Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Well τι θα απογινόταν ο cain χωρίς τον Riff E? Άσχετο ο Oscar πως σου φαίνεται? Και ο Cain παίζει να είναι από τους πιο τέλειους πρωταγωνιστές σερ manga. Kαι γιατί γαμώτο να μην γυριστεί σε anime?
Ιούν 07 2009 03:02
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

Ναι τελιωσα ολλο το volume1. Παντως μου αρεσε ολλη η ιστορια "θα ζησεις ενα μηνα ως η πιο ομορφη, αλλα μετα θα εχεις ενα φρικτο θανατο". Riff always arives when he is needed too, το μονο που του λειπει ειναι να πεζει και το Number1 του ichigo απο πισω :P And all those bastards should leave merry aloooooneeeeeee (χαθηκε να ειχαμε και εναν πρωταγωνιστη σαν τον κομη με το poison fetish στο angel sanctuary? :( )
Ιούν 07 2009 02:54
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Στο τέλος του Chapter Που εξηγεί τι παιζόταν πίσω από όλη την ιστορία έχεις φτάσει? Φτάσε πρώτα εκεί και τα βλέπεις μετά τα υπόλοιπα. Εχεις να φας φρίκες..........
Ιούν 07 2009 02:42
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

Χειροτερο απο τα 6 ζευγαρια ματια απο ομορφες κοπελες? Τι θα ζητησει, να γδαρουνε ζωντανα loli?
Ιούν 07 2009 02:14
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Οk i see you got into the good part. Συνέχισε αγόρι μου . Περιμένω feedback και από τα επόμενα φρικαρίσματά σου που αναμένονται πολλαπλά. Στην ιστορία του Dizraeli και στο φινάλε παίζει να μου πάθεις κανα εγκεφαλικό αν φρικαρες από τώρα.:hahaha:
Ιούν 07 2009 02:09
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

[SPOILER][IMG]http://i40.tinypic.com/71s214.jpg[/IMG][/SPOILER] ok, now im officially freaked out.
Ιούν 07 2009 01:53
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Τελειώνω τα OVAS του Hellsing. I fell in love with Alucard i must admit. He is so wonderfully demented. <333333 Just thought to let you know. xDDDDDDD Και έχοντας πει αυτό να ρωτήσω από που να πιάσω το manga?
Ιούν 07 2009 00:22
Φωτογραφία

aboumonkey → iristella

Aπλά αυτό που βλέπεις στα anime γενικά σε κάτι το φανταστικό, δύσκολα θα το δεις και στην πραγματική ζωή παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως σε διασκεδάζει και σου αρέσει μία τραγική ιστορία στην οθόνη ή στο χαρτί αλλά ποτέ δε θα ήθελες να την ζήσεις, έτσι παρόλο που συμπαθείς μερικούς χαρακτήρες στην οθόνη, κάλλιστα μπορείς να τους αντιπαθήσεις irl.(Βλέπε Dexter) Υπάρχει μεγαλή διαφορά μεταξύ οθόνης/βιβλίου και πραγματικότητας. Όσο βρίσκομαι στη θέση του θεατή μπορώ να κρίνω διαφορετικά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να δω καποια πράγματα με άλλο μάτι, παίζει ρόλο αυτή η μη άμεση σχέση μου με τα γεγονότα, ότι τα βλέπω σαν παρατηρητής. Δε λέω κάποιους κακούς χαρακτήρες θα τους συμπαθούσα και irl όπως τον Light.
Ιούν 05 2009 15:08
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[url]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=315658&postcount=1581[/url] muhahahahahahah xD
Ιούν 05 2009 14:12
Φωτογραφία

iristella → aboumonkey

Εάν μπορείς να συμπάσχεις με ένα άτομο σε μια ταινία και να αποδεχτείς τους λόγους των πράξεών του πως είναι δυνατόν νσ μην κάνεις το ίδιο και στην πραγματική ζωή στην ακριβώς ανάλογη κατάσταση? Δεν πιστεύω ότι στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι νιώθουμε έλξη μόνο για τις τέλειες προσωπικοτητες. Αντίθετα αγαπάμε τους γύρω μας (φίλους, συγγενείς etc.) με τα πάθη τους, και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι με πάθη είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους φαινομενικά τουλάχιστον τέλειους χαρακτήρες. Βάση κρίσης για τα πάντα γύρω μας αποτελούν πρώτα από όλα τα προσωπικά μας πιστεύω και δεδομένα. Αυτά παραμένουν αναλλοίωτα έστω και αν αλλάζει το πεδίο πάνω στο οποίο βρίσκουν εφαρμογή. (πχ στο παράδειγμα που έδωσες για το σκοτώνει κανείς δολοφόνους και όχι αθώους υπάρχει αντανακλώνται κάποιες πεποιθήσεις. Αν στην πραγματική ζωή υπήρχε κάτι το ανάλογο δεν θα πέρναγαν και εκεί?) Αναφορικά με τον Light του έχω αναγνωρίσει το γεγονός του οραματος και το ότι δεν επεδίωκε μόνο το προσωπικό όφελος όπως θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε κάνει. Το μέχρι που έφταναν οι καλές του προθέσεις όμως φαίνεται ήδη από το επεισόδιο 2 που κάνει και τον πρώτο του μη εγκληματικό φόνο. Όπως επίσης προσωπικά τουλάχιστον μου φαίνεται ανούσιο να σκοτώνεις ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για τα εγκλήματά τους. Δεν τον θεωρώ κακό αλλά ούτε και καλό. Είναι απλά ένας άνθρωπος με προτερήματα ΚΑΙ ελαττώματα στον οποίο δόθηκε μια δύναμη πιθανότατα μεγαλύτερη από ότι μπορούσε να αντέξει. Η χρήση της αντιπροσώπευε όλα τα καλά και τα κακά τα οποία έκρυβε σαν προσωπικότητα.
Ιούν 05 2009 11:55
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Να΄σαι καλά! Έρχεται! Πήγαν στο νοσοκομείο πριν λίγο!
Ιούν 04 2009 23:45
Φωτογραφία

aboumonkey → iristella

Ήθελα να δείξω με το post ότι και οι καλοί σε anime/ταινίες κτλ κάνουν πράξεις που irl δεν θα ήταν αποδεκτές και ότι το πως τελικά κρίνω κάποιον δεν βασίζεται μόνο στις πράξεις του αλλά και στο για πιο λόγο τις κάνει, ποιες οι περιστάσεις και ενάντια σε ποιους τις κάνει(άλλο σκοτώνω αθώους, άλλο δολοφόνους). Φυσικά και δε θα ήθελα δίπλα μου κάποιον που έχει ξεπεράσει τις όποιες αναστολές του στο να σκοτώσει,αλλά αυτό δε με εμποδίζει σε ένα έργο fiction να συμπαθήσω/ να μου αρέσει κάποιος που το κάνει. Για να το πάρω και αλλιώς ποτέ μου δεν θα ήθελα για φίλο ένα whiner όπως ο Shinji στο EVA, αλλά στη συγκεκριμένη σειρά τον συμπάθησα γιατί οι αντιδράσεις του ήταν ρεαλιστικές (wtf piloting a mech against unknown creatures). Τώρα για το αν λες το Light καλό, μπορώ να πω ότι μέχρι να αρχίσει να σκοτώνει όσους έμπαιναν στο δρόμο του είχε καλές προθέσεις. Τέσπα γενικά προτιμώ να βλέπω χαρακτήρες με πάθη για αυτό και στο Death Note για μένα Light>L[spoiler]>Melo>Near[/spoiler]
Ιούν 04 2009 22:42
Φωτογραφία

iristella → aboumonkey

[quote] Ο Light στο Death Note επίσης.[/quote] τoν Light δεν τον λες καλό με την καμία.
Ιούν 04 2009 21:50
Φωτογραφία

Radagast → iristella

Για το naruto όπως το είπες για το κοινό που απευθύνεται και αν το βαρεθώ μπορεί να το τσέκαρα, αλλά ειλικρινά αποκλείεται να βαρεθώ με τόσες κανονικές ταινίες που βλέπω αλλά και ovas/movies σε anime. (όχι πως και οι 26ρες σειρές τελειώνουν αλλά λέμε τώρα, άλλωστε θα δω και logh πρώτα. Γενικά από υλικό ποτέ δεν ξεμένω μην ανησυχείς μιας και βλέπω απ'όλα, μέχρι και κάποια j-doramas και μικρές british σειρές έχω βάλει στο μάτι φαντάσου) Ευχαριστώ και για τις ευχές και συ καλό 3ήμερο. ^^ PS : Όσο αφορά αυτό που μου είχες συστήσει ναι το είδα προ πολλού, περισσότερα σε κάνα msn όταν βρεις χρόνο. Για την ώρα την κάνω οπότε καλό βράδυ και καλό διάβασμα. :)
Ιούν 04 2009 21:08
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Mεχρι στιγμής μια χαρούλα. Καλό ταξίδι εύχομαι και καλή διασκέδαση (ζηλεύωωω >w<). Κοίτα και λίγο τα edits που έκανα στο προηγούμενο vm.
Ιούν 04 2009 20:17