Community Status Updates
Nighteyes → iristella
To "ξενέρωτος" το έβαλα γιατί αυτό χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία πολλοί. Δεν τους νιώθω ξενέρωτους εγώ, αλλιώς δεν θα τους συμπαθούσα. Συνήθως είμαι με τους καλούς αλλά όχι πάντα. Ο λόγος μάλλον ότι θα ένιωθα πιο καλά δίπλα τους στην πραγματικότητα απ' ότι με τους άλλους.
Για τον suitengo το ήξερα ότι σου άρεσε, αλλά εγώ δεν τον συμπάθησα. Τον λυπήθηκα αλλά δεν τον συμπάθησα. Ήμουν με το μέρος του saiga αλλά κι αυτόν δεν μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα πολύ. Μου την έδινε το loli φετίχ του και στο ότι καταβάθος γούσταρε να βλέπει ανθρώπους να πεθαίνουν(αν εννοείς ένα από τα δύο, ήταν υποκριτής). Αν και βέβαια το 2ο έχει κάποια λογική. Για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία θέλει να παθιαστείς με το θέμα και αυτό που θέλεις να δείξεις.
Jun 04 2009 20:00
iristella → Nighteyes
Τι να σου πω ρε συ δεν ξέρω.....
Εγώ πάλι δεν είμαι πάντα με τους καλούς, αλλά με όσους κακούς είμαι θα ήμουν στο μέρος τους και irl. Δεν είναι θέμα ξενερώτητος πιστεύω.
Πχ στο Speedgrapher ήμουνα Suitengiκιά to the bone. Και πραγματικά τον συμπαθούσα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αντίθετα ο Saiga μου φαινόταν πολύ υποκριτής.
Jun 04 2009 19:42
Radagast → iristella
Όλα μια χαρά καλά κάνεις και λιώνεις αν και καλό είναι να ξεσκάς και λίγο, παν μέτρον άριστον! :)
Μην μας πάθεις και τπτ. :)
Δεν μου είπες τελικά αν έγραψες κτλπ. Anyway εγώ γενικά τεμπελιάζω μιας και όλοι είναι busy με εξεταστικές κι ετοιμάζομαι για 4ημερο camping Πήλιο μάλλον φεύγω Σάββατο πρωί. Αυτά. :)
Jun 04 2009 19:41
Nighteyes → iristella
:hahaha:
Λες και είναι παράλογο. Λογικά μιλάς. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι.
Μήπως φταίει το φύλο;:nosey:Ένα ακόμα από τα ανεξήγητα ανάμεσα στην σκέψη αντρών-γυναικών;:hahaha:
Πάντως μετά απ' όλα αυτά συνειδητοποίησα γιατί συμπαθώ συνήθως τους "καλούς", όσο ξενέρωτοι κι αν είναι κάποιες φορές. Ελάχιστους "κακούς" από fiction θα μπορούσα να δεχτώ κοντά μου στην πραγματικότητα. Το είχα δει ως έλλειψη ταύτισης, όχι έτσι. Αν και πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι.
Jun 04 2009 19:36
iristella → Radagast
Φιλιππεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Eδω είμαι!!!!! Ναι μόνο στο forum είμαι για να έχω να κοιτάω κάτι ενώ διαβάζω. Τα υπολοιπα τα έχω κόψει όλα με το μαχαίρι! Τι κανεις εσυ? Ολα καλα?
Ps είδα το vm του gilmaru για το naruto πιο κάτω και συμφωνώ και επαυξάνω. Για το είδος του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει πολύ ωραία υπόθεση και πάρα πολλά να προσφέρει. Ασχετο αν τα tards της κάθε σειράς μενουν μόνο στις ωραίες ικανότητες. Στο προτείνω αν κάποια στιγμή βαρεθείς να το ξεκινήσεις.
Ps2 κάτι σου είχα συστήσει να δεις.... Το είδες τελικά?
Jun 04 2009 19:35
Radagast → iristella
Που είσαι ρε χαμένη ψυχή;; Στο φόρουμ μόνο σε βλέπουμε. Έδινες σήμερα ή όχι;; Ελπίζω να τα πας καλά. Κουράγιο και καλή επιτυχία, άντε με το καλό να τελειώσεις και συ. :)
Jun 04 2009 19:33
iristella → Nighteyes
Ένα άτομο που με καταλαβαίνει όπως και το τι θέλω να πω.... Νιώθω τόσο συγκινημένη :nanana:. Για το ανηθικοι χαρακτήρες τοπικ μιλάω....
Jun 04 2009 19:18
Serestrum → iristella
seller & cloud το καταλαβαινεις χαλαρα... στο gaything σου οχι ομως... XDDD
αντε να δουμε... ιουλιο λοιπον... δλδ σεπτεμβρη/οκτωβρης για μενα... χμμμ...
δεν το περιμενω και με πολλη αγωνια...
Jun 04 2009 17:38
iristella → Serestrum
Στο link από ann που έδωσα στο thread λένε ότι θα βγεί μέσα Ιουλίου μαζί με το release του άλλου τόμου Dogs.
Και όχι μόνο φωνή Medicine Seller, αλλά και cloud και Misaki από Junjou romantica. ΠΟυ όσο και αν τους ακούω αυτούς τους τρείς με την καμία δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι ο ίδιος voice actor. Τα σπάει το άτομο.
Kαι όσο βαζω και τους χαρακτήρες διπλα δίπλα με πιάνει νευρικό γέλιο:hahaha::hahaha::hahaha:.
[SPOILER= junjou misaki aka ο πιτσιρικας που κλαιει]http://www.youtube.com/watch?v=3M0MgOPBaSM[/SPOILER]
[SPOILER= medicine seller]http://www.youtube.com/watch?v=oaLHDDNi470&feature=PlayList&p=79BFA9F7043BF1C1&playnext=1&playnext_from=PL&index=60 [/SPOILER]
[SPOILER=cloud]http://www.youtube.com/watch?v=Qy9hiWlk8yk&feature=fvw[/SPOILER]
Jun 04 2009 17:19
Serestrum → iristella
μεχ... κρατανε τον μορφονιο για το τελος... φωνη medicine seller παντως... για να δουμε... ξες τπτ για τα επομενα ή μπα? δεν εχω προσεξει κατι σχετικο...
Jun 04 2009 17:06
iristella → Serestrum
[quote]
δλδ τι θα ελεγες αν στο μελλον αντι για το ξεσκισμα ολοκληρου μαγουλου/αυτιου ο Χαινες απλα του εκοβε λιγο το αυτι? μεχ... [/quote]
Ναι βρε και εμενα με ενόχλησε αυτό που λες. Αλλά τουλάχιστον είδες Badou και Mihai animated. Ρε συ εφαγα τρελη πικρα που ο Haine δεν είπε καν μια ατάκα. Τουλάχιστον η Naoto είπε κατι αλλα ο haine τσιμουδιά.
Jun 04 2009 16:59
Serestrum → iristella
χμμμ... ναι το γλυκουλι μερος ηταν καλο, αλλα απο το Dogs δεν θελω γουτσου γουτσου ζουζουνακια...
θελω σαπιλλα και ατακες... και λειπανε και τα 2... και η μαχη του Μπαντου ηταν απαραδεκτη... κακοσχεδιασμενη...
δλδ τι θα ελεγες αν στο μελλον αντι για το ξεσκισμα ολοκληρου μαγουλου/αυτιου ο Χαινες απλα του εκοβε λιγο το αυτι? μεχ...
δεν ηταν τοσο κακο... απλα εγω κλασσικα θελω πολλα απο ενα ανιμε οταν μου αρεσει το manga...
Jun 04 2009 16:15
iristella → Serestrum
Μην ανησυχείς όταν θα μπούμε στο κομμάτι με τον Haine θα είναι όλα τέλεια.... <3333333
Ρε το κομμάτι του Badou είχε πολύ γέλιο. xDDDDD Αν και του άλλαξαν τα φώτα στην λογοκρισία και έμεινε αναλλοίωτο μόνο το comedy part. ( i hate that they changed the "hey mister asslover part".) Αλλά στην φάση που κάνει το chibi face με το τσιγάρο παραδέξου το, lolares και εσύ.
Jun 04 2009 16:09
iristella → godlike_efre
one post deleted στο "one piece γενικη συζήτηση " thread. Παρακαλώ απέφευγε το spam.
Καλή συνέχεια!!!
Jun 04 2009 14:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed