Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Τι λες κοπελα μου χαιρομαι που σου αρεσαν! Πες μου τωρα, ποιο σου αρεσε πιο πολυ; Εγω πιστευω εκεινο με την κουκλα... εεεεε;;;; Οσο για τα διαβασματα... WHAT? Για τετοια με εχεις; Χιχιχι!! Καλα μωρε αν και ξεκινησαμε με αλγεβρα.. κι εφαγα μια ηττα... Εχουμε καιρο να βρεθουμε ε; btw πως σου φανηκε το μικρο λολι κουρεμενο; χιχιχι
May 19 2009 14:36
Photo

MisaYoshiko → iristella

hehe του δινω του δινω:Ρ
May 19 2009 14:12
Photo

iristella → MisaYoshiko

Glad to hear that! Και μένα με έχουν βολέψει απίστευτα οι mangatraders γιατί έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία από τίτλους, καλή ποιότητα scanlation και καλή ταχύτητα. Και πάνω από όλα γλιτώνει κανείς το εκνευριστικό λαγγάρισμα όταν αλλάζει σελίδα. Οπότε όρμα και δώστου να καταλάβει XDDDD.
May 19 2009 12:57
Photo

MisaYoshiko → iristella

ευχαριστω για την προταση σου στην Mysticismlover του mangatraders...δε το ηξερα και μου φανηκε πολυ χρησιμο:D:D
May 19 2009 11:39
Photo

iristellaAnelis

Glad to hear you are all right girl! Μια χαρούλα και εγώ. Διαβασματάκι έχει πέσει πολύ αλλά την παλεύω. Και έχω μείνει πίσω στο K-ON dammit!!!!!.Πέφτω και στα doramas σιγά σιγά...... και η ημέρα έχει μόνο 24 ώρες Τ^Τ
May 18 2009 20:37
Photo

Anelisiristella

domo iri chan :) καλά κάθομαι και απολαμβάνω my newly found life, εσύ καλά;
May 18 2009 19:38
Photo

iristellamono

Mio <333333333333333333333333333 (i love that girl - in a totally innocent non sexual/yuri way) Χαίρομαι που τα πέρασες τέλεια κοπέλα μου. Καλή επιστροφή εύχομαι! Εγώ έχω ψοφήσει στο διάβασμα. Τ^Τ Το Κ-ΟΝ δεν το εχω προλαβει γιατί έχω λιώσει στο Dogs: Bullets and Carnage. Badou is such a sweety, but Haine absolutely ROCKS! And the blood,,, Oh the blood is flowing. I love the twins too...*slaps herself to reality* Kαλή διασκέδαση εύχομαι για το υπόλοιπο της εξόρμησης και θα τα πούμε σύντομα. Πολλά φιλιά!
May 18 2009 15:55
Photo

monoiristella

[IMG]http://danbooru.donmai.us/data/dcb6ca082656d84569646ac4129c4561.jpg[/IMG] Random Mio pic spam μιας και δεν είμαι στο pc μου...XD Iri chaaaaaaaaan τι κάνεις? Εγώ απόψε γυρνάω...Οι Ska-p τα σπάσανε όμως:fromabove: Άσε είδα και το τελευταίο K-ON και έπαθα moe-kawaii-goutsou goutsou overdose:drink::Blissfull::bath:
May 18 2009 15:28
Photo

iristellamono

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y170/Gumballtiger/2003500757712164577_rs.jpg[/IMG]
May 18 2009 15:12
Photo

iristella → mysticismlover

Το συγκεκριμένο ναι. Από πλευρά υπόθεσης είναι από τα καλύτερα. Απίστευτοι πρωταγωνιστές, πολύ ωραίο σχέδιο και πολύ τέλεια υπόθεση. Ξεφεύγει σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τα κλισέ του είδους (+ the smexyness factor is over 9000) .Το μόνο κακό είναι ότι είναι μεγάλο[URL="http://www.mangafox.com/manga/haru_wo_daite_ita/?no_warning=1"] (14 volumes)[/URL] οπότε είναι αρκετά απαιτητικό οικονομικά. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις πάντως να το παρεις από την αρχή γιατί τα γεγονότα των OVAS παρουσιάζονται πολύ ωραιότερα και αναλυτικότερα στο manga. Mια εναλλακτική λύση είναι να το κατεβάσεις [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/1296"]από mangatraders[/URL] (θέλει εγγραφή)και να το βλέπεις στο pc (που σαν διαδικασία είναι λιγότερο εκνευριστικό απο το να περιμένεις την σελίδα να φορτώσει + μπορείς να κάνεις zoom όταν κάτι δεν βλέπεις καλά και θες να το παρατηρήσεις περισσότερο). I hope i helped!
May 17 2009 18:41
Photo

mysticismlover → iristella

arigatoo!!! ^^ το θέμα είναι ότι εγώ τα manga δε θέλω να τα διαβάζω online =/ οπότε το ερώτημα είναι το εξής πιστεύεις ότι αξίζει να το αγοράσω? =)
May 17 2009 18:25
Photo

iristella → mysticismlover

Με αφορμή το ποστ σου στο currently watching anime Που είπες ότι είδες τα OVAS του Haru wo daite ita I strongly recommend to read the manga. Καλύπτει πολύ περισσότερη υπόθεση από ότι η animated εκδοχή και είναι imho κλάσεις ανώτερο και σε character development και σε εξέλιξη της πλοκής. Να προειδοποιήσω μόνο ότι είναι αρκετά περιγραφικό.
May 17 2009 18:20
Photo

iristellaAnelis

Nice profil anelis-san. I love the colours!!!!!! How u doing? xDDDD
May 17 2009 15:04
Photo

iristella → Neuro

Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είμαι σιγουρη ότι θα τα έχεις παει πολύ καλά! Βοηθάνε και τα anime στην εξασκηση εξαλλου. Όσο για τον Aidou you were simply in denial!!! xDDDD [SPOILER= vampire knight manga]But worry not common character traits do not add up to similar sexual orientation. Plus i think that even though he is in love with Kaname, Aidou is bi. You do remember how much he likes meddling with the ladies ne?[/SPOILER]
May 17 2009 14:58
Photo

Neuro → iristella

Αυτο που ειπες οτι ολοι το ξεραμε για τον Aido δαξη απλος ηθελα να πιστεβω πως δεν ειναι αυτο που νομιζω! Παει ο Aido... του μιαζω σαν χαρακτιρα O_O θα επρεπε να αρχισω να ανησηχω?
May 17 2009 14:45