Community Status Updates
iristella → Franklin
Αwww Franklin μου Arigato!!!! Ganbatte ne???
[IMG]http://i200.photobucket.com/albums/aa43/tara4658/love-22.jpg[/IMG]
Mar 12 2009 16:19
Franklin → iristella
Iri μου! Δε χανομαστε :) U'll always be the best captain! lovu lovu :P
Mar 12 2009 16:13
iristella → kelborn3
To post στο naruto γενική συζήτηση σβήστηκε. Την επόμενη φορά που θα θες να μου πεις κάτι το οποιό είναι εντελώς άσχετο με το ευρύτερο θέμα του thread δοκίμασε vms, pms, msn ή irc. Ιn any case DONT SPAM. Δεν είσαι νέος χρήστης και από προσωπικές συζητήσεις ξέρω ότι έχεις επίγνωση της διαφοράς spam post και μη οπότε σου επαναλαμβάνω για αλλη μια φορά ότι αυτό που κάνεις δεν σε τιμά.
Από εκεί και πέρα για να απαντήσω στην ερωτηση σου το post το οποίο είχε γίνει στο bleach γενική συζήτηση είχε δημιουργηθει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σαφές και κατατοπιστικό (μετά από αρκετή σκέψη). Εφόσον εξυπηρετεί και το naruto γενική συζήτηση (τροποποιημένο ανάλογα) δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην μπει και εκεί. Σκοπός μου στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η καλύτερη κατανόηση του τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες και όχι η πρωτοτυπια.
Eλπίζω να σε κάλυψα
Mar 12 2009 14:51
iristella → Orion19
[COLOR=Black][B]Lol!!! Τώρα το είδα το vm. Να την χαίρεσαι την μανούλα σου ρε συ! Και να χαίρεται και η μανούλα σου εσένα πάνω από ολα. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες!!!!! Χαίρομαι που πέρασες τέλεια...............
Τα δικά μου τα έμαθες πάνω κάτω....... Όσο για το τακούνι φέρτο να το δείρουμε παρέα........:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:[/B][/COLOR]
Mar 11 2009 04:47
Orion19 → iristella
Hee hee. Καλά είμαι. Είχε γενέθλια η μητέρα μου σήμερα. Πήγαμε να πάρουμε κραγιόν και μασκάρα και διάφορα καλωπιστικά, αγοράσαμε απο ασιατικό μάρκετ κάποια πράγματα και μετά πήγαμε σε classic American Diner και ΣΚΑΣΑΜΕ! Μιλάμε, διακόσμηση 50's 60's, μουσική επίσης και ΚΑΛΟ φαί. Εννοώ, καλή ποιότητα. Τώρα είμαστε ευχάριστα σκασμένες και καλοπερασμένες. Χα χα. Εσυ, πως είσαι my Haruhi? Να φέρω το τακούνι να το δείρω το gigantic bug?
Mar 10 2009 23:42
iristella → Orion19
Κοπέλα μου τι κάνεις???? η μάλλον πατέρα τι κάνεις? αν κρίνω από τα σετάκια μας......
Mar 10 2009 23:37
iristella → ssj2sanji
Μάλλον θες να πεις no more spoilers for you! και ότι θα μπορείς να μπαίνεις στο chapter χωρίς να ανησυχείς για τα ακάλυπτα spoilers, γιατί θα φροντίσω να είναι καλυμμένα.
Γενικά είναι τέτοια η φάση της σειράς όπου όλοι έχουν τρελή αγωνία για την συνέχεια και πορώνονται με το παραμικρό και αρχίζουν και πλάθουν θεωρίες συνωμοσίας. Φυσιολογικό και αναμενόμενο μενμ not so good για το συνολο της συζήτησης δε.
Anw καλή συνέχεια and have fun!
Mar 10 2009 22:30
ssj2sanji → iristella
thanks iristella για την κατανοησει.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να τους επειρεαζαι ολους το spoiler.No more spoiler tags for me then.......lol
Mar 10 2009 22:12
iristella → ssj2sanji
Ηello... Αναφορικά με το naruto latest chapter discussion thread. Xαλάρωσε δεν προσπάθησα να σου πάρω το κεφάλι ή κάτι τέτοιο (βασικά το δεύτερο ποστ που εξηγούσα γιατί δεν είναι έγκυρο δεν πήγαινε καν σε εσένα αλλα στα παιδιά που πήγαιναν να αρχίσουν συγκρίσεις). Απλά το θέμα με τα ψεύτικα spoilers είναι ότι ουσιαστικά ο καθένας μπορεί να ποστάρει οτι μα ότι του κατέβει στο κεφάλι (απο doujinshi μέχρι να γράψει ο ίδιος fanfiction) και να αποπροσανατολίσει την συζήτηση σε τρελό βαθμό και να καταστρεψει το thread ουσιαστικά. Γι αυτό αν θες να ποστάρεις κάποιο σποιλερ διάβασε το πρώτα από όλα, και σιγουρέψου ότι είναι έγκυρο (ή ότι τουλάχιστον έχει υπερβολικά πολλές πιθανότητες να είναι)...
Αυτα.... :gotit:
Εdit...... Μου αρέσει που είσαι ένα από τα (αρκετά ομολογουμένως) άτομα που είχα κατά νου όταν άρχισα να φωνάζω για τα spoiler tags αναφορικά με τις εξελίξεις στα spoilers... Και πας και μου βρίσκεις σποιλερς μόνος σου:hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 10 2009 21:48
iristella → alamas
Hello!
Μετακίνησα την αναζήτηση σου που ήταν σε ξεχωριστό thread και την έκανα merge στο κατάλληλο thread για αυτήν την δουλειά[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2-59.html"] που είναι το πως λέγεται αυτό το anime?[/URL]
To post σου στο "Απο που μπορώ να κατεβάσω αυτό το anime/manga σβήνεται καθότι είναι off topic και όπως σου προανέφερα έχει ήδη μεταφερθεί στο κατάλληλο thread.
Καλή συνέχεια.
Mar 08 2009 18:06
Serestrum → iristella
σε εκανα κολιτσακι...
σε φανταζομαι να παιρνεις εκεινο το υφος ''παρε μου παγωτο ή ψοφα'' ...
XD
Mar 08 2009 16:42
Zoro → iristella
καταραμένες συμφωνίες,καταραμένες συμφωνίες,καταραμένες συμφωνίες...πότε περναει αυτή η βδομάδα;[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/1323/tsk.gif[/IMG]
Συγγνώμη που αυθάδιασα και σήκωσα κεφάλι kami-sama...δεν θα ξαναγίνει,your misa-chan will be faithful.:nanana:
Mar 08 2009 15:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed