Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → iristella

ok,κανενα προβλημα,nice to have you there και καταλαβα ολα τα points σου.sweet dreams dear.
Aug 27 2008 22:46
Photo

iristella → Dark_Venus

Dear D_V san... Να ξεκαθαρισω κατι απο την αρχη... Η λεξη προσηλιτισμος δεν αναφερθηκε απο μενα και ουτε ειχα τετοιο σκοπο ( me is not kami). Aν σου εστειλα καποιο vm σχετικα με κατι που ποσταρες ηταν για την χαρα της συζητησης και οχι να σου αλλαξω αποψη. Δευτερον... η Misa δεν μου αρεσει επειδη με απωθει ο χαρακτηρας σαν συνολο οχι επειδη ειναι γυναικα. εχω βρει παρα πολλους γυναικειους χαρακτηρες που συμπαθω καποιους απο τους οποιους σου παρεθεσα πιο κατω. Τριτον... Yaoi fan δεν ειμαι ουτε εγω απλα το ολο θεμα εγινε ως αστειο στον zoro με βαση συζητησεις που εχουν γινει παλαιοτερα. τωρα το αηδιαστικες το θεωρω ελαφρως υπερβολη (γιατι ηταν οι πιο adorable και σεμνες που βρηκα)αλλα γουστα ειναι αυτα τελειως υποκειμενικα. Τελος συγγνωμη εκ μερους μου για το πρηξιμο I guess the joke went a little too far. Απλα παρατηρησα οτι μου εκανε πλακα παντου και ειπα να απαντησω. Δεν σε θεωρησε κανεις μπαλακι απλα ο χαβαλες ξεφυγε λιγο. Αυτα τα σχετικα ολιγα....:byejg9: Cu!!!
Aug 27 2008 22:41
Photo

monoiristella

ααααααααααχ!τι μου θυμισες τωρα και εχω αρκετο καιρο που τοχω δει και παλι συγκινουμαι...νομιζω η σχεση τους ηταν ενα συνονθυλευμα μισους και αγαπης,υπο αλλες συνθηκες θα ηταν πιστευω αχωριστοι φιλοι,ξερεις απο αυτες τις σπανιες φιλιες...αλλα...ατοιμο DN...βεβαια αυτο τους ενωσε in the first place...
Aug 27 2008 22:26
Photo

Dark_Venus → iristella

καλησπέρα.Παρότι too long τα ποστ σας τα διαβασα. δεν με κολακευει ιδιαιτερα η ιδέα του προσυλητισμού.Θα ήταν σα να ημουν ενα αβουλο πλάσμα χωρις κριτικη ικανότητα πραγμα που κακα τα ψεματα με μειώνει.Θελω να πιστεύω οτι κανένας άνθρωπος όσο έξυπνος και να είναι δε μπορεί να με κάνει να ενστερνιστώ ιδέες που δε με εκφράζουν.οπότε φίλε μου Zoro δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Αλλωστε εχω σχηματίσει αποψη και για τους δυο σας,και η αποψη αυτη δύσκολα μπορεί ν αλλάξει. Νομιζω ειναι φυσιολογικό να μας αρέσουν χαρακτήρες του αντίθετου φύλου.θελω να πώ δε βρίσκω κάτι κακό στο να της αρέσει ο Light η ο L.Οπως δε βλέπω κάτι κακό να σου αρέσει και εσενα η Misa.:) δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το ταξίδι στο Αμστερνταμ γιατι πολύ απλά δε γνωρίζω κάτι που θα μπορουσε να βοηθήσει στην εξέλιξη της συζήτησης.Θα ΄ρωτήσω απλά,ήταν όμορφα;Πέρασες καλά;:)δεν εχω πάει δυστυχώς ποτέ στο εξωτερικό.Πρεπει να ηταν ομορφα.:) δε ξερω τους γυναικειους χαρακτηρες που αναφέρατε,πολυ απλά θα επαναλάβω για 1000 φορα η ενασχοληση μου με τα anime ειναι νεο φαινομενο στη ζωή μου.Αλλα αν αποκαλεις τους χαρακτήρες που ανέφερε η iri χαζούς φαντάζομαι οτι το γεγονός οτι μ αρέσει η sailor moon θα φανεί καπως ακόμα πιο χαζο. Iri μου οντως έχεις μια αξιέπαινη ικανότητα να χειρίζεσαι το λόγο και μπράβο σου γι αυτο.Παρότι οι ιδέες μου ειναι πιο κοντά σ εκείνες του Ζορο ωφείλω να σε παραδεχτώ.:)και οσο για σενα Ζορο δε χρειάζεται να 'παρασύρεσαι' τόσο ευκολα. Οι φωτογραφίες ήταν όντως αηδιαστικές,αν θες την αποψη μου iri,αλλα zoro μου μηπως αν οντως σ ενοχλουσαν να τις εσβηνες; τελος,κανεις σας δεν ειναι κακος ή υπουλος και δεν ειμαι μπαλάκι για να με πάρει κάποιος με το μέρος του.αυτά.το ποστάρω και στους δυο σας.καλη συνέχεια,ελπίζω να μη μου διεφυγε κατι απ οσα υπώθηκαν.c you guys.^_^ D.V.
Aug 27 2008 22:22
Photo

iristella → Franklin

Για το vampire knight manga πηγαινε[B] [url=http://shoku-dan.org/]Shoku-dan :: Fansubs & Scanlations[/url][/B]
Aug 27 2008 22:15
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://gi74.photobucket.com/groups/i278/6IR93RJINF/906e6208-301d-11dc-a240-c7d021e99cb.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 22:11
Photo

iristella → Franklin

εγω μια χαρα παω. Αλλος εχει προβλημα..........XDDDDDDDDD Aπο τωρα και μελετας τα χριστουγεννα? Δεν σε βλεπω καλα......XD
Aug 27 2008 22:07
Photo

Franklin → iristella

αχαχαχαχαχαχα δεν πατε καλα! Τι γελιο..... Αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα :P EDIT: Α! Iri τωρα που το θυμηθηκα, απο που να κατεβασω το manga του vampire knight?
Aug 27 2008 22:05
Photo

iristellamono

Για break δεν ξερω αλλα για brake (στην προσπαθεια του να με συκοφαντησει) σιγουρα. Εγω δεν του κανω τπτ του zoro εκεινος με προκαλει:canthelp:..... Εγω μια χαρα ηρεμη ηρεμη στην γωνιτσα μου ειμαι:blingeye2: και καποιος κακος marimo λεει στους κοινους γνωστους να ποσταρουν Misa φωτος στο profil moy:run:,,,,,,, Ωραια φαση αυτο με την Franklin ετσι...... my space connecting people!!!!!!! Τελος εγω και για Light και για L ειχα ριξει το απιστευτο κλαμα:nanana:. Και στους δυο ειχα τρελη αδυναμια και δεν τους ξεχωριζα. Ιδιως την στιγμη που κοιτα ο Light Και βλεπει τον L απο πανω του πραγματικα σπαραξα εκει:nanana::nanana: (ειμαι λιγο ευσυγκινητη και συναισθηματικη),,, Aκομη δεν εχω κατανοησει εντελως την μεταξυ τους σχεση θα ομολογησω. Δλδ μεχρι ενος σημειου ηταν ο θανατος του ενος η ζωη του αλλου. Παρολαυτα υπηρχε αμοιβαια κατανοηση και αλληλοσεβασμος. Και οταν σκεφτομαι και το βλεμμα του L στην αγκαλια του Light Και το αντιστροφο πραγματικα συγκινουμαι. Πολυ ωραιες σκηνες και οι δυο.........
Aug 27 2008 22:04
Photo

monoiristella

iristella san give him a break του παιδιου!ναι με τη franklin γνωριζομαστε απο πολυ παλια αλλα εχω να τη δω χρονια και βρεθηκαμε απο myspace και μου συστησε το site και εκτοτε καιιιιιιιιιιγομαι ανηλεως!!!!death note rulez και οτι και να λενε για τον Light εγω στενοχωρηθηκα στο τελος...σνιφ σνιφ
Aug 27 2008 21:50
Photo

iristella → Franklin

Koυραγιο franklin swaaaaaan............. Ουτε και εγω μπορω. Εχω λαλησει......... παλι καλα που ειναι εδω ο Zoro και τον πειραζω και ξεχνιεμαι λιγο απο την μιζερια μου..... του εχω γεμισει το profil με One piece yaoi pics με zoro & sanji και εχει φρικαρειXDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 27 2008 21:49
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k141/demon2010/zs_34.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 21:47
Photo

Franklin → iristella

Iri μουυυυυυ! Δεν αντεχω αλλο διαβασμα :(
Aug 27 2008 21:45
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i137.photobucket.com/albums/q229/alai5/yaoi/One%20Piece/SanjiandZoro40.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 21:28
Photo

iristellamono

Οh gomenasai........... Μy mistake.... Χαρηκα πολυ για την γνωριμια mono san!!! (stops for a moment looks down*):terror2: OMG τι γραφει το τερας για μενα? mono san Οπως τα ειπες . Η ενσαρκωση του απολυτου κακου ειναι αυτο το παιδι. Δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του και αρχισε και τις επιστρατευσεις..... Και η πλακα ειναι οτι στο κυριο μερος του συλλογισμου μου συμφωνει!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Ελεος.....:hahaha: Anw μην τον ακους εγω δεν εχω διωξει κανεναν απο το forum. Ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δεν εχω κακομιλησει ποτε (η σχεδον ποτε, μια φορα ενας τυπας τα χρειαζοτανε αλλα εκει ειχα και Mod με το μερος μου να φανταστεις)... Και φιλη της franklin san:wooi2: e? Χαιρομαι!!! Θα τα παμε μια χαρουλα.:congrats:
Aug 27 2008 21:26