Community Status Updates
iristella → Serestrum
I love it αλλά δεν φαίνεται η φατσούλα του Badou ρε συ. Ναι αυτό ήθελα να σου πω ότι με χρωματάκι rullarei. Κοίτα αν έχεις κάτι που να είναι έτσι δίπλα δίπλα και να φαίνονται και οι φατσες και των δύο πιάσε εκείνο, Διαφορετικά συνέχισε σε αυτό.
Θα προτιμούσα διαφορετικό κεφάλι του Haine για Avatar (and please μην χρησιμοποιείς την φράση "να κοψω το οτιδήποτε του Haine " γιατί ακούγεται πολύ βάρβαρο και σπαράζει η καρδιά μου). In any case καλά το πας keep going ω φανταστικέ μαγε των Photoshop.
Xίλια ευχαριστώ btw. Σου είπα πόσο καταπληκτικός, αξιαγαπητος και φανταστικός είσαι ? :wooi2::nod:
May 22 2009 20:26
Serestrum → iristella
[QUOTE]Τα θέλω ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ.... [/QUOTE]
σοκολατα για αρχη... καμμενο πλασμα XD
βοηθεια ε? χμμμ...
λοιπον... εκανα στα πεταχτα αυτο... θελει λιγη δουλεια ακομα, αν και δεν μαρεσει η ποιοτητα... σου βρηκα κατι με χρωματακι κιολας...
[IMG]http://f.imagehost.org/0331/sigforanastycat.png[/IMG]
ειναι παιχνιδακι να κοψω το κεφαλι το χαινε για αβαταρ... εμενα προσωπικα δεν με ξετρελαινει... σιγα την προκληση... ακομα βαριεμαι XDDD
αν σαρεσει πες μου να το συνεχισω ή να βρω κατι αλλο... αντε... για σενα δουλευω...
May 22 2009 20:20
iristella → Tea-chan
ΕΓΩ? Nα δουλέψω άνθρωπο? NEVAHHHH :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
και κακώς την άφησες επίτηδες απ' έξω. Αν και είμαι κυρίως Ulqui fan σε εκείνην ειδικά είναι για πολλά hugs (among other things)...:wooi2:
May 22 2009 20:15
iristella → Serestrum
Κολλάει το keyboard μου και δεν αλλάζει γλώσσες ενίοτε. Επειδή σε εκείνη την φάση μου την έσπαγε γιατί δεν καταλάβαινε από Αlt+Shift έγραψα όλο το Post στα αγγλικά.
Το Haine σετάκι το θέλω σαν τρελή. Ψήνομαι να έχει μέσα και Badou. Απλά δεν ξέρω ποια pic να διαλέξω. Είμαι σε πεντάλιμμα. Any Help? Γενικά είμαι λίγο χαμμένη. Και το Αrtbook που μου πάσσαρες δεν βοηθά. Τα θέλω ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ.... Γιατρέ μήπως είμαι σοβαρά?:hahaha:
May 22 2009 20:11
Serestrum → iristella
εχεις παθει κατι τελευταια με την ορθογραφια και γραφεις μονο εγγλεζικα?
εκεινο το σετακι με τον Χαινε το θες ακομα? βαριεμαι και θελω να κανω κατι... αντεεε...
May 22 2009 20:05
Tea-chan → iristella
Πέφτει και δούλεμα, ε;;; Καλά, καλά, τα γράφω εγώ αυτά...:smokingg:
Και δε τη ξέχασα! Απλά, τη βρήκα way too fangirlistic για να τη βάλω... (Όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι! Μόνο μια authentic έχω, όλα τα υπόλοιπα είναι fanart!)
May 22 2009 20:04
iristella → Tea-chan
Ιt s not pink it s greeeyyy (T^T)...Ok it s kinda eye cancering so i ll do my best about it.
May 21 2009 20:35
Tea-chan → iristella
[quote]It s called bottox dear. Halibel is an espada with an age that counts many digits. It s normal that she needs a brushing once in a while:hahaha::hahaha::hahaha:[/quote]Αυτή και η Madona...!:nosey:
Στο μεταξύ, κάνε κάτι για τα γράμματα στο προφίλ σου! Θα μου ανέβει η μυωπία να διαβάζω άσπρα γράμματα σε ροζ φόντο!:burningbe3:
May 21 2009 20:06
iristella → Sunabouzu
Επειδή θα πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα και adapt στο merged thread οπότε κάποια offtopic θα φύγουν, στο λέω και εδώ thanks για το Info γιατί δεν το έβρισκα το thread αν και κάτι θυμόμουν (έψαχνα στο poll/contests/trivia).
May 21 2009 16:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Hahaha ok!!!
I will (το ξερεις οτι μετα το Ουραν σε εμπιστευομαι απολυτα xD)
BTW ψησου να κανονισουμε μεσα στο πσκ και με τα αλλα τα ρεμαλια με λειψατε
May 21 2009 00:44
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου chan......... Απλά διάβασε το After School Nightmare (ένα από τα manga που μου δώσατε). Ολοκληρώθηκε χτες. Ήταν απλά ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ>>>>>>>> και πάλι ευχαριστώ. Το τέλειωσα σήμερα και είχα μείνει. Τ^Τ
May 21 2009 00:38
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Οχι spam όχι flame σε θάλασσες και ακτές threads και subforum ppl[/QUOTE]
Γιατί πάντα μας χαλάς την φάση ? :p
May 20 2009 23:10
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xμμμ και αυτό με την κούκλα ήταν φανταστικό αλλά αυτό που λάτρεψα πραγματικά ήταν το Embalmer. Έκανα και thread κιόλας γι αυτό. Μου θύμισε το Six Feet Under σαν θεματολογία ,υφος και humor. Γενικά με το μακάβριο humor έχω ένα κόλλημα. Το Doll είχε πιο πολύ σαρκασμό και το After School Nightmare είναι ένα επίσης καταπληκτικό, πανέμορφα άρρωστο manga με πρωταγωνιστή/πρωταγωνίστρια που ήθελα να τσακίσω στο ξύλο σε κάθε σελίδα (φανταστική πλοκή, φανταστική υπόθεση, και supporting chars αλλά ο/η main για πολύ ξύλο).
Ναι ρε συ έχω καιρό να σε δώ και η πλάκα είναι ότι όταν θα τελειώνεις εγώ θα ξεκινάω μάλλον εξεταστική. Καλή επιτυχί ακαι πάλι καλή δυναμη και καλή συνέχεια.
Του μικρού λόλι του πάει το κουρεμένο μαλλί και ας έχει πάθει πολιτισμικό σοκ.
Πολλά πολλά φιλιά έλλη μου. ΅Work Hard!!!!!!!
May 20 2009 00:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed