω επιχειρηματα. Τωρα αν σε καποιες περιπτωσεις ειναι πιο πειστικα δεν φταιω εγω γι αυτο. Και στο κατω κατω εγω διαφωνω και Postarw ο zoro ολο συμφωνω συμφωνω μου λεει και γραφει σεντονια. [U][B]Ειδες το πε μονη της ποσα εχω τραβηξει απο αυτην και ποσα εχω ακομη να τραβηξω...[/B][/U] Δεν ειμαι εγω κακια. ο Zoro ειναι Μisa:hahaha::hahaha::hahaha: He is just too easy, defenseless in reality, And utterly kawai when teased and frustrated......:wooi2::hero: Γι αυτο σου λεω μην κολλας. Πειραζε τον μεχρι τελικης πτωσεως....... Θα κανεις καινουριο συκωτι απο το γελιο......:hahaha::hahaha::hahaha:
Αύγ 27 2008 21:06
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Dont worry about it... Και για τον zoro Και για το οτι εισαι καινουρια στα anime. Για πλακα το κανει./...... Να ξερες τι εχει τραβηξει απο εμενα αυτο το παιδι......... XDDDD Kαι μου μιλαει ακομη....... Και οχι μονο αυτο αλλα προκαλει και για συνεχεια των βασανων του. Οποτε μην τον λυπασαι.......
Αύγ 27 2008 20:10
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

συγγνωμη η ενασχοληση μου με τα anime ειναι κατι νεο για μενα κ ετσι δε ξερω καποια πραγματα....θα δω αν δε το αντεξω θα το σταματησω...δε ξερω αν το κανει για πλακα....:Crying2: i hope so...two unfortunate events today.....i m so depressed....:(
Αύγ 27 2008 19:56
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[I][U][B]τασεις μας...δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου...αρκει να διαφωνεις μαζι της [/B][/U][/I]Καλε τι του λες του παιδιου του Mono Και το τρομαζεις????? Εχεις βαλθει να με παρουσιασεις σαν την προσωποιηση ολων των κακων πανω στην γη? Ελεος... Λοιπον σταματα να με διαβαλλεις και να με κακολογεις γιατι θα το πω στον Dante. Και αναφορικα με την ατακα πιο πανω,,, Συγγνωμη εσυ ολο συμφωνω και συμφωνω δεν μου λες? Και συμφωνεις και στο κυριο μερος του συλλογισμου μου. Οποτε τι του λες του ανθρωπου να διαφωνησει? You are not making any sense. The constant pwn has fried your brain.......... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Αύγ 27 2008 19:40
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Οχι η σειρα για το παρακατω ειναι το vampire knight. Οταν ειπα goes berserk εννοουσα εκφραση του στυλ τρελαθηκε απο μισος. Παντως το berserk να το αρχισεις λεει., Αλλα πρεπει να εισαι λιγο ανθεκτικη στην βια. Τελος για τον Zoro Μην μασας. Αυτα τα ναζακια τα κανει παντα.Δεν τα εννοει οποτε μην δινεις σημασια.Γι αυτο σου λεω οτι ειναι πονηρος και υπουλος. Λεει οτι σεβεται την αποψη σου και αποκαλει εμενα τυραννο αλλα απο την αλλη σε εκβιαζει ψυχολογικα. XDDD
Αύγ 27 2008 19:33
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

T E Λ Ε Ι Ο ακουγεται.....!στο berserk ολο αυτο;α θα το δω οπωσδηποτε ειχε δικιο ο zoro...:)
Αύγ 27 2008 19:28
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Η πρωτη ειναι και η δικη μου αγαπημενη..... Pure blood vampire that goes berserk after vampire hunters kill her lover.... Finds them and kills them off steals one of their twins sons as her companion and turns the other one into a vampire himself thus condemning him to a life o constant suffering unless she manages to break his spirit. Her main goal is to take vengeance from the vampire who imprisonned her during the past using any means necessary but at the same time she develops deep affection for the twin that follows her. EEE ωραια περιγραφη για χαρακτηρα δεν βρισκεις?
Αύγ 27 2008 19:25
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

οι πιο ωραιες ειναι η πρωτη και η τελευταια.....
Αύγ 27 2008 19:21
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

ΑΑΑΑΑα και φυσικα Lucy απο Elfen Lied [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn198/EmoShinigami666/Elfen%20Lied/elfen_lied_02.jpg[/IMG] Nαι οντως η hallibel ειναι λιγο ελαφρα ντυμενη αλλα ειναι απολυτα σοβαρη και απο τους πιο δυνατους villains στο παρον αρκ. Kαμια σχεση με την Misa δλδ.:hahaha:
Αύγ 27 2008 19:19
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

Halibel????κοιτα πως ειναι!Και μετα λενε για την καημενη misa....
Αύγ 27 2008 19:18
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Kαλα στην τηλεοραση το παιζει η Μενεγακη καλη γιατι αυτο πουλαει. Την ειχα δει σε μια συνεντευξη με τον Xατζηνικολαου πριν κατι χρονια και μου ειχε πεσει το σαγονι οταν την ακουγα να μιλαει. Χμμ εξυπνο villain γυναικειο χαρακτηρα ε? Shizuka Hiou απο vampire Knight με μια πρωτη σκεψη. Παρανοικη πανεμορφη και αδιστακτη προς τους εχθρους της αλλα οχι τελειως ακαρδη [IMG]http://i148.photobucket.com/albums/s38/itachis_love/ShizukaHiou.png[/IMG] Μετα εχουμε και λεμε Hallibel απο bleach [IMG]http://www.quizz.biz/uploads/quizz/29360/14_espadahalibel.jpg[/IMG] ΑΑΑΑΑα και μια που θα σου αρεσει [IMG]http://www.marheavenj.net/codegeass/cornelia.jpg[/IMG]
Αύγ 27 2008 19:15
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Zoro μπορεις να με θεωρεις οτι θελεις δεν θα σου επιβαλλω εγω τι Θα περναει μεσα απο το κεφαλι σου ουτως η αλλως απλετος χωρος υπαρχει μεσα εκει οποτε χωρανε καθε ειδου τρελες ιδεες. Να το προσεξεις ομως γιατι αν αρχισεις και ακους και φωνες θα εχεις σοβαρο προβλημα τοτε. Καλου κακου μην ξαναπλησιασεις τον κυριουλη που σου προσφερει καραμελιτσες. Τωρα για τις εικονες..... εχμ..... Εγω απλα ποσταρω αυτα που μου ζητας με Pm Και αλλου. Δεν φταιω σε κατι..... Και αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο να τα ριχνεις ολα επανω μου. Αν πραγματικα σε ενοχλουν υπαρχει και το delete button δεν θα παρεξηγηθω. Αλλα για να τις κρατας σημαινει οτι σ αρεσουν..........
Αύγ 27 2008 19:08
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

αχ ο L μου.......:blingeye2:........................<3 :lovulovu: γκουχ γκουχ γκουχ τι ηθελα να πω τωρα να δεις....α ναι... 'Η μενεγακη σε πληροφορω ειναι πανεξυπνη. Ειχα διαβασει για την επαγγελματικη πορεια της καπου και γενικα με το τι ασχολειται και ειχα μεινει αναυδη. Περα απο το ολο θεμα της τηλεορασης ειναι ασσος στην επενδυσεις ακινητων' Σοβαρά;δε το δείχνει πάντως όλο μ@@@@@ λεει..... 'Σωσω απο τα εγκληματα θες ε? χμμμ δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο να ειμαι ειλικρινης. Οι γυναικειοι χαρακτηρες στα anime ειναι λιγο παραμελημενοι δυστυχως.' αυτο μου τη σπάει αφάνταστα ρε συ....δεν ειναι δίκαιο.......θελω μια εξυπνη κακια που να μην ειναι ξε......ερμ....εννοω,ελαφρια ντυμενη.Πολλα ζητάω?
Αύγ 27 2008 19:05