Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → iristella

puh - πςςςς... ασχημα σου εκατσε... τουλαχιστον θα συγκεντρωθεις στις σπουδες... ναις... με το καλο... εισαι μυαλο απο τα λιγα... [COLOR=Yellow]( ευτυχως... )[/COLOR] φχαστω,νασαι καλα... αμεν κανω να τελειωνω... ζματς... θα τα ξαναπουμε... γιου ντεβιλ XD
May 05 2009 17:24
Photo

iristella → Serestrum

Δουλίτσα δεν βρήκα τελικά. Έψαξα αλλά όλο σε κάτι ******** έπεφτα. Επικεντρώθηκα πιο πολύ στο διαβασμα αυτην την περίοδο και δουλειά από πτυχίο και έπειτα. Καλή επιτυχία και καλή υπομονή μεχρι την άλλη τετάρτη. Και φυσικά καλή ξεκούραση μετά.
May 05 2009 17:18
Photo

Serestrum → iristella

σα βα σα βα... την αλλη τεταρτη ξεμπερδευω... εσυ καλα? βρηκες δουλιτσα? βολευτηκες? καιρο ηθελα να σε ρωτησω... αν επιτρεπεται βεβαια...
May 05 2009 17:08
Photo

iristella → Serestrum

Τhanks κούκλε. Να σαι καλά! πως πάνε τα διαβάσματα?
May 05 2009 16:39
Photo

Serestrum → iristella

χρονια πολλα στη μουρη σου...
May 05 2009 16:25
Photo

iristella → Orion19

Koπελιά μπες κανα msn.
May 05 2009 01:01
Photo

RAvENTE → iristella

[B][COLOR=Blue]Καλά μωρέ -.-[U] εξετάσεις……[/U][/COLOR][/B]
May 04 2009 18:45
Photo

iristella → Shiro_Tamori

Ahaaaaaa......[I] *sudden realisation*[/I] Κοίτα το ότι αναφερόσουν στο Warhammer μια φορά το έπιασα . Tώρα οι περαιτέρω αναφορές ήταν κάπως too much για μένα να ξέρω... Οπότε νόμιζα ότι μπερδεύτηκες με κάποιο ανάλογο game thread και είπα να σου πω να κάνεις εκεί το ποστ. Αναφορικά με τα υπόλοιπα, γνώμη σου και απολύτως σεβαστή. Διαφωνώ μεν για πολλούς και διάφορους λόγους (με τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς όχι για τον Slaanesh) αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση.
May 04 2009 18:39
Photo

Shiro_Tamori → iristella

Warhammerάδικη αργκό dearie. Ο Slaanesh στο Warhammer είναι ο Chaos God της σεξουαλικής διαστροφής και ανωμαλίας, οπότε άνετα μπορούμε να του αποδώσουμε τη δημιουργία αυτών των πραγμάτων στην έκφανσή του ως Ya Oi, ο Έκφυλος :P. Εδώ για περισσότερες πληροφορίες: [URL]http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Slaanesh[/URL]
May 04 2009 18:22
Photo

iristella → Shiro_Tamori

ΟΚ you got me..... Τι εννοείς με[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=307714#post307714"] αυτό[/URL] σου το post στο Yaoi(anime) thread? Μήπως μπερδεύτηκες και έγραψες σε άλλο thread από εκεί που σκόπευες αρχικά? Γιατί το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι.....:nosey:
May 04 2009 18:11
Photo

Yagami Light → iristella

Α μάλιστα, δεν είχα καταλάβει τον λόγο ύπαρξης των spoiler. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω να μείνει το topic μου unmodified:D
May 04 2009 11:27
Photo

iristella → Radagast

LOl ναι από εκεί μπερδεύτηκα και το είχα και αγχός..... In any case καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
May 03 2009 23:56
Photo

Radagast → iristella

Χαχα σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν γιορτάζω. hehe. Προφανώς σε μπέρδεψε το "Today" το πρόγραμμα με τα "?" αλλά καμία σχέση η γιορτή μου είναι Νοέμβριο. :) Busy με την πτυχιακή είμαι ελπίζω ως το τέλος του week να έχω τελειώσει. In any case θα τα πούμε, φιλιά και σε σένα και καλά να περνάς. :) :byejg9:
May 03 2009 23:45
Photo

iristella → Radagast

Φίλιππε χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!!! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένος. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και πάντα με υγεία! Φιλούρες!!!!
May 03 2009 22:41
Photo

iristella → Yagami Light

Λίγο προσοχή με τα spoilers έμμεσα ή άμεσα στο Death Note thread. Χρησιμοποίησε το spoiler tag όταν κάτι από αυτά τα οποία λες αποκαλύπτει σημαντικό στοιχείο της πλοκής.
May 03 2009 22:12