Community Status Updates
Zoro → iristella
Εγινε misa-chan,u may attend the wedding!!:bleh:
[IMG]http://img73.imageshack.us/img73/7922/misamisa2kb4cm7.jpg[/IMG]
Sep 24 2008 16:18
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Nαι το ακουω πολυ συχνα το απαλευτη και δεν μπορω να καταλαβω γιατι XD...Kαι εμενα μου αρεσει πολυ ο Zoro σαν χαρακτηρας αλλα ειναι γεγονος οτι ολο κοιμαται... To σιγουρο ειναι οτι με τετοιους χαρακτηρες κανονικα ριχνω το σφαξιμο....... Anw παω να τσεκαρω και την sig σου τωρα (δεν ειναι αυτη με zoro Και hitsugaya?)
Sep 24 2008 16:12
donald13 → iristella
Μια χαρα κοριτσάκι... ξέρεις μπηκαμε σε κανονικούς ρυθμούς χειμώνα πλέον... Είπα και εγω ουτε ενα γεια δεν μας λέει πια....
Sep 24 2008 15:27
Zoro → iristella
Ειδες,ουτε που με ξερει και ηδη με εχει καταλαβει πληρως και θελει και να με παντρευτει:kakaka:,το χω το χω!!XDD
Sep 24 2008 14:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[B][I][COLOR=black]three swords seem like he s compensating for smth isn t he?[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B]
[COLOR=#000000]Απαλευτη εισαι! Δεν νομιζω ρε, ο Ζορο βγαζει μια βαρβατιλα-μια σοβαροτητα (περιπου) Και εχει κι αυτο το διαβολικο βλεμμα σε στελνει Δηλαδη αμα ηταν hondo hitto Θα τον παντρευομανε (βλαχικο) subito! Οσο για την prof pic, τα σπαει το ξερω αλλα ρε γαμωτο τν βρηκα σε πολυ χαμηλη αναλυση.. Την υπογραφη μου την ειδες? Κι αυτη ειναι απιστευτη xD[/COLOR]
Sep 24 2008 13:10
iristella → Zoro
Mετα την εξεταστικη αυτα και ενα ενα...... Ευχαριστω για το καλωσορισμα και θα φροντισω να σου γινει αισθητη η επιστροφη μου τις προσεχεις ημερες........ (you know what i mean)
Sep 24 2008 00:16
Zoro → iristella
iri-chan is back:wooi2::nbleed:
[παρ οτι το ξερω εδω και μερικες ωρες ας το κανω επισημο!!XDD]
....GROWL!!
The forum is crumbling with your return!!
Beware everyone,spam posting misa hime is back!!:kakaka:
Nice to have u back,u still haven't answered me in some threads:hehehe:
Sep 24 2008 00:13
Πεταγομαι mode active,,,,,,,, κοιτα για τον φιλτατο συμφορουμιτη Zoro δεν μπορω να απαντησω (ο ιδιος ξερει καλυτερα XD) αλλα μια φορα για τον anime χαρακτηρα το γονιδιο του latin lover δεν νομιζω οτι το εχει...... του Latin sleeper εχει μαλλον XDDDDD......(three swords seem like he s compensating for smth isn t he? Unless he can indeed enter yonturyuu mode which i seriously doubt from what i m hearing:hahaha:)
Και πολυ πλακα η profil pic!!!!!
Sep 24 2008 00:09
iristella → donald13
heyyyyyy τι γινεται? μετα απο πολλες μερες που ημουν με χαλασμενο Keyboard ειπα να πω ενα γεια να δω τι κανεις....... Πως παει ολα καλα?
Sep 23 2008 23:33
Οχ εχουμε δουλεια δηλαδη ε? Ξεκινα απο vn απαντησα μολις!
Sep 23 2008 22:45
ασε γιατι και εγω τοσες μερες εβλεπα και ηθελα να ποσταρω και δεν μπορουσα και ειχα αφρισει απο το κακο μου........
Sep 23 2008 22:44
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIii
okairi, iristella-chwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
some interest in this forum has appeared at last xD
Sep 23 2008 22:29
iristella → Radagast
hey radagast kun τι κανεις? Ελπιζω ολα καλα ^^ sorry Που αργησα να απαντησω αλλα το πληκτρολογιο μου τα ειχε παιξει και ειχα ουσιαστικα μεινει χωρις pc τοσες μερες..... Kαλα παει η εξεταστικη περασα αρκετα μαθηματα αν και δυστυχως οχι ολα. Τουλαχιστον ομως σημερα ξεφορτωθηκα ισως το πιο δυσκολο απο ολα και ειμαι πολυ χαρουμενη. Μπροστα σε αυτο ολα τα υπολοιπα ωχριουν^^....Εσυ ολα καλα? Πως τα πηγες με την εργασια?
Sep 23 2008 21:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed