Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xαιρομαι που σου αρεσει..... Ναι ειναι οντως πολυ ωραια και συγκινητικη σειρα. Και αν φτασεις και πιο κατω θα δεις μια τελεια σκηνη......... Ο Κaname καλος ειναι ο κακομοιρης.....(θα καταλαβεις γιατι τον λεω ετσι).... Μην ψαρωνεις που βγαζει δοντακια και αγριευει. Ολα για το χατηρι της Yuuki τα κανει και ας μην φαινεται με την πρωτη ματια. Σκεψου οτι κανονικα τον Zero αν δεν ηταν η Yuuki Θα τον ειχε ξεκανει με το που βαμπιριαζοτανε οριστικα....
Sep 01 2008 15:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ααααα τσεκαρα σημερα το πρωτο μανγκα του vampire knight Και πορωθηκα αγρια! Δικιο ειχες ειναι γαματο! (και εχει και καλα μανουλια!) Και εχω μια απορια. Αυτος ο kaname που ειχε σωσει την yuuki πριν 10 χρονια ειναι πραγματι καλος η το παιζει? (spoileriase me!) Τωρα ειμαι στο επεισοδειο 9 (γιατι δεν την παλευα με τα μανγκα) πολυ γουσταρω τον χαρακτηρα του zero-κρυφοβαμπιρωτος! Ευγε ευγε Ιριστέλλα excellent anime taste!!:hahaha::hahaha:
Aug 31 2008 13:45
Photo

WOOOOOOOOOOOOOOW SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIii O LIGHT KAI O L SE DRASI!!! KAI O 8EOS L EINAI SEMEEEE!!! WOOOOW!!! I QUIT!!!! U WIN!
Aug 31 2008 02:54
Photo

Will this make you behave for the rest of the night?^^ [IMG]http://i239.photobucket.com/albums/ff304/HellWard3-WellsideGossip/LightxL/DNyaoi03.jpg[/IMG]
Aug 31 2008 02:13
Photo

iristella → Umi no Ossan

Μιsaki εισαι και φαινεσαι:oo:!!! Και μαλιστα οχι με την εννοια του υποκοριστικου του Misa αλλα με την εννοια του anime χαρακτηρα:oo::oo::oo: Αντε ορεξη που βρηκατε βραδυατικα............... οοοοοοοοοο:knock-knock:
Aug 31 2008 02:05
Photo

Υare yare......Raito ειπα καλο μου ........Τον Light εννοω οπως τον φωναζουν οι γιαπωνεζοι. Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα.
Aug 31 2008 02:03
Photo

Umi no Ossan → iristella

γκουχ γκουχθελεικLγκουχ γκουχ !!!!! Κ οχι δεν μου εκατσε στο λαιμο κατι...Απλα στην ειπα Misaki !!!!!!!!
Aug 31 2008 02:02
Photo

Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN! ποιος ειναι ο ραικα? Lol αληθεια τωρα μου διαφευγει λιγο..
Aug 31 2008 02:00
Photo

jimmare → iristella

Οτι πεις...
Aug 31 2008 01:53
Photo

iristella → jimmare

Κανε μια καλη σε παρακαλω και βαλε το quote μου σε spoiler γιατι και να το βαλω αν αποκαλυπτεται απο σενα ειναι δωρον αδωρον.
Aug 31 2008 01:49
Photo

Πιου πιου εγω δεν ειμαι η μισα και ουτε θελω να γινω οποτε η Dark Venus δεν πηρε κατι στο οποιο εχω δικαιωμα η αποψη. Τωρα απο την αλλη αν εσυ νιωθεις οτι σου κλεβει την ταυτοτητα που θα ηθελες να ειχες θα πρεπει να την διεκδικησεις απο μονη σου και οχι βαζοντας μπροστα ατομο με χαρακτηρα του Raito kun...... Eγω ειμαι φιλειρηνικο και φιλησυχο νυκτοβιο πλασμα που καθεται κουλουριασμενο σε καρεκλες και καταναλωνει μαζικες ποσοτητες γλυκων..... [url=http://www.youtube.com/watch?v=M9dSsRkFyw0]YouTube - L's theme[/url]
Aug 31 2008 01:36
Photo

με φωναξε ο δουλης ή ιδεα μου?? δεν ειμαι κακια.. εγω φταιω που σε ενημερωνω για το καλο σου... οοοοοχι εγωωωωω...εγωω φταιω!!
Aug 31 2008 01:33
Photo

Umi no Ossan → iristella

Καταπληκτικη !!!!! Απο ενα σημειο κ μετα..... ειπα να γελασω κ γιατι το γελιο κανει πιου-π... εεε καλο !!!!!
Aug 31 2008 00:28
Photo

iristella → Umi no Ossan

Φανταστικη δεν ηταν? Πηγαινε τωρα στο Batman Thread να διαβασεις το σεντονακι μου. Και επιπλεον γιατι αλλο γελας? [IMG]http://www.anime.gr/forums/members/iristella-albums-ohayo-picture4863-th-joker.gif[/IMG]
Aug 31 2008 00:19
Photo

Umi no Ossan → iristella

Μου εμεινε απο την ταινια !!!!!!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Κ οχι μονο γι'αυτο !!!!!
Aug 31 2008 00:18