Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Miiiiisa chan! η dark venus εχει φωτο σου για avatar, πρεπει να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου MUAHAHAHAHAHAHA!!
Aug 30 2008 23:00
iristella
→
roriconfan
Στο thread σου απαντας σε μενα η στον Niko1451? Γιατι μπερδευτηκα λιγο....... Α! και παλι ευχαριστω που βρηκες το Nayuta χτες......
Aug 30 2008 20:36
iristella → ellesmira
Ηello..... ειδα το ποστ σου στο "Πως λεγεται αυτο το anime " thread και θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις την διευθυνση του tracker οπου υπαρχει το Nayuta Με την ελληνικη μεταγλωττιση.... (και subbed βολευομαι αν ξερεις XD)... Ευχαριστω πολυ!
Aug 30 2008 00:20
iristella → mono
ΠΙστεψε με δεν εχεις δει τπτ απο την πρωην λατρεια του zoro για την Misa .... Αν σου δειξω pms που παιξανε παραλληλα θα φριξεις.........XD
Για οτι αλλο θες μην διστασεις να ρωτησεις OK?
Aug 29 2008 03:26
mono → iristella
thanx για το χρονο σου!το φοτομπακετ το ξερα,σε ποια κωδικοποιηση να διαλεξω το χασα λιγο...πολυ κατατοπιστικη!ασχετο.ακομα δεν εχω κραξει τη μισα :p διασκεδαζω με τις ατερμονες εκδηλωσεις λατρειας του zoro:hahaha:
Aug 29 2008 03:19
iristella → mono
Καλησπερα.... Εξαρταται απο το που βρισκεται η φωτογραφια αυτη. Εαν βρισκεται στον υπολογιστη σου την ανεβαζεις on line ειτε στο album που θα δημιουργησεις εδω και πατας δεξι κλικ και κανεις copy paste ειτε πας σε ενα απο τα παρακατω.....
[url=http://www.photobucket.com]Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket[/url]
[url=http://www.imageshack.com]ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com][/url]
κανεις acount ακολουθεις τις οδηγιες και ανεβαζεις την photo απο το pc σου και μετα αντιγραφεις το Link που λεει [U][B]IMG Code - [/B]Forums & Bulletin Boards[/U] Και κανεις paste εκει που θες να βαλεις την εικονα
Για οποιαδηποτε αλλη εικονα On line κανεις απλα copy paste.
Aug 29 2008 03:11
mono → iristella
iristella μιας και εισαι εδω να ρωτησω κατι?δεν τοχω πολυ με την τεχνολογια αμα μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω αμα βαριεσαι δεν υπαρχει θεμα...πως ποσταρω φωτογραφια?
Aug 29 2008 03:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ax το μαναρι μου την ειχα αυτη την πικ δεν μου ξεφευγουν αυτα ^^
Aug 28 2008 22:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed