Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Umi no Ossan

γιατι γελας εσυ παλι?
Aug 31 2008 00:15
Photo

Umi no Ossan → iristella

Χιχιχιχιχι
Aug 31 2008 00:09
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εισαι κακια.... Να τι εισαι.......
Aug 30 2008 23:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Miiiiisa chan! η dark venus εχει φωτο σου για avatar, πρεπει να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου MUAHAHAHAHAHAHA!!
Aug 30 2008 23:00
Photo

iristella → Belegk

EΥχαριστω για το request ^^
Aug 30 2008 21:35
Photo

iristellaroriconfan

Στο thread σου απαντας σε μενα η στον Niko1451? Γιατι μπερδευτηκα λιγο....... Α! και παλι ευχαριστω που βρηκες το Nayuta χτες......
Aug 30 2008 20:36
Photo

iristella → ellesmira

Ηello..... ειδα το ποστ σου στο "Πως λεγεται αυτο το anime " thread και θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις την διευθυνση του tracker οπου υπαρχει το Nayuta Με την ελληνικη μεταγλωττιση.... (και subbed βολευομαι αν ξερεις XD)... Ευχαριστω πολυ!
Aug 30 2008 00:20
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για ποιο πραγμα το Lol?:hahaha:
Aug 29 2008 17:23
Photo

ενα εχω να πω. LOL teloc!
Aug 29 2008 13:44
Photo

monoiristella

ναι βρε συ ευχαριστωωωωωωωωω!
Aug 29 2008 03:32
Photo

iristellamono

ΠΙστεψε με δεν εχεις δει τπτ απο την πρωην λατρεια του zoro για την Misa .... Αν σου δειξω pms που παιξανε παραλληλα θα φριξεις.........XD Για οτι αλλο θες μην διστασεις να ρωτησεις OK?
Aug 29 2008 03:26
Photo

monoiristella

thanx για το χρονο σου!το φοτομπακετ το ξερα,σε ποια κωδικοποιηση να διαλεξω το χασα λιγο...πολυ κατατοπιστικη!ασχετο.ακομα δεν εχω κραξει τη μισα :p διασκεδαζω με τις ατερμονες εκδηλωσεις λατρειας του zoro:hahaha:
Aug 29 2008 03:19
Photo

iristellamono

Καλησπερα.... Εξαρταται απο το που βρισκεται η φωτογραφια αυτη. Εαν βρισκεται στον υπολογιστη σου την ανεβαζεις on line ειτε στο album που θα δημιουργησεις εδω και πατας δεξι κλικ και κανεις copy paste ειτε πας σε ενα απο τα παρακατω..... [url=http://www.photobucket.com]Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket[/url] [url=http://www.imageshack.com]ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com][/url] κανεις acount ακολουθεις τις οδηγιες και ανεβαζεις την photo απο το pc σου και μετα αντιγραφεις το Link που λεει [U][B]IMG Code - [/B]Forums & Bulletin Boards[/U] Και κανεις paste εκει που θες να βαλεις την εικονα Για οποιαδηποτε αλλη εικονα On line κανεις απλα copy paste.
Aug 29 2008 03:11
Photo

monoiristella

iristella μιας και εισαι εδω να ρωτησω κατι?δεν τοχω πολυ με την τεχνολογια αμα μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω αμα βαριεσαι δεν υπαρχει θεμα...πως ποσταρω φωτογραφια?
Aug 29 2008 03:04
Photo

ax το μαναρι μου την ειχα αυτη την πικ δεν μου ξεφευγουν αυτα ^^
Aug 28 2008 22:18