Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lokeiristella

awwwwwwww :33333 οσο για τον sera, i would rather not to xD
Μάι 03 2009 19:59
Φωτογραφία

iristellaLoke

Ι know dear that it s a snapshot i just wanted to show you how much i liked it. [SIZE=1]Kαι παραδέξου το και εσύ. Μπορείς να φανταστείς τον Seraphimon ala chi.:hahaha::hahaha::hahaha:[/SIZE]
Μάι 03 2009 18:57
Φωτογραφία

Lokeiristella

χεχ, ηθελα να βαλω για ava, τη σκηνη με το μαγιο σε gif, αλλα βρηκα αυτη τη pic προχειρη ^_^. Για τη chi do as u wish, snapshot ειναι οχι δικο μου fanart or something xD
Μάι 03 2009 18:01
Φωτογραφία

iristellaLoke

i did...... πριν το πάρεις εψαχνα να βρω ασορτί εικόνα για avi ώστε να το τσιμπίσω εγώ και μου το έκλεψες μέσα από τα χέρια. Oh well i guess finders keepers .... Βάλε καμια πιο ντυμένη όμως για avatar πουλάκι μου. Την βλέπω σε κάθε σου ποστ την mio αεράτη αεράτη και φοβάμαι μην πάθει πνευμονία. Btw εσύ είδες με τι παρομοίασα τoν αγαπητό Seraphimon στο[URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1636-%D4%E9-%EC%E5-%F6%F4%E9%DC%F7%ED%E5%E9-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-10.html"] Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum[/URL]? (i gave you credits too) Την συγκεκριμένη pic σκέφτομαι να την κάνω avatar σε chi σετάκι όταν με το καλό το δώ το Chi s sweet home/new adress.
Μάι 03 2009 15:40
Φωτογραφία

Lokeiristella

πηρες χαμπαρι το νεο μου set? we got matching moe set's :33333
Μάι 03 2009 07:19
Φωτογραφία

iristella → laraska

Το warning λήγει ακριβώς σε 30 μέρες. Please pay more attention to your posts δεν ήταν η πρώτη φορά που το είχα πει γενικότερα για τα spoiler tags αλλά και που το είχαμε συζητήσει μαζί συγκεκριμένα.
Μάι 02 2009 03:28
Φωτογραφία

laraska → iristella

ξεχαστηκαμε δεσποινις ... το γουορνινγκ ποτε ''φυεγει'' ?
Μάι 02 2009 03:23
Φωτογραφία

iristella → Erebos

heyz.... Να σου πω. Αν και το Death Note anime thread είναι στον τομέα μου δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Death not(e) + Warner Brothers. New Movie thread. Οπότε δεν μπορώ να μεταφέρω post εκεί. Αν είναι πές τον σε κάποιον global πχ odin ή Sponis. Aλλά εδώ που τα λέμε περισσότερο μπέρδεμα θα προκαλέσουν από άποψη ημερομηνιών και ψαξίματος παρά καλό. Aσε που πολλά από τα post πιθανόν να αναφέρονται και στην επερχόμενη ταινία αλλα και στο anime.
Μάι 01 2009 20:58
Φωτογραφία

Erebos → iristella

[I]Kombawa![/I] Πήρα μυρωδιά το καινούριο [URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/7098-death-not-e-warner-brothers-new-movie.html"]Death not(e) + Warner Brothers. New Movie[/URL] thread και θυμήθηκα μερικά posts που είχαμε κάνει στο [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-post222492.html#post222492"]Death Note[/URL] thread. Μήπως μπορεί να γίνει το κατάλληλο "κόψε-ράψε" για να μεταφερθούνε τα σχετικά posts στο νέο thread? Just saying. :)
Μάι 01 2009 18:22
Φωτογραφία

iristella → Yo! Master

Πολλούς αριγάτους για τα καλά σου λόγια! Με την σειρά έχω ρίξει πολύ γέλιο. Η Yui είναι τόσο κοσμάρα που πραγματικά δίνει νέο ορισμό στην έκφραση "συνδεση με Κάιρο". Μου θυμίζει την Ιταλία από το Hetalia ΧDDD.... Το ending και εμένα μου αρέσει. Και σαν τραγούδι όχι μόνο σαν video clip. Γενικά προς το παρόν τουλάχιστον η σειρά δεν έχει δώσει πολύ βάρος στον τομέα της μουσικής αλλά το humor και το moe overdose αποζημιώνουν και με το παραπάνω.
Απρ 29 2009 22:12
Φωτογραφία

iristella → RAvENTE

Thank you very much! Τι κάνεις? Ελπίζω ολα καλα
Απρ 29 2009 20:30
Φωτογραφία

iristella → Yagami Light

Το πρώτο thread το οποίο έφτιαξες για πρόταση μετά το Death Note έγινε merge στο Anime Recommendations thread. No need for you to make a second one.... Eπίσης δεν επιτρέπονται greeklish στο forum.
Απρ 29 2009 14:33
Φωτογραφία

Yo! Master → iristella

Κι εγώ μόλις πρόσεξα το καινούργιο σου Avatar. *thumbs up* Όχι μόνο βρίσκω το [b]K-On![/b] εν συνόλο ευχάριστο αλλά το ED ειδικά μου αρέσει τόσο ώστε να το βλέπω κανά-δυο φορές τη μέρα. Δεν είναι κανένα φοβερό τραγούδι, αλλά ο συνδυασμός του ότι είναι πιασάρικο, το video-clip στυλ (που καλό animation even), & γενικός ότι είναι όμορφο βοηθάει. Και τα ίδια τα κορίτσια συμβάλουν επίσης. ;) :)
Απρ 29 2009 14:19
Φωτογραφία

RAvENTE → iristella

:o nice avatar :P
Απρ 28 2009 21:53
Φωτογραφία

Lokeiristella

~uguu NOT! btw the cake was a lie, i know what i am talking about but u definately don't want to know the details.
Απρ 28 2009 21:00