Community Status Updates
iristella → Zoro
Χμμμ δεν ξέρω τι έχει λήξει σε μένα αλλά σε σένα σίγουρα σου έχουν λήξει τα χάπια που παίρνεις....... Δεν βλέπω να μου άφησε ο Prince κάτι στο profil μου.
Mar 06 2009 04:05
iristella → The Tragic Prince
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/roberto.jpg[/IMG]
Hello!
Mar 06 2009 04:03
Zoro → iristella
Χαίρομαι που σε σενα έληξε κάτι άλλο ενώ,εδώ και καιρό,αλλά όχι το γάλα και με θυμήθηκες με τις ικανοτητές σου...δεν θα το ξεχάσω.:wooi2:
υγ:ο prince μόλις εγκατέστησε καθρέφτη στο προφίλ σου.:hahaha:
Mar 06 2009 03:55
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol!!!!! αυτά μην τα λες παραέξω.:hahaha::hahaha:
Καλά είμαι. Ξεκουράζομαι λίγο μετά την εξεταστική.Επιτέλους ηρεμία. Εσύ όλα καλά?
Να σου πω μια φωτογραφία θέλω από εσένα. ΠΕριλαμβάνει δυο αγόρια και ένα τριαντάφυλλο. Ε? τι λες?
Mar 06 2009 01:03
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Ρε ειρηνουλα κοιτα δω : Posts Per Day: 6,60
Οταν μπηκα στο φορουμ ηταν στο 18... τι ειναι αυτα που καμεις πια?
xaxaxxaxxaxaxax :P
Αστειευομαι αλλα πλακα πλακα εχεις πεσει :P
Aτοιμη εκπαιδευση!
Πως εισαι?
Mar 06 2009 00:59
Neuro → iristella
Kukuku επεστεψα οστε να φερω τον τρομο XD εγω ειμαι ετιμος εδω και 5 μινες πιγενω karate ! Οποτε εχω πιθανοτιτες επιβιοσεις ! Στο επομενο meeting που θα ειμαι ειναι οι προβολες και το επερχομενο cosplay...θα σε περιμενω kukuku
Mar 05 2009 23:05
iristella → Serestrum
Κιll everyone....... Leave no one alive..........
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r231/patriotsbabe5412/Pictures/evil.gif[/IMG]
Mar 05 2009 22:25
iristella → Neuro
Prepare to die btw........ Από τοσες φώτο που με πήρες την χειρότερη βρήκες να βγάλεις και μάλιστα εβαλες και συνεφάκια από πάνω....... Στο επόμενο meeting Που θα σε πετυχω κανε την προσευχή σου.
Mar 05 2009 20:20
Loke → iristella
ποια εξεταστικη? κανονικα ειχαμε απο τις 7 ιανουαριου... και τη χασαμε λογο καταληψης. ~uguu.
στο pc τι του εκανες βρε και το διαλυσες?
Mar 05 2009 12:53
iristella → Loke
Kανονικά έπρεπε να με ευγνωμονείς που δεν έβαλα επιλογές Kakashi, sasuke, Pain, Orochimaru /random male character/ self with kage bunshin με over 9000 ψήφους :hahaha:...
Το Pc έχασε το τροφοδοτικό του και μαζί με αυτό και την μνήμη Ram και παρολίγο τον δισκο, αλλά το έφτιαξα και τώρα είμαι back on action to keep the peace/make your lives miserable (your choise):hahaha:...
Eσυ όλα καλά? Εξεταστική έδωσες η μπααααα?
Mar 05 2009 11:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed